נזרקתי וזה כואב

bioc1

New member
נזרקתי וזה כואב

אז אחרי חודשיים וחצי הבחור החליט שפתאום לא בא לו, אין לו כוח להיות עם מישהי חסרת נסיון, אין לו סבלנות ולא בא לו "לגדל" אותי ולהתחיל הכל מהתחלה, ולמרות שלא הסתרתי מפניו את היותי חסרת נסיון עם גברים מתחילת הקשר,עכשיו אחרי שכבר הספקתי לפתח רגשות הוא אמר לי שהוא לא סגור על עצמו ושהוא צריך לקחת חופש של כמה ימים לחשוב אז נתתי לו. ועכשיו השאלה: האם אני צריכה להתקשר אליו בעצמי ולסיים את הקשר או לחכות שיתקשר ואז לסיים את הקשר והאם במידה והוא יהיה מעוניין להמשיך (סיכוי קלוש) לתת לו צ'אנס או לסיים בכל מקרה את הקשר

אורזמן

New member
תני לו לחשוב

את כל הזמן שבעולם ותמשיכי לחיות כשהוא יחזור תגידי לו שאת חושבת אם לחשוב עליו בהצלחה bioc1

חיבוקון

New member
עזבי אותך מהתחשבנויות מי זרק את מי

תני לו להתקשר, אם הוא לא מתקשר תגידי לעצמך שזה הפסד שלו, תיסתכלי במראה תהינ ממה שאת רואה, תגידי בלב שילך לחפש מי שינענע את עצמו, ויאללה חפשי מישהו שכן יתקשר וישקיע ולא יהיה אכפת לו "לגדל" מתוקה כמוך. הוא בכלל נמשע לי איגואיסט לא קטן, מי יודע, אולי זה בכלל לטובה. בהצלחה

נעמייה

New member
את נשמעת מתחשבת,

כנה ואמיתית. אין פה 'צריך' או 'לא צריך', 'נכון' או 'לא נכון'. תעשי מה שאת מרגישה. יש לא מעט גברים שמבקשים זמן לחשוב ופשוט נעלמים ומבחינתם ככה הם מסיימים קשר, ויש גם לא מעט גברים שמבקשים זמן לחשוב, ומתקשרים אחרי כמה ימים כאשר הגיעו לתובנות מסוימות - מסיימים את הקשר או ממשיכים איתו. אם נראה לך שעברו מספיק ימים, ואת רוצה לסגור את הקשר באופן רשמי, תתקשרי אליו ותעשי את זה. במידה והוא יהיה מעונין להמשיך בקשר, רק את יכולה לדעת אם את רוצה להמשיך איתו או לא. אין פה חוקים, זה מה שב-
, תני לעצמך להנות ולהתנסות... בדרך תקרני מאושר, תיפגעי, תשמחי, תבכי.... הכל מכל.

אל תעשי טעות

אל תתקשרי אליו אל תראי לו שפיתחת אליו רגשות ושהוא חסר. תתנהגי אליו באותה צורה שהוא מתנהג אלייך. ואם הוא בסוף מחליט שהוא לא רוצה לחזור אלייך תראי לו שאת חזקה ושיש גברים יותר טוביםן שיכולים לאהוב אותך יותר ממנו לכבד אותך ולתת לך טת היחס שמגיע לך. חלומות ותקוות הם לא בשמיים הם פשוט שם צריך רק לקום ולעשות.

nirshats

New member
אל תקחי ללב

מאוד יכול להיות שהוא סתם רוצה להמשיך הלאה , 90% מהתירוצים זה בעצם כיסוי לבריחה. אם תרדפי אחריו זה הכי גרוע , כי את תפתחי יותר רגשות וכי את תגרמי לו להרגיש שהוא כבר השיג אותך ורק יעודד אותו להמשיך הלאה. לדעתי: או שהוא יחזור על ארבע , (תני לו להתחנן). או שלא , ואז שלום... יש הרבה דגים בים , אז מה אם הוא הראשון.

למעלה