נזרק רימון

סבינה89

New member
נזרק רימון ../images/Emo59.gif

לפני כ-40 דקות נשמע פיצוץ ממש חזק ברחוב הורוביץ, ובשכונה כולה. לרחוב הורוביץ 25 (בערך) הגיעו 2 ניידות מגן דוד אדום, ניידת כיבוי אש, ו-4 ניידות משטרה. הכוחות פרצו גן ילדים, והתחילו בחיפושים... התברר שנזרק רימון לגן הילדים. האמבולנסים והכבאית שוחררו, ו-4 ניידות משטרה נשארו. עד עכשיו נמשכים החיפושים בגן הילדים וסביבו... מה נסגר עם העיר הזאת??? פיגוע על רקע פלילי (מכונית תופת) יריות לפני כחודשיים-שלושה ברחוב ברניצקי ועכשיו רימון בגן ילדים ברחוב הורוביץ... הבית שלי מול הגן, כל הבית רעד מהפיצוץ!

SupeRonit

New member
יש ילדים שנפגעו? פונה מישהו ?

יו.איזה חוסר לב ורשעות
- מכל המקומות בעולם

סבינה89

New member
אין נפגעים

הרימון נזרק בסביבות 12 וחצי בלילה, לא בצהריים...

אתמול גם היו דקירות

במכללה- ניידות סיור של ראשון פירפרו כמו משוגעים- וכל הכבוד לקצין תורן ולראש משמרת שהריצו תאירוע טוב

cobainos

New member
שמעתי על זה משהו

רח' הורוביץ זה שני מטר ממני..אבל ישנתי בשעה הזאת ואף אחד לא אמר כלום. את בטוחה שזה רימון ולא נפץ של ילדים טיפשים?

space1

New member
"ראשון לציון - עיר לכל המשפחה"

נקווה לפחות שמליוני השקלים שניצן שופך במיתוג העיר כעיר לכל המשפחה יעזרו בהסתרת המציאות המכוערת...

מוזר

אני הייתי בשעה הזאת בבית ואני גר די קרוב .. לא שמעתי פיצוץ.... איך את יודעת שנזרק רימון? ולא חזיז או נפץ או בקת"ב ? סתם סתם.. זה לא העניין.. באמת זה רימון ? וזרקו אותו לתוך הגן ? אולי זה הורים מתוסכלים שרוצים להתנכל לגן או למנהלים גננות מסיבות כלשהן.. לא נראה לי שילדים יעשו את זה.. ובשעה כזאת בקור הזה אף אחד לא ייצא לזרוק נפצים.. זה משהו מכוון ..בדוק! מעניין אבל למה ומי .. הייתה שריפה\דליקה ? הפיגוע על רקע פלילי זה באמת המשכיות על השתלטות גורמי הפשע על העיר הזאת.. אבל כמו שהמשטרה לא עוצרת ומונעת מהעבריינים לעשות כרצונם בשום מקום אחר במדינה ככה אני לא מצפה שבראשון הם יעשו כלום וגם לא הסיירת במבה של ניצן שנועדה לספק מקומות עבודה למקורבים בניהם ובנותיהם ולספק כותרות תקשורתיות נטו ... הסיירת במבהביסלי של ניצן לא עושה כלום, אה סליחה, בעצם היא עושה משו, היא רושמת דו"חות לאנשים שחונים כמה דק' במקום אסור .. ומשחיתה ת'עירייה עוד קצת .. ביזיון. ועוד לא הבנתי מה פשר היריות שנרשמו פה ברחוב ברניצקי לפני כמה חודשים .. נראה לי את מכניסה את ציבור הראשל"צים לטרואמה מכוונת .. תועילי לחקור ולסקר את העניין בפורום הכתבת לענייני פשע עירוני שלנו ... ??? הבית שלך על הפנייה שמאלה או ימינה ???? וואי פעם הייתי מרים שם אמברקסים חופשי .. זה היה כשקיבלתי רשיון לפני כמה שנים טובות ...

סבינה89

New member
טוב טוב אז ככה...

אני יודעת שזה היה רימון כי אני מתנדבת במד"א וביררתי עם האנשים שהיו במקרה, וגם אח של חברה שלי הוא שוטר וגם הוא אמר שזה היה רימון... הרימון היה רימון הלם כי לא הייתה שריפה. והגננת של אחיין שלי (כמה רחובות ליד הגן שנזרק לתוכו רימון) אמרה שבעלה של בעלת הגן היה עבריין או משהו בסגנון והסתבך מעט עם העולם התחתון, והם רצו פשוט להבהיל/להזהיר אותו, אז הם פגעו בגן של אישתו, רק מבחינת הלם כדי ליצור בהלה. והיריות, שוב, ביררתי דרך מד"א אבל לא היו נפגעים ולא יודעים מה פשר האירוע. והבית בפניה ימינה :)) נראה לי שעניתי על הכל, לא?

גם יפה וגם אופה ...

יותר מדי קומפלימנטים רצים פה בפורום ... בפנייה ימינה !@ אה הא ! גילינו אותך חח סתם סתם.. יפה יפה .. את לומדת בגימנאציה ? איזה כיתה ?

סבינה89

New member
../images/Emo66.gif

בי"ב.. ברוך ה' מסיימת את הסיוט הזה עוד כמה חודשים...

cobainos

New member
../images/Emo163.gif

סיוט? מה רע לך במקום הנפלא הזה? נהנתי שם מכל יום כמעט. אולי אמרו לך את זה הרבה, אבל תראי איך תתגעגעי למקום הזה.

cobainos

New member
גמנאציה אחותך, חוצפן!

הגמנסיה זה אחד המקומות הכי לא נאצים שיש, בטח כשאלוני כבר לא שם. בכלל, נאצים זה לא מצחיק! שואה זה לא מצחיק!

אלוני נפטר ?

ודווקא אתה ? אתה? א-ת-ה? א ת ה ? אתה אומר שזה לא מצחיק ??????????????????????? הבנאדם שלפני כמה שנים היה משורר של בדיחות שחורות והיה הורג אותי מצחוק ! נאצים זה לא מצחיק.. וגם השואה.. לא דיברתי על שואה ולא על נאצים.. ולא על אלוני סה"כ שאלתי אם היא לומדת בגימנאציה הריאלית ע"ש א.קררי ? :)

בטח הגימנאציה מקום יותר בטוח

אלוני מפחיד כמו הרס"ר שלי בבסיס ... אנשים מיוחדים ...נציגים של אלוהים.

סבינה89

New member
אלוני פשוש :))

פעם יצאתי באמצע השיעור כדי לדבר עם כמה חברים שהיו בחוץ ופתאום אלוני תפס אותי, וכולי נלחצתי, אז הוא שאל לאן זה, ואמרתי שלשירותים... "איזו מורה מפגרת נותנת לצאת לשירותים 5 דקות אחרי ההפסקה?!" ---שתיקה--- "מי זו המורה הזו?" - זיווה "הא, היא באמת מפגרת, את יכולה להבריז אצלה חופשי, יום נעים, ביי" והוא הלך. ואני נשארתי לעמוד שם בשוק! הוא כלי לא נורמאלי... והוא עדיין מלמד בבצפר, רק אנגלית.

וואי אני לא מאמין ....

לא יאומן כיסופר !!!!! אלוני אמר את זה ? וואי סגידה עולמית ! איזה כלי הוא !

cobainos

New member
אלוני אידיוט.

מה עם קצת לויאליות למערכת? איך הוא מדבר על מורה בצורה כזו, איפה ערך הרעות שלו?
זה נשאל בצורה צינית, אבל זה אמיתי. אם אני הייתי שומע מדריך שמדבר ככה עם חניך על מדריך אחר במדור הייתי נותן לו בראש.גועל נפש.

פוליטיקה

בכל מקום עבודה, בכל מקום שבהם יש מעמדות ואין שיוויון ויש מגוון של דעות הפוליטיקה תעמוד בתוך המערכת ויהיו תככים ומזימות אז אל תהיה יפה נפש.. כמו שאתה בטח לא אוהב מדריכים מסוימים והם לא אוהבים אותך אז סביר להניח שאדם במעמד של אלוני ירשה לעצמו לפתוח את הפה גם ולדבר עם 'חניך' על מורה אחר..

למעלה