נחבלתי קשות ונגרמו לי נזקים גופניים

מיואשת-3

New member
נחבלתי קשות ונגרמו לי נזקים גופניים

לפני מספר חודשים הותקפתי באלימות קשה ביותר על ידי שכן- גבר. זאת אחרי תקופה ארוכה של התעללות והתנכלויות מגוונות מצידו.נגרמו לי נזקים גופניים בלתי הפיכים. אינני בעלת אמצעים ולכן איני יכולה להרשות לעצמי לשכור עו"ד שייצג את האינטרסים שלי במשטרה. המשטרה מזלזלת בפניותי אליה. הגבר התוקף אפילו לא נעצר ושוחרר מיידית בערבות אחרי החקירה הראשונית, אין לי אפשרות לקבל שום פרטים על מצב התיק, ואם נמצאים שם מסמכים חשובים - כגון תצהיר עד-ראייה, תצלומי הפגיעות הקשות, ועדויות על התנכלויות נוספות של אותו האיש. כל זה תוך התעלמות מחוק זכויות נפגעי עבירה שיצא לאחרונה. הכי גרוע זה - שאני נופלת בין כל הכסאות מבחינת המוסדות המטפלים - אני לא "אשה מוכה" וגם לא "נפגעת אלימות מינית" לכאורה. אני "סתם" אשה שחטפה מכות רצח מגבר : משום שבאותו יום הוא קם על צד שמאל והיה עצבני במיוחד. בכל מקום שאני מספרת את הסיפור עוד מסתכלים עלי בעיין עקומה - כאילו אני אשמה במה שקרה. אני צריכה עזרה אבל אף עמותה : לא נעמת, לא הסיוע המשפטי ולא אף אחד אחר לא מסייע לי כי אני לא נכנסת בקטגוריות של "הלקוחות" שלהם. אני זקוקה נואשות לסיוע משפטי - טוב, לוחמני, ותומך, אך אין לי כסף ובגלל שאין לי כסף המנוול שהיכה אותי עומד לצאת בזול - כאשר אני אשאר עם נכות ועם הוצאות רפואיות ענקיות שאין לי מאיפה לכסות. ואני פשוט מיואשת. מבחוץ כאילו הכל בסדר אבל אני כבר לא מסוגלת לסחוב את זה יותר לבד. פשוט לא מסוגלת

ורדה 2

New member
יש לי נסיון דומה למיואשת!

קודם כל אני מאוד מצטערת על הקורה לך. אני מאוד מבינה אותך ותמשיכי להילחם!קרה לי דבר דומה עם המשטרה .התלונה שלי נגד אנשים שהתעללו ומתעללים בי בוטלה. הפרקליטות אמרה לי לבקש את התיק ולצלם אותו ולשלוח לערעור. כשהלכתי לבקש את התיק המשטרה לא נתנה לי לראות מלבד התלונה שלי את שאר הממצאים.התלונה עצמה שנכתבה על ידי השוטרת שהיתה שם והיתה צריכה להיות העדות שלי היה למעשה הכתיבה שלה בסילוף והשמטת השמות נגדם התלוננתי. הפרקליטות והמטה הראשי של המשטרה אמרו לי לכתוב מכתב לנציבות תלונות הציבור של המשטרה. הם צריכים לאפשר לנו ליראות את כל הממצאים שלהם.אם הם לא מראים סימן שהם יודעים שהם לא היו בסדר. ההתיחסות המזלזלת של המשטרה כלפינו נשים ידועה כדרך של כל משטרה. בארצות הברית יש קבוצה שנתנה את העצות הבאות:1.תעתיקי את החוק שאומר וקיים בפירוש שנותן לך את הזכות לראות את התיק שלך, אפשר לימצוא באינטרנט את החוק.אם את יכולה לקחת חברה איתך ואת החוק תלכי עוד פעם למשטרה. עם צילום התיק תכתבי ערעור על זילזול המשטרה.ותלונה לנציבות תלונות הציבור של המשטרה. מכיוון שיש לנו נסיונות דומים אנחנו יכולות אולי לעשות רשימה של נשים שהמשטרה זילזלה בתלונות שלהם וסיכנו את חייהן ולהתלונן ביחד על עצם הזילזול וסיכון החיים שלנו מתוך רשלנות או פרוטקציות של המתעללים. אני עצמי כתבתי גם למבקר המדינה בגלל הזילזול והגיבוי שהמשטרה נתנה למתעללים בי. הם גם מיעצים לפנות לממונים על השוטר שלקח את העדות שלך , קצין תורן וכו. בקשר לתביעה אזרחית שגם חשוב אם את רוצה פיצויים על הפגיעה אני לא יודעת איך אפשר לימצוא עורך דין טוב שיתקזז על חשבון הפצויים?גם אני מחפשת עורך דין טוב! גם אני חושבת שכל העמותות הן ביזיון. הרבה נשים נשארות מוכות ללא עזרה מהן.הם תמיד מוצאים סיבה למה את לא מתאימה להם.ומשאירות אותך חשופה לאלימות.את לא לבד יש הרבה כמוך וכמוני אנחנו צריכות לימצוא אחת את השני ולהתארגן כדי להילחם ביחד! אשמח לשמוע איך התקדמת.

ורדה 2

New member
עורכי דין שבמקרה קוראים

אנחנו נשים עם אמצאי הכנסה מוגבלים מבקשות למצוא עורכי דין אם איכפתיות וחמלה אנושית לבוא לעזרתינו . אם יש לכם/לכן קצת זמן בבקשה תתקשרו איתנו כדי שגם אנחנו נוכל להחשב כבני אדם שחיינו אינם הפקר. בתודה [email protected]

may may.

New member
ורדה

צר לי לקרוא שגם במקרה שלך המוסדות האמורים לטפל, מתעלמים. ואני שמחה לקרוא שאת לא מתייאשת, והגעת אפילו למבקר המדינה. יישר כוחך. את נותנת דוגמא לנשים חלשות שאין להן את האומץ לפעול כך. כמו שציינתי למיואשת, יש כאן פורום דיני משפחה שבו נמצא עורך דין שיוכל לענות על שאלותייך.

may may.

New member
למיואשת

צר לי לקרוא שהמוסדות מתעלמים מבעייתך. ראשית, אני מציעה לפנות לסיוע משפטי (קראתי שפנית והם התעלמו), הם קיימים במיוחד לאנשים שאינם יכולים לממן עורך דין. שם הם נותנים ייעוץ בכל הנוגע לכל מקרה משפטי זה או אחר. שני, כדי להוציא את התיק שלך ותוכנו מהמשטרה (עותק כמובן) עליך לגשת עם עורך דין, למשטרה יש ימים מסוימים שהם נותנים לעורכי דין לצלם מסמכים מהתיקים שלהם. לדעתי, וצר לי שזה לא כך , כפי שתארת, אך לדעתי את לא צריכה "תוית" כדי לקבל עזרה מהמוסדות. אני אישית, פניתי לנעמ"ת ויום למחרת כבר עזרו לי להגיע לסיוע המשפטי ושם נתנו לי עורכת דין שייעצה לי והפנתה אותי לעורך דין שמלווה אותי כעת. נוסף לכך, את יכולה להיעזר בפורום דיני משפחה, פורום מקצועי, שם עורך דין עונה לכל שאלותייך. את יכולה לפנות לאי מייל שלי ואנסה לעזור לך דרך גורמים שעזרו לי. בהצלחה.

למעלה