נחטפו חיילים ונהרגו למעלה מ 10

טושטושה

New member
נחטפו חיילים ונהרגו למעלה מ 10

חיילי שייטת נהרגו כשנכנסו לבית ממולכד. לא יודעת את כל הפרטים , רק יודעת שמשהו מחריד התרחש הבוקר. עדיין לא מפרסמים. כותבת ובוכה.

רומי^^

New member
לא חטופים ולא שייטת!!!!!!!!!

אבל מה זה בעצם משנה מי, ומאיפה, ומאיזו יחידה??? התגייסו בצו 8 מילואימניקים, שהשאירו מאחוריהם הורים, אחים, נשים וילדים - ולא חזרו בגלל מלחמה שגורמת לך רק לרצות ללכת לכבוד ראה"מ ולתת לו סטירה הגונה ב.....
עצוב
כל כך עצוב
רק שיסתיים כבר!!!

lior007

New member
שלום שוב, יום קשה עבר על כוחותינו

שלומות לטוויטי המקסימה ולכל השאר..... ועצוב מאוד....גם יום השואה וגם יום אבל גדול. היה לי חרא של יום, וטוב שבנותיי לא היו איתי, אחת בבת הספר והשנייה בפעוטון. מקווה שהמצב ישתפר.... להתראות בנתיים. ליאור007

TWEETY =^.^=

New member
גמ´לי היה חרא בלבן../images/Emo4.gif

ואני מניחה שאתמול כל מדינת ישראל חיה בסערת רגשות
אני כל היום באתרי החדשות, וחשבתי לי איזה
לא הספקתי לשלוח להם את העוגות שהרבה מאוד אנשים טובים עשו
ועכשיו הם כבר אינם. בערב ידיד שלי בא לקחת את המשלוח, ולא הכנתי לו אפילו קפה, פשוט אמרתי לו שיקח את הכל ועכשיו
איזה מצב מעפאן. והיום על הבוקר, עוד לא הספקתי לשתות את הקפה של הבוקר ולנקות קורי עקביש מהעיניים,,,,פיגוע באיזור שלי, אבאלה איזהפחד
אז המצב בקקט, ומצב הרוח בקנטים

einav30

New member
גם אצלי לא משהוא

סליחה על התגובה המאוחרת אבל אני עדיין בסערת רגשות. "חרא בלבן" זה מחמאה לעומת מה שאני מרגישה והייתי רוצה לשתף אותכם בחוויה בחלק ממנה לפחות כשהיה הפיגוע הייתי בפקק שהיה בצומת יגור רחוק אבל קרוב למה שקרה אשכרה מצב זוועתי אחסוך לכם את התיאורים של האנשים שנפצעו ונהרגו ע"מ לא להרוס את מצב רוח לכולם .אבל אוכל להגיד דבר אחד לראות יד או ראש של מישהוא עף על השימשה של המכונית שלידך זה סיוט שלא יאמן לא מאחלת לאף אחד להיות בסיטואציה כזאת תשמרו לי על עצמכם יום שקט ואופטימי עינב

רונית333

New member
איזה פחד!!!!!!

אני הרבה פעמים חושבת על האנשים שמסביב, כמו שאת היית. פחד אלוהים והרגשה איומה. זה כמו שתמיד איך שהוא מעבירים לנו בטלויזיה את עניין פגועי ההלם, כאילו זה לא משהו רציני, הם קצת מתרגשים ועוד מעט זה יעבור.

TWEETY =^.^=

New member
אוי וי עינב../images/Emo4.gif

כשראיתי צילום של אחת המכוניות מאיזור הפיגוע, מכונית שהשימשה הקידמית שלה נפגעה - היא לא התפוצצה אבל נוצר בה קימור, התיאור שלך היה בדיוק המחשבה שעברה לי בראש על מה קרה.
מפחידדדד אני באמת לא מאחלה לאף אחד מראות כאלו
שולחת לך
ותשמרי על עצמך.

למעלה