נחיל דגים למכירה

חשקה נפשי בחיית מחמד

והשקעתי מחשבה רבה ועמוקה בבחירת הנכונה תיקשרתי תקשורים רבים בנושא וביקשתי את הדרכתי הפנימית , זו המדריכתני לעת מצוקה בפרט ובכלל רשמתי לי רשימה נכבדה של חיות הנמצאות בטווח ידיעתי ובדקתין אחת לאחת את חלקן פסל אגו ואחרות נפסלו לתפקיד מתוך אי התאמה פיל שנניח שאוכל להכיל את גודלו במקומי הרחב,אינו מתאים מפאת משקל צואתו שיהיה עלי לבלות ולעמול על פינויה באופן כזה שלא אחטוף קנס מפקח מצוי של מקומותנו, על כך שלא יצאתי איתו לטיול של בוקר עם שקית לאיסוף תוצרתו, שלא לדבר על כך שחציר מחירו עלה והאמיר לא מעט לוויתן וכריש הם באותה קטגוריה בערך כך שנפסלו אלה ראשונים

נמר גמלי

הרי שהוא פראי ביותר ובמיוחד אם הוא דו דבשתי ולכן לא יתאים למשימה, כמותו גם הנמלה ודבורה שיש להן צורך בחברותא גדולה כדי לחיות בהמולה על כן נפסלו מהרשימה

כך הלכה

והצטמצמה רשימה עוד רגע ואפסו אפשרויות להרים טיפסתי ולמעמקי מצולות צללתי חיה חיה סרקתי חשבתי על פרח ומכשלה גם בו מצאתי ממלכה שלמה אפסה לי

עוד אני

חוכך בדעתי ומצאתי אקווריון מיכל זכוכית עגול ובו דג אחד מסוג הגופי יהווה פתרון לגחמה זו שנפלה לי שסוג הדג הזה אינו מרעיש אין הוא מלכלך מעבר לגבולות צנצנת העיגול בו הוא נמצא עסוק הוא בשלו ואני בחברתו כשהוא רוצה להיות לבד הוא מתחבא מאחורי אבן קטנה שהנחתי לו למחבוא וכך עוברות לנו שעותנו בנחת בחירה נאה

תמיד אתה בוחר נקבה

ונשאר עם דמי מזונות. הפעם חשבת להקדים רפואה למכה ואתה מחלק את הצאצאים למפרע. לא ניפול ברישתך ידידי וזה הסוף. יעקב

אני מניח

שלו הייתי בוחר זכר הסיפור היה מתנהל אחרת, ומכך אני גם מסיק שהכותרת הייתה גם היא שונה בעליל ותשובתך בעקבותיהן אתה מצחיק אתה ומזקיר לי במקרה זה את גרושתי שתהיה בריאה שתמיד הייתה לא מרוצה ומעולם לא החליטה החלטה עד שלא אני החלטתי והיא שינתה אותה שאמרת לי כתוב סוף ונעניתי ועכשיו אתה עושה סוף אחר של אחר כך אז יכולנו להמשיך כמקודם...שתמיד הותרתי לך את הסוף שיהיה שלך הסיפור שאינו נגמר

למעלה