נחירות

נחירות

שלום כיצד ניתן לטפל בבעיה זו? כפי שאני מבין את הבעיה, שנתי שלי אינה מופרעת מהם. ברם, למי שישן עמי זו בהחלט סיבה לא לישון כלל או לא לישון טוב! אנא עזרתכם בפתרון הבעיה תודה

yoelnd

New member
נחיר לח

שלום! העיקרון המנחה הוא ליחלוח של המקום ופתיחת הנתיב. בעיקרון עודף משקל, בעיות סינוס ואלמנטים אחרים יכולים להפריע. ישנם תכשירים לענין זה הן בכמוסות על בסיס צמחי מרפא ובתרסיסים או מדבקות. פנה למטפל רב תחומי בכדי לרדת לפרטים הקטנים ולהתאים לך את הטיפול המהיר היעיל והבטוח !!! רק בריאות!! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/

נחירות../images/Emo1.gif

מיכאל היי נחירות יכולות להופיע ממגוון סיבות חלקם פיזיולוגיות ( סתימה במעברי האף) אך ברוב המקרים הבעיה הינה ליחה מצטברת שבעת השכיבה חוסמת את מעברי האף ומחייבת אותך לנשום דרך הפה. אם בבוקר כשאתה קם אתה צריך לכייח , ואם אתה סובל מצינון או אסתמה סביר להנחי שהסיבה הינה ליחתית. האמת, הנחירות הינם בעיה שקשה לפתירה והעצות הטובות ביותר הם שבת זוגתך תלך לישון כשהיא מאוד עייפה
ואתה, תפור לעצמך כדור טניס על הפיז´מה בחלק של הגב - מה שיבטיח שתשן כל הלילה על הבטן
ולחלק הרציני.. חשוב להוריד מוצרים הגורמים לליחה כמו מוצרי חלב פרה ( מומלץ לעבור לחלב עיזים ) סוכר לבן וחיטה לבנה ולהרבות באכילת ירקות מבושלים ( בעיקר כתומים) מרקים חמים, דגנים מלאים וקטניות. מומלץ לקחת תוסף מזון בתנאי שאינך נוטל שום תרופה קונוונציונלית ואינך בהתקף אסטמה N-ACETYL-L-CYSTINE זוהי חומצה אמינית נוגדת חימצון שמכחיית ומקלה על גודש הליחה בדרכע הנשימה העליונות. כמו כן כדאי לנסות לישון עם מנורת שמנים ובתוכה אקליפטוס המקלה על הנשימה. לילה טוב
יעל

נגד לחות, עוד כמה טיפים

עדשים מכל הצבעים (ירוקים, אדומים, צהובים) דוקא השחורים פחות. דוחן, קינואה, אמרנט. דגנים שמבשלים כמו אורז.

תודה יעל ../images/Emo24.gif

שלום האם יבינו אותי בבית המרקחת כאשר אבקש: תוסף מזון N-ACETYL-L-CYSTINE ? האם ההשפעה מידית כמו כדור נגד כאב ראש - לכאב ראש (תוך חצי שעה...)

כן ולא

אני ממליצה על כמוסות של חברת סולגר ואמור להיות מוכר בכל מקום. ולא ההשפעה היא לא מיידית אלא בטווח של שבוע שבועיים ( ושמור גם על תזונה!!!) בהצלחה

קולנים

לפני כשנתיים טיפלתי בקולנים באדם שנחנק במהלך השינה וגם נחר חזק כל כך שלעיתים זוגתו נאלצה לישון בחדר אחר. לאחר שלושה טיפולים ההשתנקות נעלמה, והנחירות נחלשו, במהלך הטיפול החמישי התבררה הסיבה הפסיכולוגית לנחירה ואז עבדנו עליה, בנתים זוגתו, שהיתה תלמידתי לאורה סומא, ראתה את יעילות הטיפול, למדה לטפל בקולנים (קורס כמו זה שמתקיים בשבוע הבא) והמשיכה את הטיפול בעצמה. חג אורים שמח אסתיה

אסתיה - תוכלי לפרט

מהו טיפול בקולנים? אף פעם לא שמעתי על סוג טיפול כזה.. אשמח לקצת רקע תודה יעל

ריפוי בעזרת קולנים (תרפיה בצליל)

בתל אביב 20.12.2001-18 10:00-16:00, שלושה ימים (ג´-ה´) - יעל זה ממש מ ד ה י ם!!! ואחרי שלושת הימים ניתן להשתמש בזה ביעילות, כשהקולנים הם המנחים היכן ועם מה לטפל, כך שהנושא של ´לדעת´ הופך מישני לחלוטין. המורה הינו מרפא ומורה אנגלי ידוע, פיתר מאוריץ גולדמן, הדירקטור של המרכז הבינ"ל לכיוונים חדשים שאני מורה מטעמם לפסיכותרפיה רוחנית וכן מלמדת שם גבישים ותהליכי טרנספורמציה. פיתר מלמד תחום זה ותחומים נוספים ברחבי אירופה, סקנדינביה, ארה"ב וקנדה. השימוש בקולנים מקורו בחברות העתיקות ביותר, בעבר השימוש היה בקולנים מקריסטל נקי שהוקרנו בהם תדרי צליל שונים ואשר בעזרתם נהגו לטפל באנשים שהגיעו ללמוריה מחלקי ארץ אחרים. מכל סוגי התרפיה בצליל עבורי העבודה עם קולנים הינה כתחום האקופונקטורה והשיאצו בטווח סוגי התרפיה בצליל - אני גם עובדת עימם על נקודות שיאצו ורפלקסולוגיה. שיטת טיפול זו איננה מפריעה לכל טיפול אחר אם ברפואה המדעית או המשלימה. מבחינה מדעית הנושא של השפעות צליל נבדק לעומק. במחקרים ראו שכאשר מקרינים על מים או חול רתת/צליל/אורך גל מסוג מסוים נוצר מבנה הנדסי קבוע לאותו תדר. בעבודה עם רתתים הם פועלים לשחרר סתימות, להביא לפעולה הרמונית ולפתח רמות פעילות שונות. 10 הקולנים בהם אנו משתמשים עשויים סוגי מתכת שונים. 3 מארה"ב ושבעה בהזמנה מיוחדת מאירופה (לעבודת רתת). הם מיועדים לטהר את ההילה והבית, לעזור לאזן דיסלקציה, להנחות היכן לטפל בנוגע לכל עניין שעולה על הפרק, באיזה קולן להשתמש ובאיזה מיקום מדוייק או מרחק מנקודת הטיפול. השימוש בקולנים יעיל בתחומים הגשמיים, רגשיים, מנטליים, שחרור טראומה ולפיתוח עצמי. לפיתוח צ´קרות (מרכזי אנרגיה), השתחררות מדיסלקציה ומגוון תופעות לא הרמוניות שרוצים להשתחרר מהן. כלי יעיל לשחרר סתימות וקיבעונות הנמצאים בהילה ולא רק בקיום הגשמי-גופני. מקוה שלא התעייפת לקרוא, חג אורים שמח אסתיה

תודה רבה

יש סיכוי שתהיה סדנא גם בחיפה? אני עם ילד בן 6 חד´... זה נשמע מרתק, תודה על האינפורמציה חג שמח יעל

היתה, בימים א´+ב´ ביוקנעם

חבל שאינך יכולה להיצטרף יעל, זו הסדנה היחידה שאני מארגנת במרכז, למעט סדנה למורות בשנת שבתון, אם הן תפננה אלי, שכן לכל תחומי ההוראה שלי יש אישור של ההסתדרות של המורים לבקש גמול השתלמת. ביוקנעם לעומת זאת יהיו בעתיד סדנאות אלו של יומיים, אם אדע על הבאה אמסור לך, אם את יכולה שמישהו יקח את הילד אליו לכמה שעות בשלושת הימים שלאחר חנוכה, אז אני ממליצה לך להצטרף אלינו. חג אורים שמח אסתיה

../images/Emo24.gif אשמח להצטרף לסדנא ביוקנעם

בכ"א כדאי לך לפרסם גם בסדנאות והרצאות... בהצלחה יעל

שופן

יש הטוענים שנוקטורנים של שופן, מושמעים ברחש, פותרים את הבעיה. וחוץ מזה, תגיד להם באלביט שיצנו לך לישון קצת יותר... זה בטח יעזור. בגעגועים יונתן

למעלה