נחיתה בבואנוס בסוף החודש

Swordfish

New member
נחיתה בבואנוס בסוף החודש

אני נוחת בסוף החודש בבואנוס ומתחיל את הטיול שלי משם, עכשיו השאלה שלי היא באיזה דרך מומלץ להגיע לדרום ארגנטינה (טיסה/אוטובוס של כמה ימים), ולאיפה בדיוק (אל אלאפאטה/אושיווה וכו'...) עד כמה הנסיעה באוטובוס מעניינת? (השיקול שלי הוא שבמקום לעקוף את כל ארגנטינה בטיסה, אני מעדיף לעשות אותה באוטובוס ולראות כל מה שבדרך). מה ההבדל בין המחירים של השניים? מה דעתכם?

Mor167

New member
האמת שזה בדיוק מתי שאני התחלתי להדרים

בדיוק לפני שנה, אני אמליץ את הדרך שאני עשיתי כי לדעתי הספקתי המון! מבואנוס ירדנו לברילוצ'ה שם היינו בערך שבוע, משם נסענו לפוקון שם היינו שבוע (צ'ילה) ומשם שכרנו רכבים והתחלנו לרדת דרומה עם הרכבים, עשינו את כל הדרך של קראטרה אוסטרל כמובן צפיץ רוי אל קאלאפטה טורוסים אראנאס וכ''ו... (לא הגעתי עד אושויה) ועלינו מהצד של ארגנטינה חזרה עם הרכיבם למעלה. לדעתי מי שעושה את מה שאני עשיתי יכול לוותר על אוושיה (או שלא תלוי מה הוא בוחר) אני החלטתי לוותר כי הספיק לי כל הדרך המטורפת הזו ברכבים וכל הנוף המדהים בדרך. אבל ניתן לקחת טיסה מבואנוס ועד לאושיה ואז לעשות הכל צפונה, אוטובוסים להשכיר רכבים, טרמפים (אני לא ממליצה!) וכ''ו. ההבדלים ? האמת יצא לנו מאוד זול להשכיר רכב ל- 21 יום כל אחד יצא 250 דולר בערך סך הכל הכל, כמובן לא כולל דלק ששמנו כמעט כל יום (מומלץ לתדלק בצד של צ'ילה יותר זול). אוטובסים לפי החישוב שעשינו אז באותה התקופה היה יוצא לנו יותר יקר! וטיסה שחיפשנו בהתחלה כי חשבנו לרדת דרומה ואז להצפין רצו לקחת מאיתנו 666 פזו . לשיקולך, שמחתי עם עזרתי במשהו!

למעלה