נחיתה בבומביי

Yidaki doo

New member
נחיתה בבומביי

היי. אני טס עוד 3 שבועות (ONE WAY ) ונוחת לבד בבומביי. שמעתי כבר הרבה על דלהי- איפה לישון, לאן ללכת, איך להסתדר.. אבל שום דבר על בומביי.. יש עצות?? (בעקרון התכנון זה להמשיך לאנדמן די בקרוב אח"כ (וזה אומר נסיעה לכלכתה או למדרס), אז אני צריך להיות כמה ימים בבומביי, לא יותר. ואח"כ לחזור להודו, ואז נראה.. ONE WAY אמרתי כבר? אך..עוד מעט, עוד מעט! תודה! YIDAKI

Yidaki doo

New member
סבבה,תודה!

אני אנסה להתארגן בקולבה ליום יומיים ואז להמשיך (רכבת ארוכה לכלכתה...) YIDAKI

ואוווווווווווווווווו תתארגן ממש טוב

אני הגעתי לבומביי לקחתי מכתב עשיתי כמה סידורים ומשם לקחתי רכבת לכלכותה משהו שלקח בערך 42 שעות אבל זו חוויה אדירה אתה תפגוש בכל סוגי האנשים בכל סוגי הרוכלים הכל ילך ויבוא דברים ישתנו אנשים ילכו ויבואו אחרים ואתה תישאר. בהצלחה

Yidaki doo

New member
באמת נשמע כמו..

חוויה אדירה, גם אם לא ממש פשוטה, אבל את הפשטות אני מניח שאני אמצא בהודו, וחוויות אני תמיד שמח לחוות!! התכנון הוא לפגוש חבר בכלכתה (כנראה) ואז להפליג לאנדמן.. תודה! YIDAKI

בקולבה-מריה לודג´ אחלה מלון

יחסית זול לשאר המלונות שמפציצים במחירים.בומבי עיר מדהימה עם שווקים מטורפים וחוף לא פחות מטורף -צ´ופאטי ביץ.כשאתה מגיע לאנדמאן לאי הבלוק לך לבונגלוס של orient בחוף מס´ 5 ותמסור ד"ש לצוות לישנוני לזעפני ולחייכני..ותגיד להם שבקרוב אני בא לביקור אינשאללה.

Yidaki doo

New member
זהו!

קניתי כרטים היום.. 8.12.02 ONE WAY - MUMBAY!!! זה מתקרב ובא...!!!

green eyes

New member
הכי חשוב. כרטיס לרכבת תקנה רק בתחנה

כי משרדי נסיעות שמוכרים לך כרטיס יעלו לך את המחיר פי כמה מהמחיר המקורי. אם בכל זאת אתה קונה כרטיס במשרד בעיר,תבדוק כמה משרדים ואז תתווכח עם זה שנתן לך את המחיר הכי זול.

למעלה