נחיתה בבומבי...ומשם?..

התשובה כאן...

אני מצטט מחיפוש שערכתי באינטרנט בשנת 1996 שינו מנהיגי שיב סנה את שמה של העיר למומבאי. השינוי אותת על כוונתה של ממשלת מאהאראשטרה לחזק את זהותה המאראתית של העיר, על אף הכוח הטמון ביסודותיה הרב תרבותיים. מומבאי עומדת להפוך בראשית המאה ה-21 לעיר השנייה בגודלה בעולם, אף שמחצית מתושביה עדיין חיים ללא אספקת מים או חשמל.

nuki d

New member
נחיתה בבומבי...ומשם?..

אחרי הרבה תיכנונים ושינוי תוכניות החלטתי שאני אנחת בבומבי, ועכשיו, מה הלאה? מה יש לעשות בבומבי למספר ימים? והאם לנסוע מבומבי ישר לגואה או שיש עוד כמה מקומות מעניינים בדרך שלא כדאי לפספס? תודה מראש :)

מומביי

בגדול אין מה לעשות שם עיר ענקית עם הרבה מאוד רעש התחבורה העיקרית שם היא מוניות (בניגוד לערים אחרות שם יש את הטוקטוק הידוע ואת האוטוריקשה... מה שכן יש שם חופי ים מדהימים ואיזור שלם הנקרא "מיני מנהטן" לרקע אחד אתה תחשוב שאתה נמצא במנהטן ולא בוהוד גם תחנת הרכבת מדהימה והמראה הנשקף מחלון המטוס הוא של מיליוני העניים שם הכל הכל פחים שורות שלמות של פחונים ופחים שבהם מתגוריים עניי מומביי (יש שם בהערכה גסה כשבע וחצי מילון עניים) מקום מאוד יפה הוא תחמת הרכבת בבומביי צירפתי לך תמונה של המקום וסתם לידע כללי שמה של העיר שונה למומבי והכינוי שלה הוא בוליווד מכיון שזוהי עיר הסרטים של הודו ושם מפיקים מעל ל-600 סרטים בשנה באורך מלא. הינה עוד משהו קטן על מומביי

nuki d

New member
ברי...אתה ברוגז??../images/Emo7.gif

הייתי בטוחה שתהיה לך תשובה בשבילי כמו תמיד...(לא שאני לוקחת אותך כמובן מאליו או משהו...). בכל אופן המסלול השתנה (שוב) והוחלט על נחיתה בדלהי (יותר נעימה לנחיתה ראשונה)ומשם לרג'סטן ורק אחד כך לדרום. אז ככה: מה דעתך על המסלול וכמובן האם יש לך טיפים או עצות שיכולות אפילו לשפר אותו? תודה מראש,נועה

חחחחחחחחחח לא התחלת את הטיול

וכבר יש שינוי בתכנון??? אני אני כבר יכול לחשוב מה קירה בטיול
כן כן דלהי היא מקום הרבה יותר נוח לנחיתה עיר פחות רועשת והרבה יותר נעימה בתור "היכרות עם הודו"אין ספק שהיא מומלצת יותר לנחיתה מאשר מומביי... בכל מקרה טיפים?.... את הרוב את תלמדי על בשרך למשל כשאת יורדת מטוקטוק או ריקשה אחרי שביקשת ממנו לקחת אותך למקום מסוים תשאלי מישהו אם זה המקום לפעמים החכמים הללו מורידים אותך במקום אחר לגמרי אומרים תודה לוקחים הכסף ונוסעים (למען האמת אותי זה הצחיק חוויה ראשונה בהודו). הינה כאן יש כמה טיפים ועוד תמצאי פה והדובדבן שבקצפת (הטא'ג) עוד שאלות? עזרתי לך?

mlevyil

New member
בובמבי

באופן אישי אני היתי במובמי אחר 10 חודשים טיול בהודו ועדין לא סבלתי את המקום ועדין ניסו, והצליחו לעבוד עלי,,, אז אני ממליצה לברוח מבומבי כמה שיותר מהר ,,, את יכול לנסוע לפונה שזה די קרוב ( 7 שעות נסיעה באוטובוס) או לאמפי ,, לפני שתגיע לקרחן של גואה.. דרך אזב עכשיו זה עונה די חמה לדרום לא???

arden20

New member
בומביי

אני ידעת שאני בדעת מיעוט פה, אבל אני סגרתי את הודו בשלושה שבועות (קראתם נכון...) בבומביי ונהנתי מכל רגע... גרתי אצל חברים, אז אני לא יכולה להמליץ על גסט האוסים וכאלה, אבל בגדול... לא לפספס! ההודעה הראשונה שלי בפורום! בקרו אותי פה.

למעלה