נחיתות והמראות במצלמת סכיפהול
E e dor New member 13/7/05 #2 מגניב ! תודה ! אני מכיר רק של החניות. אגב - כרגע אפשר לראות את 4X-AXM שחונה שם ברחבת המטען.
ט טtal New member 13/7/05 #6 תכנסו לאתר:../images/Emo69.gif תנסו להיכנס לאתר- וללחוץ עם העכבר על הציור של המצלמה- מצד שמאל למעלה. נפתח חלון-ולוקח לזה כמה שניות- אבל זה עולה בסופו של דבר. מישהו יודע איפו זה מצולם
תכנסו לאתר:../images/Emo69.gif תנסו להיכנס לאתר- וללחוץ עם העכבר על הציור של המצלמה- מצד שמאל למעלה. נפתח חלון-ולוקח לזה כמה שניות- אבל זה עולה בסופו של דבר. מישהו יודע איפו זה מצולם
7 747 400 New member 13/7/05 #12 זה לא עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר ללחוץ על שום ציור!!!!!!!!!!!!!
E e dor New member 13/7/05 #13 ייתכן למרות שאני ראיתי אותו כשהייתי שם, למעשה אותה זווית (זה לא החניון שבאמצע המסלול, זה הפיינל) וזה היה AXM, וכאן הוא נראה אותו דבר אז ... (למרות שאז היה לי זום כדי לבדוק ... )
ייתכן למרות שאני ראיתי אותו כשהייתי שם, למעשה אותה זווית (זה לא החניון שבאמצע המסלול, זה הפיינל) וזה היה AXM, וכאן הוא נראה אותו דבר אז ... (למרות שאז היה לי זום כדי לבדוק ... )
D dogo argentino New member 13/7/05 #10 בינתיים זה מראה את הנחיתות ראיתי בעצמי חמש נחיתות של KLM של FLY AIR ושל AIR EUOROPA
E e dor New member 14/7/05 #16 סליחה - ההפך כשמטוס ימריא על 24 או ינחת על 06 אתה תראה אותו בתמונה. סליחה ולילה טוב.