נחיתת גחון בנתב"ג

נחיתת גחון בנתב"ג

בכל אירוע כגון נחיתת הגחון בנתב"ג, אני (ואני מניח שכולם) שואל את עצמי כיצד הייתי נוהג לו זה קרה לי. במקרה הזה של גלגלים שלא נפתחו, נשאלות שאלות רבות כגון: 1. יעילות המנגנון הידני. האם המנגנון כשל ולא איפשר הורדת הגלגלים? 2. אני מניח שהפיקוח הפנה את הטיס לנתב"ג. אינני יודע כמה מכם שאינם מחזיקים בהגדר מכשירים, תרגלו גישה ונחיתה בנתב"ג למקרה חירום ואולי כדאי לתרגל זאת? האם אכן נתב"ג הוא השדה המועדף לביצוע נחיתת חירום שכזו גם לאלו שאינם מכירים את השדה או שאולי עדיף לנחות בשדה דב (אם אין רוח צולבת)?

נחיתת גחון

לאייל גלבוע !! לפרטים נוספים אתה יכול לשאול אותי הטייס שהנחית את המטוס פביאן יואל 052706270

נהיה לי בלבול....

באויה מפרסמים: ביום ה´ 22/8/2002 בשעה 19:30 תתקים באויה הרצאה על נחיתת החירום בנתב"ג שהיתה בסוף השבוע האחרון. ההרצאה תועבר ע"י מאיר דהן ואורי עין-דור- הטיסים אשר נחתו את נחיתת החירום. נא לאשר את השתתפותכם! להתראות צוות אויה אז רגע........... איך אתה קשור לזה יואל פביאן ?

אנפה

New member
האם ישנה אפשרות...

עדיין אינני טייסת אמיתית... האם יש אפשרות להשתתף בהרצאות מסוג זה שהזכרת יעל גם לנטולת רשיון כמוני? אם כן אשמח לדעת איך תודה

sagiari

New member
היי פביאן

ביום חמישי בבוקר ראיתי את פביאן יוצא ב CHW לכיוון שדה דב מאוחר יותר שמעתי אותו בקשר במעבר בין פלוטו לפיקוח ת"א ועוד הספקתי לברך אותו "טיסה נעימה" כך שאני מניח שהוא אכן היה הטייס. אני אשמח לקבל ממנו מידע בפורום אודות התקלה ומהלך הנחיתה.

אם כך..

מי הם 2 החבריה שהולכים לדבר באויה ? האם הם היו הנוסעים בטיסה ?

ראיתי...

וגם שמעתי בקשר את הסיפור של ישראייר, לא חשבתי שהחבריה של ישראייר הם האמורים. עם יואל הסליחה.

למעלה