נחיתת האונס של כוכבי "האי"

אור 173

New member
נחיתת האונס של כוכבי "האי"

בשבוע שעבר קראתי במדור העלוקה בעיתון לא זוכר ידיעה קצרה על כוכבי האי ביום חמישי האחרון חזרו כוכבי הילדים יון תומרקין,אפרת בן יעקב ומאי הרשקוביץ בטיסה מצילומים של סדרה "האי" באילת והריחו במטוס ריח חריף של שריפה.אז הם נכנסו לפאניקה,עדכנו את הדיילים,שעידכנו את הטייס וגרמו למטוס לחזור לנחיתת אונס בנמל הבית,שעבר למצב כוננות. אחרי שעה הם עלו לטיסה אחרת. מנכל סוכנות לוק,ירון ליכטנשטיין מנהלם האישי של השלושה:"ברוך השם,הם שבו בשלום".

ny22

New member
מנהל
הי, מאיפה הציטוטים של החתימה?

ותודה על הידיעה!

אור 173

New member
הציטוטים מתוך הסרט

הישראלי הגדול מכולם אלכס חולה אהבה איך אתה לא מכיר? אם שמת לב,היום החלפתי חתימה..

ny22

New member
מנהל
מכיר, בטח שמכיר...

פשוט ראיתי אותו מזמן, אז שכחתי שהציטוטים משם... אבל תודה.

../images/Emo3.gifבמקרה פרסמתי את זה בפורום לפני

ואני חושב שלא קיבלת אישור מ-"24 שעות" כך שזו הפרה של זכויות יוצרים.אם טעיתי, סליחה, ותקנו אותי אם אני טועה. דאגו למחוק את זה אם והוא טעה.

אור 173

New member
ממ..

כתבתי מאיפה לקחתי את זה (ועכשיו כתבתי שוב) וגם לקחתי קטע קטן ולא את כל העמוד.. כך שאני לא חושב שזו "גניבה" תקנו אותי אם אני טועה

אם הוא העתיק משהו ונתן קרדיט,לא נראה לי שזה

הפרה של זכויות יוצרים. אם תלך לספר לחברים שלך על משהו שקראת בעיתון,זה בדיוק אותו דבר.

How I Disappear

New member
לכתוב על מה משהו שכתוב בעיתון

זה ממש ממש לא הפרה של זכויות יוצרים ! העיתון לא ממציא סיפורים כמו בספרים אלא הוא מספר על אירועים שקרו

How I Disappear

New member
יש הבדל בין כתבה בעיתון על משהו שקרה

לבין כתבה של איזה כותב שמספר על משהו שהוא ממציא ! במקרה שלנו, זאת כתבה על משהו שקרה ואין פה זכויות יוצרים .. אם מטוס התרסק אתמול והעיתון כותב על זה אז אסור לאף אחד לדבר ולכתוב על זה כי העיתון כתב על זה ?

למעלה