נחל לא מתגייסים ב25 ביולי - בדוק

KummAIR

New member
נחל לא מתגייסים ב25 ביולי - בדוק

אני מכיר מישהי שהיא קצינה בגבעתי, והיא אמרה שמתגייסים לגבעתי בתאריך זה. לכן אין סיכוי שגם הנחל מתגייסים בתאריך זה.בדוק במיליון אחוז. שלום לכולם הנה התאריכי גיוס המעודכנים של חודשים יולי ואוגוסט 2001 גולני 23.7 נח``ל 24.7 גבעתי 25.7 צנחנים\מגלן 26.7 שריון 30.7 הנדסה קרבית 31.7 מג``ב נ.מ 1.8\2.8 חירמ``כ (דוכיפת נחשון שמשון) 5.8 תותחנים 6.8 גיוס קל לכולם!

-רן-

New member
תקשיב טוב.....

הקצינה בגבעתי התכוונה שהמתגייסים מגיעים לבסיס הטירונות של גבעתי ב-25.7 וזה לאחר יממה שהמתגייסים שהו בתל בשומר(בקו``ם) , ולכן הם מתגייסים ב-24.7 , וזה משאיר לנח``ל את ה-25.7 . גיוס נעים!!

avipe

New member
אז ככה

לא כול קצינה בגבעתי מעורבת בתהליכי הגיוס..לדעתי היא סתם זרקה לך כי היא יודעת שבתאריכים האלה יש חי``ר... אני במקומך הייתי בודק עם מקורות קצת יותר מוסמכים ומבינים. אני אישית בדקתי עם קצין בלשכת גיוס ומ``פ של טירונים והם אמור לי ש-25 זה נח``ל... אז דיייייי כבר סתם להגיד

benayun

New member
25.7 זה גבעתי!!

למה סתם להתווכח 24.7 זה נח``ל אני בדקתי את זה 25.7 זה גבעתי זה בחיים לא יכול להיות נח``ל. יש לי חברים שיש להם תאריך גיוס של ה 25.7 והם בכלל לא רשמו בשאלון נח``ל אלא גבעתי בעדיפות ראשונה ושנייה אז זה בטוח לא נח``ל ו 90 אחוז גבעתי

avipe

New member
תפסיקו!!

אתם סתם מזיינים את השכל. אני בדקתי עם מוקרות הכי אמינים שיש וכבר ציינתי כאן קודן מה המקורות שלי לעומת זאת אתם סתם מדברים משמועות או מאנשים שלא קשורים לתהליכי גיוס..אז אנא ממכם...

למעלה