נחמדדד

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
שלום רב!../images/Emo49.gif

מזל טוב על הפורום החדש! כמעריץ מושבע של סאות פארק...אני מקווה להיות כאן הרבה, חוץ מזה אני גם אוהב סדרות מנגה ואנימה, וכן אני נמצא בפורומים המתאימים, אבל זה לא ממש משנה עכשיו...

power play

New member
מתי כבר יהיה סאות´ פארק

בערוצי הכבלים הלא דיגיטליים? או לפחות בחבילה הזולה של יס? סאות´ פארק רק לעשירים?? איפה הדמוקרטיה שצריך אותה? "shut your fucking face uncle fucka"

polyethylene

New member
למה אין סאות´פארק ב yes ?

בעוד שבוע בערך, אני עוברת ל- yes מטעמים תקציביים נטו. "ביפ" כבר לא יהיה לי, מה שאומר שהקץ לערבי ראשון-רביעי מול הטלוויזיה. אין יותר סאות´פארק, ועוד לא עיכלתי את זה... משתתפת בצערי

אני עברתי לyes בתחילת השנה ../images/Emo4.gif

ועד עכשיו סבתא שלי מקליטה לי!!!!!!!!!!! והיא לא שוכחת.... לעומתי, אני תמיד שוכחת להקליט לה אמממ... לחיות את החיים? או ימי חיינו? או היפים והמוצצים? או.... אמממ לא יודעת!!! אחד מסדרות הטלויזיה האין סופיות הללו!

Maddy D

New member
נחמדדד

אני שמחה שסוף כל סוף פתחו פורום לסדרה המתוקה הזאת, אני אישית מאוד אוהבת טלויזיה ככלל. ותמיד חשבתי סאות פארק איכס, אבל מה לעשות נשבתי בקסמו של קייל היהודי. הוא עם הכובעון שלו (ששש אני מאוהבת) וקרטמן (עם הסקרו יו גייז איימ גוינג האום), הסדרה גם חכמה מאחורי הטמטום הראשוני. הם מעבירים מסרים של ציניות אדירה, בצורה.. אהם מצחיקה... כמה אומנים אורחים, לא שמתי לב לזה קודם. איזה פרק יפה היה אתמול?! מסכן קייל שהוא גילה שוונדי?! (ככה קוראים לחברה שלו) מאוהבת בקרטמן אויש אני כל כך מודה שהסדרה הזאת פשוט מצחיקה, בניגוד למשפחת סימפסון שלזה אפעם לא הצלחתי להתחבר. יום יבוא וגם לך ד"ר כץ יהיה פורום. או מיי גוד די קילד קני יו באסטר!

מ.ש.ט

New member
|ינשוף| מזל"ט!!!!!

מזל"ט על פתיחת הפורום החדש (מזל"ט= מטוס זעיר ללא טייס\ מזל טוב) אני חולה על סאות´ פארק רק ש..........
אין לי כבלים!!!!!! יש לי יס!!!!!! אז אני לא יכולה לראות סאות´ פארק!!!! אבל ראיתי את הסרט

IC4

New member
שמח שאת שמחה וגם שמח בשבילי

ובשביל כולם
גם אני פעם ראיתי בסדרה רק כסדרה מצחיקה קלילה ואחר כך אהבתי אותה יותר בזכות הביקורת הצינית הכל כך מעולה ומצחיקה שבפרקים מסוימים אגב וונדי חברה של סטאן לא של היהודון
ERIC !!!! DID U JUST SAY THE F WORD?!?!?!?! JEW?....... אגב ד"ר כץ (שגם הוא שייך לרשת קומדי סנטרל) היה בפרק סאות´פארק בו נחש ענק המשיך לגדול ולגדול ולהרוג את כולם
מר גאריסון היה ב SESSION אצלו

Piglett

New member
פחחחחחחחחח.. ../images/Emo6.gif |פלפל|

בכלל וונדי חברה של סטן!! לא ראיתי את אותו פרק, אבל הפרקים האחרונים פשוט קורעים אותי מצחוק. וגם עכשיו, סוף כל סוף - ראיתי את הסרט, והוא עוד יותר קורע. והבנתי למה התכוונו כשאמרו "גדול יותר, ארוך יותר, ובלתי מצונזר" (או משהו כזה).. "אמא, אם היית משתתפת בסרטי פורנו גרמנים שמחברנים בהם על אנשים היית מספרת לי?"
אז
לכל הפורום

bigbadjoe

New member
שאלה

בפורום הזה מותר להגיד איפה אפשר להוריד פרקים ? כי בפורום באפי הם מנדים אנשים שכותבים את זה. "Mom... if u were in a german shaisa movie.... u´d tell me right?"

Piglett

New member
כנראה בגלל זכויות יוצרים.. ../images/Emo4.gif

ואני משער שמותר - הרי יש קישורים לאתרים שניתן להוריד בהם. אבל רצוי שתשאל קודם את איתי, הוא המנהל פה..

IC4

New member
תשובה חד משמעית

לא רק שמותר אלא מומלץ / נדרש / חובה להוריד פרקים!!!!!
באמת אני אשמח אם כל האנשים יורידו כמה שיותר פרקים ואז נוכל להריץ שורות מפרקים שעוד לא נצפו בטלויזיה הישראלית why did the pigeon cross the road? because it was having s it was havin s ss ssssex sss because it was having sssssex with the chhhhhicken

polyethylene

New member
שיתוף פעולה...

איכפת לכם לתת לי את הלינק לאתר שבו ניתן להוריד את כל פרקי southpark ? ואני מתכוונת לכל הפרקים...

IC4

New member
KAZAA

תוכנה טובה לדברים שכאלה.... לכו לקישורי הפורום ותלמדו אותם חוץ מקישורי הפורום לפורומים אחרים, זה לא קטגוריה שבאמת נועדה לקשר משהו אלא סתם בשביל הכיף

Girl Of Hell

New member
בחופש הגדול בערך יהיה לי yeswow

אז אני אוכל להוריד מהר את הפרקים (לפחות מקווה)!!! *שמחה בשבילי*

IC4

New member
להוריד פרקים מהאינטרנט

ככה אני עושה וככה גם ראיתי כבר את עונה 6 (יותר נכון משהו כמו שליש/חצי עונה, מה שעשו בינתיים) לפני שהיא משודרת בטלויזיה לעשירים אמנם זה באנגלית אבל זה לא כזה "אמנם" רציני לדעתי. looks like we may be out of luck tomorrow night - we´re pretty fucked! בדקו את קישורי הפורום

IC4

New member
לי אישית יש מודם אנאל

...וגי של 56K שאגב עובד רק כמו המודם הישן שלי 28K (באמת אותה מהירות) נכון אם יש חבר עם איידיASSאל אז הוא מוריד אבל גם לחכות כמה שעות ואז להנות מפרק טוב שווה את זה על מחשבים נטולי חיבור מהיר...

למעלה