נחמד לקרוא.

TheIllustrator

New member
נחמד לקרוא.

אנא צפו בתמונה. א. מה חסר בתמונה A? האם אתה מעדיפים את המצב כפי שמוצג בתמונה, או שמא כמצה כיום? ב. מה דעתכם על תמונה B? זוכרים את התקופה בה ציפו את העזריאלים? זכור לכם כמה זמן ארך התהליך? ושאלה נוספת, האם זוכרים אתם שמעט לפני שציפו את העזריאלים, עשו בדיקות לסודי ציפויים שונים? זה נערך בחלק הדרומי של המגדל העגול, ושם, מעט לפני שהחל תהליך הציפוי, היו כשלושה סוגים של חלונות - מהם נבחר זה שיש כיום.

א.א.אפל

New member
נוסטלגיה...

אני אישית זוכר את הניסוי לציפוי העזריאלים, ואפילו מחיתי על הכיעור שבאחד הציפויים. מאוחר יותר התברר לי שאותו ציפוי נבחר. אמנםפ עכשיו התרגלנו, אבל הציפוי הנוכחי מכוער בעיקר בחוסר-אחידות שלו: במקום אותו צבע לאורך כל הבניין, הם נראים עכשיו כחול-תכלת כחול-תכלת, שהצבע מתחלף כל חצי קומה. בקשר לתמונה השנייה, כמובן שחסרים שם השרתון סיטי טאוור והפרזידנט טאוור...

א.א.אפל

New member
נוסטלגיה...

אני אישית זוכר את הניסוי לציפוי העזריאלים, ואפילו מחיתי על הכיעור שבאחד הציפויים. מאוחר יותר התברר לי שאותו ציפוי נבחר. אמנםפ עכשיו התרגלנו, אבל הציפוי הנוכחי מכוער בעיקר בחוסר-אחידות שלו: במקום אותו צבע לאורך כל הבניין, הם נראים עכשיו כחול-תכלת כחול-תכלת, שהצבע מתחלף כל חצי קומה. בקשר לתמונה השנייה, כמובן שחסרים שם השרתון סיטי טאוור והפרזידנט טאוור...

TheIllustrator

New member
ממש ככה...

אמנם אנני חושב כי הציפוי הנוכחי מכוער, אבל הוא באמת היה הפחות חביב עלי בזמנו - וכעת, אתה בהחלט צודק... בימי שמש בהירים, רואים כי כל קומה שני היא קומת חלונות ודבר זה יוצר צבע לא אחיד לבניין. כפי שציינת, זה יוצר תכלת-כחול-תכלת-כחול. אגב, זכור לך כמה זמן ארך תהליך הציפוי?(מיום התחלתו עד יום סיומו)

DrunkGoat

New member
כן... אני זוכר...

דווקא לא אהבתי את סוג החלונות הנוכחי כשהוא היה רק על ריבוע קטן בבניין, הוא לא נראה יפה כמו עכשיו... היו שם חלונות יותר יפים...

oren*

New member
מה היה ההבדל בין הציפויים? צבע או

חומר? לא נשמע לי הגיוני שיחליפו צבע של ציפוי אחרי שאישרו את התוכנית האדריכלית ואת העיצוב של המבנה.

TheIllustrator

New member
היה הבדל גם בצבע וגם בסוג!

זכור לי מאד סוג של ציפוי שהיה זכוכית אחידה(ללא משקופים), אשר בכל מבפגש בין 4 קצוות חלונות, נוצר ריבוע נוסף בצבע אחר - זה היה משהו כזה. גם לי זה נראה היה מוזר וגם כעת זה נשמע קצת תמוהה שלמרות שיש תוכנית ארכיטקטונית, הם ניסו כמה גרסאות - אבל עובדה...
על כל פנים, בדיעבד מסתבר כי הם בחרו את התוכנית המקורית שהייתה - לפחות בזמנו - הפחות אקרקטיבית מבין השלוש. (אם זכרוני אינו מטעני)

למעלה