נחמד.נחמד.היה ממש נחמד.

lupland

New member
נחמד.נחמד.היה ממש נחמד.

טוב.גם זה הגיע.ערב שישי אחרי הכל היה שבוע לא רע.שירי "התמודדה" לא רע עם המבחן.והדר המשיכה במסע בנקמה שלה בגברים (ביננו.יש מספר מסויים ששמת לעצמך כיעד?) יש לנו מצטרפים חדשים ואנחנו מברכים אותם שוב על שקיבלו החלטה להצטרף לשורותינו וקוראים כאן לכן/לכם שנכנסים לכאן מדי פעם.בואו הצטרפו אלינו "הביתה".אל תספרו כלום על עצמכם אם לא בא לכם.לכל אחד מכן/מכם יש מה לתרום לפורום הזה.לא בהכרח רק בעניני הלופוס. כמו כן אלנית.קארינוש וכל מי שנפקד מכאן בזמן האחרון מתבקש "לאשר" כי הוא עדיין כאן.אח"כ אני מוכן לשקול אפשרות של העלמות לעוד תקופה (לא מבטיח). כמו כן גם אתה נקרא לדגל צ'אמפ. אני שמח שהצלחנו כולנו להנעים את זמננו כאן השבוע ולהעלות קצת חיוכים. סופשבוע טוב לכולם. אסף

gaia20

New member
שיהיה לכולם סופשבוע נעים

היעד ששמתי לעצמי שמור במערכת...חחחח...
שיהיה לכולנו ספשבוע שקט, בלי בריחות לקנדה בלי מבחנים מעצבנים המון צחוקים וחיוכים אוהבת את כולכם!

ל3

New member
מיצטרפת לברכות

סוף שבוע שקט ונפלא לכולם. ולכל אלה שעזבו אותנו - אנא שובו הביתה. מרגישים בחסרונכם

שי פ

New member
טוב, ביקשתם עידכון.....

זוכרים שהלכתי לאולטרסאונד? אז כך...הופנתי בעקבות הסרוסיטיס, שזו דלקת של נימי הדם בקרום הבטן, והיא מאוד נדירה בלופוס, אבל אופיינית לזאבים. בקיצור, אחרי צום מעצבן, מה גם שהייתי ערב קודם במסעדה לרגל חגיגות יום הולדתו של חבר (הרבה ימי הולדת, מעט מזומנים בחשבון הבנק), הגעתי למכון. בעודי שוכב, מרוח בג'יל מגעיל, ועכבר המוניטור הולך על בטני, קורא הטכנאי למנהל מכון הדימות. צריך לפרט מה עובר לי בראש? אז זהו בדיוק....שלא מספיק שיש לי זאב גם זוחלים ימיים מצטרפים אל גופי. הרופא הגיע ולא היה מוכן לותר להחליק את העכבר על הג'ל מקדימה מהצדדים ומאחור. הוא התעקש לסובב אותי, כך שהרגשתי כמו רוסטר משומן מסתובב סביב שיפוד. כאבי הבטן התגברו, תוך כדי הבדיקה, הרגשתי פשוט את הצוותות נוגסות בי. הצפייה לתשובה מרטה את עצבי, והיא הגיעה. אז חברה, תוצאות האולטרסאונד מבשרות כי אני בחודש ראשון!!!!. יש לי המנגיומה (גידול של כלי דם) בגודל של 0.8 בכבד. וגם כיס המרה החליט להתפתל לו כך סתם (אולי גם לו כואבת הבטן). עכשיו אני מטייל עם התשובה, עד הביקור ביום רביעי במרפאה בתה"ש. אוף....... בעניין אחר, אסף יקיר, אני מאחורייך!!! הכתרים שהניחו לראשך אכן ראויים....כתוב איזה ספר.....יהיה להיט. שירי, חופשת סימסטר נחמדה, אבל אנחנו ממשיכים בעבודה המעשית בבית הספר. כך שהתלמידים בכיתות לא יחכו לסטודנטים חודש, כי יש לנו אחריות עליהם. כך שהפסדתי שיעור של שתי תלמידות שלי, שסיפרו לי בטלפון שהיה מדהים. הדר, יש הרבה דגים בים (ולא רק בחופי קנדה), זרקי חכה, ותבררי בין הדגים שתאספי בדלי........ יאללה בייייי

שי,תחזיק מעמד,אולי ניפגש בתל השומר?

שלום שי אני מתאשפזת (שוב) ביום ראשון בתל השומר, ובוודאות אהיה שם לפחות עד יום רביעי, בפנימית ב' (קומה 4 בבנין האשפוז). אולי תקפוץ לבקר? אשמח לפגוש אותך, להכיר אותך ולשוחח איתך על ה"חדשות" האחרונות שאתה מביא לפנינו כאן. כל זאת כמובן, אם אתה רוצה. כולנו איתך, מחזיקים לך אצבעות שבת טובה

תה"ש-פנימית ב- אשפוז מאורגן

כוכי - אני חושב שצריך להתארגן ולהתאשפז באותו הזמן ולא כל אחד בזמן אחר ? באשפוז האחרון שלי באותה המחלקה (בגלל זה נידלקתי) ממש טיפסתי על הקירות והזמן לא עבר, חיפשתי לופוסים/לופוסיות במחלקה ולא נתקלתי באף אחד, החולים האחרים חביבים ונחמדים בדרך כלל, אבל זה לא זה, אולי יהיה חדר של חולי לופוס כך שזה יאפשר לאשפוז לעבור מהר יותר כאשר נמצאים עם אותו "אוצר חביב" שנקרא לופוס ושבגללו מתאשפזים. אז שיהיה בהצלחה - ד"ש ל-ד"ר גודארד ולכל הצוות הנהדר שנמצא שם ביי דוד

שלום למתושלח הצעיר - דוד היקר

תמיד תוכל לשאול את הרופא שמטפל בך שם, אם יש עוד לופוסים במחלקה, ושהם, הרופאים, ישאלו אותם אם היו רוצים לשוחח עם חולים אחרים שיש להם לופוס. כשאני במחלקה, זה בדרך כלל קורה.... להתראות

ל3

New member
לשי

צר לי לשמוע על הגידול. האם זה קשור ללופוס או שזו בעיה אחרת בפני עצמה? אני שולחת לך ברכת החלמה מהירה והמון בריאות. אנחנו פה איתך תמיד נ.ב אם אתה צריך עזרה בכל הנוגע לסמינר ואני אוכל לעזור אז אשמח ( לדוגמה, לקיחת עבודות בשמך, חומר כתוב וכו')

ומה עם כל הירושלמים?

ומה עם כל הירושלמים שביננו? להם לא מגיע גם להיות ביחד? או שהעונש לגור בירושלים (שחוברה לה יחדיו ונשארה חצויה) מספיק להם.. מאחל לכולכם, מכל הלב, להיפגש, להתאסף ולבלות המון, ביחד ולחוד. אבל לא בבית חולים. יש הרבה מקומות אחרים, עדיפים, ולא צריך לחשוב יותר מידי מכדי לספור עשרה כאלה. לפחות. אז זהו. לראות מבני בתי חולים רק מבחוץ, וגם זה בטיולים מאורגנים אם אפשר

lupland

New member
ירושלים...תזכיר לי רגע...

היי דרור. ירושלים.נשמע מקום מעניין.אתה בטח מתכוון לעיר הזאת שנמצאת על ההרים שממזרח לבירה תל אביב. אולי תוכל לספר לנו קצת על העיירה הקטנה הזו.לא רע אם נשכיל קצת. אולי זה יכול להיות נחמד לקפוץ פעם לעיר הזאת.אני חושב שסיפרו לי פעם שיש שם מצודה עתיקה וגם לא מעט נוכרים פוקדים את המקום.אז מה אתה אומר? שווה לבוא פעם? דרך אגב.העיר הזאת כבר מחוברת לרכבת ישראל או שקודם יגמרו לשפץ את שרידי פסי הרכבת החיג'אזית? ירושלים...הממממ...באמת נשמע מקום מעניין.טוב.נכנס לאתר GOOGLE נראה מה כתוב שם.

על ירושלים

אסף: בו נספר לך קצת על ירושלים: העיר שחוברה לה יחדיו ונשארה מפורדת. עיר בה יש אויר הרים צלול כיין, אבל לא נותנים בה לנשום. יש בה ריח אורנים, כדברי המשוררת, אבל לא מורגש בשל צחנת האשפה והלכלוך, וזה גם ואפילו בימי אי שבות השובתים. ובזמן שראש עיריתה מבלה בניכר. עיר שתשעה קבין של יופי ירדו עליה עוד מימי קדם. ואבדו אי שם בנבכי הזמן. עיר שבה מצביעי אגו"י מהווים 28 אחוז מתושביה. ואף לא אחד מהם משלם מסים.. וההבדל העיקרי בינה לבין עיר החטאים שלחופי הים התיכון הקרויה בלשוננו תל-אביב: ירושלים מאוחדת,, ותל-אביב - חתיכות חתיכות. עיר שעומדים לשנות את שמה לברבדוס: חציה ברברים, וחציה דוסים.. ולמרות הכל - עיר שעתידה בעברה, אבל בכל זאת שווה ביקור? אשמח ביותר להדריך אותך בעיר, שיכולה להיות הנפלאה בעולם, אם רק היו נותנים לנו. ממש כמו המדינה. שיכולה להיות בובה של מדינה... אם רק היו נותנים לנו לעשות ולבצע את מה ש כ-ו-ל-ם יודעים. אבל לא עושים. ובנימה אופטימית זו אסיים - במוטו: בכל אופן - עוד לא אבדה תקוותנו.

lupland

New member
אויר הרים צלול כיין.וריח אורנים...

לא הייתי מצליח לנסח זאת טוב כמוך. פשוט מבריק. ומכאן שאני כבר מזמין ביקור בעיר אשר תשכח ימיני אם אשכחה.אם לא אעלה על דל שפתותי את שמה או ליתר דיוק: "על נהרות בבל שם ישבנו גם בכינו בזכרנו את ציון...אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני.תדבק לשוני לחכי אם לא אזכרכי אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי..." תהילים.קל"ז.

lupland

New member
כמה טוב שבאת הביתה

היי שי.קראתי.ואתן תשובה מלאה מחר. איזו פעילות יש כאן בליל שישי.כמעט כל המתבגרים נפגשים כאן.רק הצעירים הפעורים קורעים את העיר עכשיו. נב:תיקון קטן לגבי הדר.אין לה חכה.יש לה צי של ספינות דיג...ולכן לפעמים היא בוררת ובוחרת...בכרישים.

gaia20

New member
שי היקר

אני שולחת לך מכאן חיזוקים חיוביים, אני איתך

איך שר יורם גאון - כל הכבוד......

אסף החביב - רק רציתי להגיד לך תודה, אני ממש מעריץ את האנרגיה אשר שופעת ממך, עזרת לי, עודדת אותי ודחפת אותי למקומות שבלעדיך עוד הרבה זמן לא הייתי מגיע. אז שוב תודה מתושלח הצעיר

lupland

New member
תודה.תודה בשמי ובשם כולם

מתושלח הצעיר. איך שר יהורם גאון אני לא יודע אם הכוונה שלך לתוכנית שלו היום בערב מהסיבה הפשוטה שלפני 3 חודשים קיבלתי "קריזה" על חברת הכבלים ונפרדתי ממנה בשמחה רבה.בהחלט לא קשה ואף מומלץ להשתחרר קצת מהניוון הזה . חן חן לך על דברייך.ואם אפשר רק להוסיף.אסף כאן הוא "תוצר" של החברים היקרים שכאן. ולפיכך אני מעביר את הכדור לכולכם. אני...אני בסך הכל פועל נקיון קטן...

ritosh

New member
כוכי, שי ודוד: תרגישו טוב, והלו!,

מה קורה פה?! שום מפגשים וועידות פסגה בבתי חולים! אנחנו רוצים אתכם בריאים. בית חולים רק לצורך בדיקות!
,ריטה

למעלה