נחמד שיש פורום למגדל העמק

frige

New member
נחמד שיש פורום למגדל העמק

וגיליתי אותו בדיוק עכשיו. חצי שנה אחרי עזיבתי. דווקא מאוד אהבתי את המקום. אני המון פעמים שם כי ההורים שלי משם וכל עיסוקיי אני עושה עדיין במגדל העמק. אנחנו גרים בתל-עדשים בהרחבה. נחמד מאוד לדעת שבניתם פורום לעיר הזו. בהצלחה.

dafgol

New member
הי שרית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את לא רחוקה מאיתנו
נשמח לראות אותך פה איתנו ולשמוע דעתך בנושאים שונים , לאו דווקא שקשורים בעיר עצמה. איזה כיף שיש עוד אמא בחבורה

frige

New member
תודה לך על הברכות

אשמח להיות חלק מכם. ד.א לא סתם אמא. אמא במשרה מלאה. אני עם אלעד ואיתי בבית פול טיים ג'וב כמו שאומרים. הם אוטוטוטוטו בני שנה.

dafgol

New member
איזה קטע

רזי שלי בן קצת יותר משבעה חודשים וברי בן 3 וחצי.... אפשר להקים עם הבנים שלנו קבוצת
אחת לפחות
נשמח להיפגש אתכם כשתגיעו למגדל. ואני מכרירה פה לפחות עוד 3 אמהות על ילדודס קטנים ....אולי בכלל נארגן מפגשון בשבועות

הי שרית../images/Emo70.gif

איזה קטע לראות אותך פה
ראיתי מגדל העמק-תל עדשים, אמרתי בטח זאת את וכן לפי חתינה הבנתי שלא טעיתי.. אז איך עבר ל"ג בעומר?הבנתי שהולך להיות שמח..

frige

New member
הי אלה

באמת קטע. היה אתמול בערב אחלה. עשינו על האש + יומולדת + חנוכת בית. היה ממש ממש כיף. היו הרבה חבר'ה והיה שמח. חוץ מזה שהרגליים והגב הרגו אותי כמעט הכל טוב. היה ונשאר המון אוכל. ד"ש לאושרי ולשירז נשיקות. תרגישו טוב.

frige

New member
את השאריות נתנו לעמי וסמדר

אבל בהחלט בלי קשר אתם מוזמנים לבוא. קמה מוקדם? צ'מעי, 3 ילדים בבית, החגיגה נמשכת. בכיף.

למעלה