נחמה| מי יכול לעזור???

catinca

New member
נחמה| מי יכול לעזור???

זו כנראה קארמה גרועה, כי מאז שהכרזתי על עצמי קבל עם ועדה שהנני מי שאני- אני מקבלת כל מיני הצעות מגונות כאלו ואחרות מהסובבים אותי. אפילו שתיים מחברותיי הטובות מנסות לשכנע אותי לפנות לטיפול של סרוגייט כבר אמרתי בעבר שאין
| לעניין כי זו אינה מחלה. מחפשת תמיכה/הצעות/עזרה באיך להוריד אותם מעל כתפיי הרועדות. תודה.

p019

New member
עם "תמיכה" כמו מי צריך אויבים

אני חייבת להודות שלי זה לא קרה. יש שלא קיבלו את זה אבל אף אחד לא הציע לי בבוטות שום דבר כזה. את צריכה לזכור שהם עושים את זה כיוון שהם חושבים שאת צריכה "עזרה". שבאופן כללי זה חיובי, זה שהם רוצים בטובתך. וכן, ארבה אנשים בארבה תחומים מתקשים להבין שמה שטוב להם לאו דווקא טוב לאחרים. אני חושבת שדבר ראשון את צריכה להפסיק לרעוד - בצורה מעשית ומטפורית. במיוחד כשמדובר בחברותיך הטובות - תהיה אגרסיבית ותסבירי להן שאולי הן מנסות לעזור - אבל הן רק פוגעות בך- במקום להתחיל להציע הצעות שיתחילו מלהיות חברות טובות בכך שיקשיבו לך וינסו להבין (או לפחות לקבל) מי את ומה את. את יחולה לנסות להדפיס קצת חומר מכתובות ואפילו ממסרים כאן ולתת להם לקרוא. לפחות חברים קרובים ומשפחה צריכים לנסות להבין אותנו לפני שהם מנסים לשנות אותנו. כל לאהוב כשאתה משנה את האנשים לתבנית שנוחה לך. קשה ארבה יותר כאשר אתה מקבל אותם כמו שהם. ואם את מפקפקת בעצמך - אז כאן מקבלים אותך בדיוק כמו שאת - ואל תעמיני לאף אחד שאומר לך אחרת

catinca

New member
תשובתך

אהה, אני לא חושבת שזה נעשה מתוך רוע, הן פשוט מאוד מודאגות ממני, שאהיה תמיד לבד... אני לא רותה להיות אגרסיבית איתן כי מה שהן אומרות- ברור לי שבא ממקום של דאגה, אבל ההצעה שלך להראות להן חומר כתוב על ה"מצב" היא טובה ואשתמש בה - תודה !!

p019

New member
לא עיניין של אגרסיביות

כמו שכבר אמרתי - אני בתוחה שהן דואגות לך. אני יודעת - גם לי יש אנשים כאלו. הבעיה שהיתה לי עם אמא שלי שנים בנושא הזה נבע מהעובדה שהיא דועגת לי - ובאמת כשהראתי לה חומר כתוב זה מעוד עזר. אבל חברים שלך צריכים להקשיב לך באופן כללי, ולא רק בנושא הזה. וכרגע הן לא עושות את זה. חוץ מלגרום להם להבין את הנושא הספציפי הזה - הן צריכות להבין שהן פוגעות בך בזה שהן לא מנסות להבין אותך. ואני בתוחה שהן לא רוצות לפגוע בך. כך שאני חושבת שאת צריכה להסביר להן את זה. איך בדיוק את צריכה להגיד את זה - את צריכה למצוא את הדרך הנכונה עלפי הדינמיקה שלכן - אבל אני חושבת שזה יפגע בחברות שלכן אם לא תסימי את הקלפים על השולחן. אבל לפני שאת עושה משהו, תחשבי על זה לעומק - כיוון שאני שמעתי רק חלק נורא קטן מסיפור ויכול להיות שאני תועה.

avi1283

New member
זאת הסיבה

שאני לא מספר לחברים על זה, כי אנשים מבינים רק את מה שהם מכירים (או רואים בטלוויזיה) אז אין מצב שהם יבינו. לא שזה כזה נורא אם מגלים אבל צריך עקשנות וסבלנות אליהם. כך שפעם הבאה באמת כדאי לענות באסרטיביות ולהגיד שאת מרוצה מהמצב ולא מעונינת בשום הצעה. או לחלופין להגיד שהן צודקות אבל סרוגייט עולה הרבה כסף כך שאת צריכה עזרה כספית, ואז או שהם יפסיקו להציק או שהם יתנו לך את הכסף ותוכלי לנצל את זה לחופשה בחו"ל.

catinca

New member
אתה צודק

כן, זו יכולה להיות תשובה... תודה. אני יודעת שכל מה שהן אומרות זה רק מתוך דאגה, לכן אני לא רציתי לענות להן בגסות.

snoopytush

New member
תשמעי

אני לא אדם אסרטיבי כל כך אבל גיליתי שכאשר את מפתחת גישת מה אכפת לי של 180 מעלות ברמה של ראש בקיר לא אכפת לך אדישות מוחלטת את מסתכלת על תגובות של אנשים וזה בין לא מזיז אותך למצחיק אותך.

catinca

New member
קיר בראש זה כואב...

אני לא יודעת, נשמע לי שצריך להתייחס לכל דבר לפי הצורך. אם חברים טובים אומרים משהו, זה רק מאהבה ודאגה, אם זה מישהו זר אז ברור שאני לא מתייחסת.

queen helen

New member
אין לי עצה

'צטערת. מצד שני - את רק הזכרת לי שוב פעם למה אני צריכה להמשיך ושמור על אנונימיות. (וזה ממש לא רלוונטי שהכל נאמר מתוך כוונה לעזור, או כמו שאמא שלי אומרת - הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות). בכולופן - ברוכה הבאה!

catinca

New member
אין לך על מה להצטער...

זה נראה לי ממש אבל ממש מעיק להישמר כל החיים מאחורי מעטה ומסכות. אולי בגלל שאני כבר לא ילדה, אלא "זקיינה", אז אני החלטתי שאין לי כוח להתחבא יותר, אבל אני מאוד מבינה את ההקלה באנונימיות, ועם כל זה, אי אפשר להתחבא לנצח. צריך לקבל את מי שאנחנו ולתת לשאר להתמודד עם זה - בדרך שלהם. שיהיה לך רק טוב !!

למעלה