|נחמחברים וחברות יקרות ! האם יש למשהי עצה איך

יפית77

New member
|נחמחברים וחברות יקרות ! האם יש למשהי עצה איך

להתמודד עם התרגשות יתר .אשמח לקבל וגם לישם תודה מראש על הייעוץ והעזרה

לנשום. פשוט לנשום. להתחבר לרגש מבפנים

לחוש את האנרגיה הטובה, ולשמר את העוצמות ע"י כך שאין נותנים להתרגשות ביטוי חיצוני. אם התופעה חוזרת על עצמה והופכת למיטרד, אפשר להתייעץ עם מטפל שיאצו ו/או פרחי באך איך לאזן את עצמנו בטיפול עצמי.

יפית77

New member
שוב תודה את פשוט מלאך שמרגיע

כל הכבוד לך על ההתייחסות . אפשר רק לתת לי את שם הטיפול של פרחי באך . ואם אפשר להשיג בחנויות טבע

יפית77

New member
מה כוונתך טיפול מעמיק .

1טיפול פסיכולוגי 2או כמו שהיצעת טיפול בשיאצו ויש היום מאמנת אישית מה דעתך.

יפית יקרה, חשוב שתבחרי משהו שמתאים לך.

שיאצו הוא טיפול במגע, אבל עובד דרך הגוף גם על הנפש. מאמנת אישית עובדת איתך על מטרות אישיות. ופסיכולוגיה בודקת למה את נמצאת במצב מסוים, וגם איך אפשר לצאת ממנו על ידי התחברות לכוחות העצומים הקיימים בך. אני הכי אוהבת שילוב של שיאצו+פסיכולוגיה, או כל טיפול מגע (עוצמת הרכות, למשל) ביחד עם פסיכולוגיה. יש היום טיפולים משלימים דרך קופת חולים, וגם יעוץ פסיכולוגי. דרך קופת חולים המחיר זול בהרבה, וגם שם יש מטפלים טובים מאד. אם תחפשי את "עוצמת הרכות" בגוגל (הקלידי עם מרכאות) תמצאי גם היכן ומתי אפשר לקבל טיפול לדוגמה במחיר סמלי ביותר.

יש גם כאלו שמשלבים הכל.

למשל, אני בהכשרתי: מטפלת מדריכה מאמנת עובדת דרך הגוף הנפש התודעה המחשבה הרגש ובפועל, מתאימה את העבודה לאדם שמגיע

יפית77

New member
שמחתי לראות את האתר שלך

אני מאוד מקווה שאוכל להגיע יש לי קושי #בגלל המרחק ושנית בגלל סידור לילדים במידה וזה יסתדר הודיע לך תודה בכל אופן אצור קשר לפגישה ביום אחר שהיה לך שבוע טוב ומבורך

אולי להכיל את ההתרגשות,

ולתת לה להיות עד שהיא עוברת? אנחנו הרי כל כך נמנעים מלהרגיש פחד, כאב, והרבה רגשות ונלחמים איתם. לפעמים ההקלה העצומה מגיעה דווקא דרך הכלה. כשאנו באמת ממש נותנים לעצמנו להרגיש רגש בגוף (בלי להעצים אותו) ומצליחים להרגיש גופנית את מה שקורה, זה חולף.

איזה כיף ../images/Emo23.gif

אשמח לפגוש אותך
תטלפני אלי/תשלחי אלי מייל עם הפרטים שלך, בשביל שאוכל לרשום אותך. (היא רק ל-16 משתתפים)

../images/Emo13.gifשלום יפית!

אם את מדברת על דפוס התנהגות שלך שחוזר על עצמו, אני ממליצה לבדוק עם מטפל מתאים שיעזור לך, לחקור ולהבין למה ומדוע. בנוסף רצוי ביותר גם למצוא את הדרך המתאימה לך ביותר להרגעה. אם מדובר בארוע חד פעמי, ישנן שלל עיצות להרגע: ספורט, חופשה נחמדה, נשימות, יוגה, מוסיקה ועוד... בהצלחה!

יפית77

New member
האם את מתכוונת למטפל באימון אישי או

פסיכולוג לענייני אני יכולה לומר שהרגישות שלי נובעת לרוב בשעת לחץ . זה כמובן לא הרבה אני מקבלת את עצתך שבכל אופן פעלתי כך במצבים שהיו לי וזה עזר לי מאוד . אניפשוט לדעתי זקוקה לחיזוק עצמי ולביטחון בעצמי מה דעתך תודה מראש

שלום יפית.

אני לא נוהגת לתת עיצות "בזק" בענייני טיפול או אימון אלא לאחר שיחת היכרות עם האדם. אני ממליצה לך לקבוע לעצמך פגישה עם מטפל שנראה לך מתאים מהתחום וגם עם מאמן, או עם מישהו שמשלב בין השתיים כדי לבדוק מהן האפשריות שלך ולהרגיש בעצמך מה יותר נכון לך. לעיתים הבעיה לא נמצאת איפה שחושבים שהיא, ולעיתים זוהי בדיוק. אני חושבת שלהקדיש זמן ולבחון את הדפוס שלך יהיה מעניין ונכון עבורך, אך על זה כמובן- רק את תחליטי. בהצלחה!

למעלה