נחנכה גינת הכלבים בגולומב

נחנכה גינת הכלבים בגולומב ../images/Emo107.gif

היה ארוע חביב ומרשים. תמונות וחוויות - מחר אחה"צ. עד אז מקווה שמי מיכם שהיו שם - תדווחו אף אתם.

qrst1 האחת

New member
- הבאה בשכונת לב הפארק העמוסה ב../images/Emo107.gif

שוצמן הבטיח לוועד השכונה שיבדוק מקום מתאים בשכונה - ויחנוך... ועל כך - כ-ל ה-כ-ב-ו-ד

shian

New member
שמעתי שהיה נחמד

מיכאל קיבל את הכבוד שמגיע לו?

בגדול!

ראש העיר קרא לו לפודיום ואמר שכל זה בזכותו, כו-לם מחאו כפיים, עוזי נתן לו כבוד והוא עצמו הקריא נאום נרגש מהנייר.

השכירות שלך מסתיימת, או שלהם?

אחרי 23.00 את יכולה לקרוא למשטרה. גם אם לא יעשו הרבה - זה יכול להרתיע. והרווחה מטפלת גם בנוער...

ימאנזה

New member
השכירות שלהם מסתיימת אז

האם לדעתך כדאי ליידע את הרווחה שיש נערים שמבלים כנראה ללא השגחה, בתחום שאינו ציבורי? למשטרה התקשרתי פעם אחת, אבל התחילו לשאול אם המוזיקה בווליום כזה או אחר... המדד שלי הוא הפרעה לשינה בשלוש לפנות בוקר ולא הווליום.הקריטריונים של החוק די אפורים וחמקמקים תודה על ההתיחסות.

אופס, שירשרתי לא נכון

אסור לי להגיב לפני הקפה של הבוקר
את בסדר, הבנתי
נראה לי שאת צריכה להרים טלפון ישירות לתחנה המקומית בשעות נורמאליות, לספר להם את הסיפור ושהם ינחו אותך איך לפעול. ככה לא תצטרכי לעמוד בחקירה של מוקדנית 100 בשלש בבוקר. חוץ מזה, באיזה בי"ס לומדת הנערה? לדבר עם המנהל/ת. מה- 15 באוגוסט הצוותית בבתיה"ס, מכינים את השנה. אולי עדיף להתחיל באמת מהמערכת התומכת בביה"ס, ולהתקדם מהם.

ימאנזה

New member
אתקשר לתחנה המקומית בשעות נורמליות ואשאל

אין טעם לגבי בית הספר שכן הנערה חוזרת לדרום אפריקה ולא נשארת בארץ. מעניין שאמא שלה אמרה לי שהחינוך כאן על הפנים,ושבתה חוזרת בשלוש לפנות בוקר וכו'.......וזו אחת הסיבות שהם לא נשארים. כנראה שלאמא אין שליטה עליה והיא פשוט נסעה כבר להצטרף לבן זוגה והשאירה אותה כאן.

ימאנזה

New member
התקשרתי...הם כבר אחרי הקפה../images/Emo13.gif

אמרו שאתקשר כשזה קורה. טוב........אנסה אותם. בעבר הם לא איכזבו כשניסו לפרוץ אלי הביתה...השוטרים היו עוד לפני שהפורצים נכנסו.

למעלה