נחשו איזו מתנה קיבלתי ליום ההולדת..

yaelhul

New member
נחשו איזו מתנה קיבלתי ליום ההולדת.. ../images/Emo7.gif

ולחג
... נכון - המכשפה האדומה מתקרבת. היו לי המון תקוות לטיפול הזה. את בדיקת הבטא הייתי אמורה לבצע ביום שישי, וקיוויתי לפחות, שגם אם היא שלילית, לא אקבל את המחזור לפני החג ולפני יום ההולדת שלי. כנראה שהחג הזה לא היה זמן טוב בשבילי להגשמת משאלות, כיוון שכשרצתי למקלחת אתמול, לפני שהאורחים הגיעו, גיליתי את הכתם הראשון... כדי לא להרוס לאיש שלי את החג, לבשתי ביציאה מהמקלחת את המסכה של המארחת המחייכת והמאושרת, ורק ב-02:00 בלילה, יכולתי לספר לו. זהו. עוד יום הולדת (היום) הפך ליום עצוב. לא בא לי לחגוג, לא בא לי לצאת, בא לי רק להיות בהריון. רוצה להפוך את הפסקות ההזרקה שאני לוקחת בזמן העבודה להפסקות הנקה, ובמקום להגיש לאורחים, בא לי לרדוף אחרי הילדים שלי שיהרסו למארחים את הבית וירוצו אחרי הכלב (סתאאאאאאאם, הילדים שלי יהיו נורא מחונכים
). עדיין יש לי תקוות שזה יקרה לפני ראש השנה הבא. לי ולכולנו. נשיקות ושנה נהדרת לכולכם יקרים שלי. יעל.

מרב.

New member
יעלונה ../images/Emo14.gif

אין בכלל ספק שזה יקרה לפני ראש השנה הבאה, מס´תומרת??? זה תמיד דווקא בחגים שאנחנו עושים את חשבונות הנפש האלו, של ילדים והריונות ומי עוד פ´ם בהריון ואיך-חשבנו-שכבר-יהיה-לנו-תינוק. כי בחגים יש את האלמנט של מפגש עם המשפחה והאלמנט היותר חשוב והבלתי נמנע של השוואה. וזה כמובן לא משהו שקשור דווקא למשפחה, אלא משהו אנושי כולל- נטיה להשוואה לאחר זמן ארוך. אז יעלונת יקרה, עוד 3 חודשים בלבד- ובשנה הבאה, כעת חיה, את עם כרסונת שמאיימת להפיל את שולחן הסדר (הסדר של ראש השנה, מ´סתומרת?
) ולא חייבים לחכות 3 חודשים, אפשר גם עוד חודש, ובראש השנה להתחמק מהסדר "כי קשה לנו לצאת מהבית עם ה"תינוק" (יופי של תירוץ
) וכמעט שכחנו, ילדה: |מזלטוב| ליומולדת החשוב הזה, יוולדת מיוחד כי ברכות היומולדת מצטרפות לברכות השנה החדשה. שתהיה לך שנה מתוקה, שנת יומולדת מאושרת, עם המון אושר ואהבה...
ענק מרב

יעל ../images/Emo10.gif

חגים וימי הולדת הם תמיד זמנים של "חשבון נפש", של ספירת מלאי, אם תרצי, בהם אנחנו בודקים לאן הגענו בהשוואה - לאו דוקא לאחרים - אלא גם לאיפה ש אנחנו היינו רוצים לראות את עצמנו. וכמובן שכל שנה אנחנו מבטיחים לעצמנו שבראש השנה הבא, גם אנחנו נגשים את החלום... ביום ההולדת הבא כבר יגיע אלינו האושר המיוחל... וכשמגיע הזמן, הגיל או החג בו היינו בטוחים שכבר נצליח, זה תמיד קשה. צריך לעשות re-adjustment של החלומות, התקוות והציפיות. אני מאחלת לך מכל הלב שבשנה הבאה לא תצטרכי לעשות re-adjustment.

יעלי מתוקה ../images/Emo93.gif

איזו באסה. נראה לי שאני איתך באותו הנאחס של השבוע ואני רק מקווה שהיום הראשון של השנה לא יראה לנו על המשך שנה כזאת, למרות שמפה אפשר רק לעלות כלפיי מעלה, נכון?? חיבוקימים ונישוקימים גדולים!!!

Kgt1

New member
יעלו´ש! אל תתיאשי, בבקשה. ../images/Emo4.gif

זה כ"כ מתסכל. מה אנחנו בסה"כ רוצות? לקבל את המתנה הכי פשוטה ליום הולדת - להיות בהריון. אבל מתברר, שסל המתנות מתעכב בדרך. הוא יגיע, אבל קצת באיחור. יעלי, לכי לחגוג את יום הולדתך! ואני מאחלת לך מכל הלב, שהחבילה תגיע בזמן ביום הולדתך הבא (או קצת לפני)
אולה.

אולה *

New member
ההודעה, כמובן ממני. פשוט האח הקטן

השתלט לי על המחשב. עכשיו הוא צועק עלי למחוק מהפרטים האישיים שלו, שהוא משתתף בפורום פוריות.

יעל@

New member
אוי יעל ../images/Emo23.gif

את האמת ממש קיוותי בשבילך ואפילו היו לי תחושות טובות - שנה חדשה, יום הולדת. אני שולחת לך חיבוק גדול, ובטוחה שזה עוד קורה השנה. מאחלת לך את כל הטוב והאושר בעולם. אוהבת, יעל

עמית@

New member
מאכזב כל כך, מתסכל כל כך ../images/Emo10.gif

יעלחולונת, כתבתי לך מגילה והיא הלכה לאבדון, רק רציתי להגיד שזה כל כך פשוט, רק רוצים הריון, לא יותר, אבל גם לא פחות, זה כל כך פשוט, כל כך טרוויאלי (ולעזאזל, כל כך נפוץ
) חודש הבא, טיפול הבא, יודעים שזה יבוא, יהיה בסדר, די עם המילים, רק שיבוא

yaelhul

New member
בסוף הלכנו לחגוג במסעדה מכסיקנית ../images/Emo97.gif

החלטנו שעם כל העצב, החיים שלנו נמשכים, ויש בהם גם דברים טובים, ואי אפשר לעצור הכל ולהפסיק לשמוח עד שיהיה הריון. בהמשך להחלטה הזאת כבר התקשרתי לביה"ח להודיע שקיבלתי, ומחר אתקשר לברר מתי הם צריכים אותי שם. למיטב ידיעתי - עולים כיתה ל-IVF. תודה על ההבנה והעידוד.
יעל

אולה *

New member
אני שמחה שחגגתם ../images/Emo66.gif

ד"א, אנחנו אוהבים מסעדות - על איזה מכסיקנית דיברת?
אולה

yaelhul

New member
מצטערת אולה

המסעדה לא בארץ, כך ששמה או שם הרחוב לא יכול לעזור... אבל בארץ אני ממליצה בחום על צ´ימיצ´נגה ועל מנטה-ריי. נורא נהננו שם. שתהיה שנה משופעת בבילויים במסעדות (עד שמהבחילות כבר לא נוכל ללכת למסעדות יותר...). ותודה על העידוד יעל

יעלי היקרה ../images/Emo14.gif

עצוב לי כל כך. קראתי את הודעתך ואת ההודעות של סוכריה ונורא בכיתי. למרות שאולי חלק יגידו שאין לי "זכות לנחם" ו"שאני כבר לא שם", כאב צריבת הכישלון הלם בי כל כך שפשוט התפרקתי. זה כואב כל כך כשזה קורה בחג וביום ההולדת, כי אנו לעיתים מציבים מעין תאריכי יעד ,שאותם חייבים לעבור "בהריון". לבי איתך ואין לי הרבה מילות ניחומים, רק ניסיון לעודד. זה יבוא וזה יצליח, הבעיה היא חוסר הוודאות והשאלה התמידית - מתי? אם היו אומרים לך שזה יצליח בעוד 2-3 נסיונות הרי אולי היית יכולה להתמודד בקלות יחסית, אבל כשהדבר כל כך לא ברור והאור נראה רחוק ובקושי מנצנץ אז ההתמודדות נהיית קשה. רוצה באמת לאחל שהשנה הזו תהיה טובה יותר ופוריה יותר ושליום הולדתך הבא תקבלי את הנפלאה שבמתנות. זוהרה

yaelhul

New member
תודה זוהרה, ואני חושבת שהתגובה

הקודמת אלייך מיותרת ואינה במקומה. אני רוצה להתיחס לכותב/ת האלמוני/ת: גם למי שכבר נמצא אחרי השלב הקשה בו אנו נמצאות יש עדיין חששות וחרדות, וזיכרונות איומים מהתקופה בה ניסה בעצמו להשיג את ההריון הנכסף. ברור לי שבנות פורום "אחרי" עדיין רגישות ומרגישות ויודעות בדיוק מה עובר עלינו כאן. הרי עד לא מזמן הן ישבו לצידנו בספסלי הסירה הזאת (או בצל אותם עצי תפוז), אז על מה הכעס ??? ולך זוהרה: תודה לך על ההבנה ועל התגובה המעודדת. המשך הריון קל ובריא. יעל.

הרמוניה

New member
קצת מאוחר אבל בכל זאת ../images/Emo24.gif גדו

יעל חמודתי קיוותי עבורכם-אבל כנראה שלא כך נכתב בכוכבים הפעם.... בכל אופן מאחלת לך שנה נהדרת(אגב יומולדת בראש השנה זה אומר שהיו נותנים לך רק מתנה אחת ולא שתיים-גם לחג של כולם וגם לזה שלך?)מלאה בצחוק מתגלגל והרבה אהבה
(כי לא היה כלב) הרמוניה

יעל - אף פעם אני לא יודעת כיצד

להגיב ומה לכתוב ברגע שאני רואה הודעה כשלון. אם הייתי יודעת להעלות על הכתב את התחושה של הלב הנחמץ בקרבי, את המעיים המתהפכות ואת המילים היוצאות לי מהפה: "לא....לא עוד הודעת כישלון...". הייתי עושה זאת. אבל ידי כ"כ רפות וחלשות שאין הן עומדות בלכתוב את כל המילים שהייתי רוצה. מכאן אני שולחת לך חיבוקים והרבה כוח. סיגל

נועם@בת

New member
אוף אוף אוף ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

בוכה איתך יעלי. איחלתי לך מתנה שונה לחלוטין לראש השנה וליום ההולדת. מחבקת חזק ואוהבת, ומאחלת מכל הלב שזה יקרה ממש ממש בקרוב. תזקפי את הכשלון על החזבון של השנה שנגמרה. מהיום מתחילים שנה חדשה- טובה יותר ממוזלת יותר.
שנה טובה גמר חתימה טובה
נועם

למעלה