נחשו איפה אני?

greeneye

New member
נחשו איפה אני?

בלובי של המלון בתאילנד!! והו! אינטרנט אלחוטי זה מגניב. אבא יושב פה, נראה לי שהוא נרדם על הכורסא. בכל אופן, הייייי! הגעתי רק היום בצהריים המאוחרים, והסתובבנו טיפה, קניתי שני תליונים בצורת כפכפים מאבן אודם ומאבן שחורה יקרה אחת, לא יודעת, ואכלתי אוכל טעים ומלא בשרימפסים. מחר יום כיף של הסתובבות מרובה!

Yuvalenko

New member
שלום שלום.. ידידה טובה שלי בתאילנד

עכשיו לטיול חביב, כרגע היא יותר באיזור הצפון, אבל לכי תדעי! אולי תיפגשו.
עושה חיים בתאילנד הא?

~*~gaL

New member
וואי... העיקר שאת נהנית!

ומה אני עושה כל השבוע? בין כל בעיות המחשב למיניהן אני ישנה בערך שעתיים בלילה כל יום... נמצאת בכלמיני הכנות למיניהן.. (אהמ... רבית :)) לומדת למתמטיקה לחינם... מה יהיה כבר עם זה??

greeneye

New member
חזרתי מתוקות שלי!!

היה נחמדמד. אני באה למחנה מחר [אם לא מחרתיים, כי ישמצב שיש לי קצת חום]. בכל אופן, היי!

greeneye

New member
כוסעמק טעיתי בפורום.

בכל אופן, חזרתי אהובי היקרים. וכן, מדובר על מחנ"ק צופים, שהתחיל כבר היום. חזרתי עם שלל רב [צמידי חוטים למיניהם, חצאית, חולצות וכאלה..]

Yuvalenko

New member
ראית מה זה...

יש לה סדר עדיפויות.. עלינו עליה...
אבל ברוכה הבאה בכל אופן. תצטרכי לכפר על מה שהיה פה עכשיו, את יודעת.. כל אחד מאיתנו יקבל מתנה מתאילנד.

Yuvalenko

New member
סליחה שאני שואל שאלה לא קשורה -

מי זו Rוית ? כאילו, ממתי היא מנהלת עם גל? אני לא מכיר..

greeneye

New member
שקט שם!

יש לי מילה אחת, שהיא אפילו לא בדיוק מילה להגיד לך: יובל.

lishhhh

New member
וא וא וא

ובכלל לא היית פה השבוע!! ויש לי עידכון בשבילך וא וא וא

greeneye

New member
חחחח

מה שבוע, יא גוש! יצאתי רק ביום רביעי בערב ואני כבר פה. את...תזהרי, לפני שאני מתחתנת עם יובל מאחורי הגב שלך, לא מרשה לו להתחתן גם איתך, ולא מזמינה אותך לחתונה. את לא תשמיצי פה.

lishhhh

New member
עדייןןן

יש דברים שאת לא יודעת! ו...אם את לא מזמינה אותי אני לא אומרת לך!!!

greeneye

New member
למען הסר ספק-

יובל זה לא יובל יין, זה יובל שגב, או רנו פסקאל. יאמי.

Yuvalenko

New member
למען הסר אבק ../images/Emo26.gif

תודה רבה באמת. לא יכולת לנעוץ אותה יותר עמוק את הסכין הזו שהבאת מתאילנד..

greeneye

New member
דבר ראשון,

לא הבאתי סכין מתאילנד. אנלא צריכה סכינים. אוכלים שם מאכלי ים, וזה לא משהו שאוכלים עם סכין. דבר שני, על מה לעזאזל אתה מדבר?! מי ניסה להעליב בכלל... זה משהו שליהי ואני מבינות, וזה לא קשור אליך. רק אחרכך שמתי לב ש..נו, קוראים לו יובל וזה יכול לבלבל.

Yuvalenko

New member
אממ...

מי בכלל נעלב.. לא הבנתי ת'הקשר... רמת ההבנה שלך את ההומור הירוד שלי היא לא מהטובות כאן בפורום מסתבר. אני אאלץ לחסוך ממך את התענוג, ככל הנראה.

Kido2222

New member
שאלום!! :)

מה נשמע?! (סורי שאני לא מגיב הרבה... צבא בכל זאת... :) איך היה?! :) אההה כן... יש לי חדשות... היום היה לי טסט לאופנוע... ויש לי רישיון! :) A+B... :) איזה נחמד.... :) עוד דבר... באמת גם אני רציתי לשאול מי זאת המנהלת הנוספת... :) זה מופיע אצלי טיפה עקום... אז מה פורום? מה עם המפגש באוגוסט?

greeneye

New member
היה מאגניב!

אולי תקפוץ כבר בחודש הבא לרעות, וסאפ ואנוכי נפגוש אותך?! חזרתי עם שלללל. מי מהבנות רוצה טבעת לרגל? יש לי המון, ובכפולים. כסף לגמרי, או כסף עם חרוז?

לוּבּה

New member
אני רוצה!

אבל לא כזה שצובט את האצבע וצריך ללכת איתו עם פלסטר. או שזאת רק אני?
בכל מקרה, וולקאם באק!

למעלה