נחשו איפה מייקל?
V varty New member 1/4/04 #6 ווהן מהצד הנשי שלו *קורע* יש לי תאוריה הפעם על ג'ניפר ומייקל כזוג. ג'ניפר מיצגת את הצד הגברי בזוגיות ומייקל את הצד הנשי. הוא ממש נשי. והנה הוכחה . כמה תמונות נשיות של ווהן והכל מהפרק האחרון תבדקו תראו את יד שמאל שלו בעיוות נשי
ווהן מהצד הנשי שלו *קורע* יש לי תאוריה הפעם על ג'ניפר ומייקל כזוג. ג'ניפר מיצגת את הצד הגברי בזוגיות ומייקל את הצד הנשי. הוא ממש נשי. והנה הוכחה . כמה תמונות נשיות של ווהן והכל מהפרק האחרון תבדקו תראו את יד שמאל שלו בעיוות נשי
V varty New member 1/4/04 #7 עוד אחת תראו את הידיים שלו , איזה נשיות הם. איך הוא מחזיק את הדבר הזה בכזאת עדינות ולא...לא עישנתי כלום...חחחחחחחחח
עוד אחת תראו את הידיים שלו , איזה נשיות הם. איך הוא מחזיק את הדבר הזה בכזאת עדינות ולא...לא עישנתי כלום...חחחחחחחחח
V varty New member 1/4/04 #9 לא התכוונתי נשי בצורה הזאת...../images/Emo4.gif הוא גבר לא מאצ'ואי ואני אוהבת אותו איך שהוא. הוא מקסים עם העדינות שלו.
לא התכוונתי נשי בצורה הזאת...../images/Emo4.gif הוא גבר לא מאצ'ואי ואני אוהבת אותו איך שהוא. הוא מקסים עם העדינות שלו.