נחשו היכן טיילתי היום

אספמיה

New member
נחשו היכן טיילתי היום ../images/Emo19.gif ../images/Emo42.gif

נכון!! גם אני אימצתי לי אייקון ובהשראתו יצאתי לטיול יום אביבי נפלא, המון.... -
.... נו טוב, לא בדיוק תוכי אבל קורמוקנים, סיקסקים, אגמיות בזים ועוד עולם מופלא של ציפורים מים שמש אויר נפלא תה צמחים וסימפטיה.... מה עוד בן אדם צריך?
ועוד... שיהיה לכם יום נהדר!

יחפנית

New member
הגיעה השעה היום לאמץ לי אייקון../images/Emo120.gif

מממממממ
בואי גילה תחשבי ....... בעצם אל תחשבי ...... תחווי .... קחי הגובינט והביטי באייקונים המוצעים וחושי אותם .......... ציפור ..... יש אפשרות להרחיב את תצורות האייקונים ? יש כה מעט .....חחח אני יהודייה , כל עבודה אני מתחילה ברטינה מוענה תוענה או התלוננות ...חחח טוב רגע ..... אסתפק בקיים ... ותודה עליו .......
הבחירה האינטואטיבית בחרה לי את היום .......איני בטוחה לגביה . אך בוחרת לחוות ככה איתה את היום לבדוק את תחושתה לעומת אתמול עם החיבוק של הצבע הכחול ..... הסבר אינטואטיבי ........... הפרצוף המאוהב ......... נוגעת בנושא הכי רלוונטי שלי בימים אלו , המתדפק על דלתי מודעותי , ואני מסרבת בינתיים להתמודד עימו .... כשקשה אז אני דוחה התמודדות ..... החיבוק הכחול של אתמול הכשיר אותי איך שהוא להתקע על הפרצוף המאוהב של היום .
אני נפרדת מאהובי במאוהבות .........היום .
אהבה אינה קשורה .... אהבה היא חופשייה ...... הקשר הזה יסמל היום את ניסיון הפרימה של הקשר . אהבה הכבולה בקשרים חזקים , סופף האהובים להקרע מחיכוך החבלים ....... ו.......
בימים האחרונים אני בתהליך קבלה של העובדות . כן כל ההגיון וקול ההגיון אומר .... אך הלב ממאן לקבל . הסרטן לימד אותי שהצורה היחידה לקבל פרוד לקבל אמונה בתהליכי החיים . הוא לומר תודה . אחרי הקבלה מגיעה שלב התודה ....... רק תודה עמוקה יכולה להיות אהבה ...... חופשייה לזרום אחר דרכי חייה הבילתי סלולות . ורק תודה משחררת ....... אז את רשימת התודות על החמש שנים , כמעט שש שנים ששיתפתי עם אדם כה משמעותי לחיי ...... אולי אני בבחירת האייקונים בוחרת לעשות היום ........ וב-------תחושת ...........
רגע ...... עוצמת עיניים להפנים את התחושה ......... וואוו ..... איזו הרגשה .... חייבת לדווח עליה לפני שאני נכנסת לאמבט לעגן את התחושה בי .... עצמתי עיניים , בהתחלה לא התחבר לי כלום .... אז הרפתי .... וחיכיתי .... ואז קלטתי שאיפה שהוא העצב .... כאילו רוצה להחזיק בעצב .... וקול פנימי אמר .... אבל את אוהבת אותו ......... אור גדול התפשט בי ..... גופי התרומם לו כתגובה וחש דיגדוג שהעלה והתמיר את חוט השידרה , ועל פניי נסוך לו החיוך המאוהב של .....אמץ לך אייקון.... אדווח בלילה על המשך היום ....... תודה אני

יחפנית

New member
מגנולית ....... וואוו .....

איזה כיף שזה נשמעעעע נכון אמץ לך אייקון זה משחק מגניב נורא ....... אני אמליץ לך לנסות את החלק של ה- אסוציאציה לאחר שבחרת לך ואימצת לך אייקון ...... לי זה פועל בינתיים מופלא ..... ואת ...... בבפנים ..... איך את מרגישה ? ואיך חשת ומה היו מחשבותייך עם כל החיים והצימחייה והסימפטיה המצוייה ? ואגב ..... זוכרת שדיברת על התחושה של מוכרחים להיות שמח ..... את יודעת למה זה קורה כשאני בסביבה ? כי ככה זה על פי השיר ...... הבה , נגילה הבה נגילה הבה נגילה ונשמחה ..... מוכרחים להיות שמח , מוכרחים להיות שמח , מוכרחים להיות שמח , מוכרחים מוכרחים .......להיות שמח ........... ובשבילך ממני היום ..... אני מבכת אותך באייקון ........
והאסוציאציה של בירכתי ..... השקי את צמח עוצמתך הפנימית . כי אם מישהו יודע להיות שמח ..... זו את ......
אני

אספמיה

New member
הכל נכון חוץ מ... ../images/Emo8.gif

"שמייח" כותבים עם שני יודים וצריך להגיד את זה במבטא יידישאי.... אפשר גם לנפנף את הזרועות באויר בדביקות... ובכל זאת אל תשכחי באיזה הקשר שמייח, זה דוקא מהמקום שלא מוכרחים תמיד..., אפשר גם לבכות, האם לא ניראה לך שמרוב עשה לך אייקון, עשה לך חג... אנחנו יוצאים מתאמצים "להיות שמייח" ושוכחים לבכות והרי הדמעות "שוטפות" את העיניים ואחר כך לפעמים קל יותר "לראות"..... את יודעת לבכות יחפנית? את בוכה לפעמים? לי ניראה שבתחילת המחלה בכיתי המון , שאגתי לתוך הכרית, דיברתי עם היושב במרומים וכעת כאילו שחכתי איך עושים את זה שאלת מה אצלי בפנים, אז ככה זה - מציירת לי כל יום אייקון חדש, ממשיכה את החיים כאילו הסרטן לא מתחלק כל יום לאלפי מפלצות קטנות שמאיימות על גופי ובעקבות זה גם על נפשי..
כרגיל כפי שאת יודעת לא נכנעת לו, לא מפסיקה להיות פעלתנית הרי העבודה שלי זה לא ממש עבודה, (אבל שששששש אל תגלי לאף אחד שאני כל כך נהנית ממנה בסוף לא ישלמו לי בגלל זה
) הזמן רץ ומקרב אותי ליום שבו אתחיל כימו... ובינתיים ...פירואטים..... ומה אצלך? יש תוצאות? חיבוק לילה טוב ממני
חלומות נפלאים לכולם
זה אייקון שלצליליו נירדם בשינה שקטה, רגועה, ומשחררת בהמון אהבה! אספמיה המגנולית

למעלה