הגיעה השעה היום לאמץ לי אייקון../images/Emo120.gif
מממממממ
בואי גילה תחשבי ....... בעצם אל תחשבי ...... תחווי .... קחי הגובינט והביטי באייקונים המוצעים וחושי אותם .......... ציפור ..... יש אפשרות להרחיב את תצורות האייקונים ? יש כה מעט .....חחח אני יהודייה , כל עבודה אני מתחילה ברטינה מוענה תוענה או התלוננות ...חחח טוב רגע ..... אסתפק בקיים ... ותודה עליו .......
הבחירה האינטואטיבית בחרה לי את היום .......איני בטוחה לגביה . אך בוחרת לחוות ככה איתה את היום לבדוק את תחושתה לעומת אתמול עם החיבוק של הצבע הכחול ..... הסבר אינטואטיבי ........... הפרצוף המאוהב ......... נוגעת בנושא הכי רלוונטי שלי בימים אלו , המתדפק על דלתי מודעותי , ואני מסרבת בינתיים להתמודד עימו .... כשקשה אז אני דוחה התמודדות ..... החיבוק הכחול של אתמול הכשיר אותי איך שהוא להתקע על הפרצוף המאוהב של היום .
אני נפרדת מאהובי במאוהבות .........היום .
אהבה אינה קשורה .... אהבה היא חופשייה ...... הקשר הזה יסמל היום את ניסיון הפרימה של הקשר . אהבה הכבולה בקשרים חזקים , סופף האהובים להקרע מחיכוך החבלים ....... ו.......
בימים האחרונים אני בתהליך קבלה של העובדות . כן כל ההגיון וקול ההגיון אומר .... אך הלב ממאן לקבל . הסרטן לימד אותי שהצורה היחידה לקבל פרוד לקבל אמונה בתהליכי החיים . הוא לומר תודה . אחרי הקבלה מגיעה שלב התודה ....... רק תודה עמוקה יכולה להיות אהבה ...... חופשייה לזרום אחר דרכי חייה הבילתי סלולות . ורק תודה משחררת ....... אז את רשימת התודות על החמש שנים , כמעט שש שנים ששיתפתי עם אדם כה משמעותי לחיי ...... אולי אני בבחירת האייקונים בוחרת לעשות היום ........ וב-------תחושת ...........
רגע ...... עוצמת עיניים להפנים את התחושה ......... וואוו ..... איזו הרגשה .... חייבת לדווח עליה לפני שאני נכנסת לאמבט לעגן את התחושה בי .... עצמתי עיניים , בהתחלה לא התחבר לי כלום .... אז הרפתי .... וחיכיתי .... ואז קלטתי שאיפה שהוא העצב .... כאילו רוצה להחזיק בעצב .... וקול פנימי אמר .... אבל את אוהבת אותו ......... אור גדול התפשט בי ..... גופי התרומם לו כתגובה וחש דיגדוג שהעלה והתמיר את חוט השידרה , ועל פניי נסוך לו החיוך המאוהב של .....אמץ לך אייקון.... אדווח בלילה על המשך היום ....... תודה אני