נחשו למי יש יומולדת DD:

Charley XD

New member
נחשו למי יש יומולדת DD: ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לאור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעלייך שיהיה לך רק טוב ושמחה וכל מה שאת רוצה
אני ממש גרועה בברכות אז אממ המוןהמון מזל -טוב ואני אוהבת אותך |לסבו| ויאללה בנות תתחילו לשרשר ברכות D:
יהיה משהו יותר מסודר שאני אראה אותך ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo65.gif Happy B-Day! ../images/Emo65.gif DDD:

מזל טוב! 3: אושר ועושר שמחה, בריאות אהבה והצלחה ועוד כל מיני ברכות יומולדת שהיית מאחלת לעצמך :]

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifמזלטווווווב ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב, אושר ובריאות D= שכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו לטובה[נו ברורXD]

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifמזלטווווווב ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב, אושר ובריאות D= שכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו לטובה[נו ברורXD]

Yu vi

New member
אורוש%$^333333>../images/Emo85.gif

המוןהמון מזלטוב!! DDDDDDD: שיהיה לך המון אושר עושר בריאות וכל מה שתרצי <<<<<<: שתזכי לפגוש את מקפליי או כל אהוב אחר שלך
|מגחך| את יודעת שאני חולה עלייך, אז סליחה על חפירותיי במסן XD 33333333333>

just orr

New member
יובל@$%$ ../images/Emo23.gif

החפירות שלך מצחיקות D: ותודה חח חולעלייך. 33333333>

purple floyd

New member
אוררררררררר ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב נשמהההההה
שיהיה לך המון המון המון מכל מה שתרצי D: שתיהיה מאושרת, שתיהי בריאה ולא יחסרו לך חתיכים לעולם
שתשראי בלונדינית לנצח ושתחיי עד 1294858594393939 [רק בלי הדלקות פרקים וכל הדברים האלה של זקנים] ושתבואי [אמן בכותל] לערד
אני מתה עלייך כפרה

just orr

New member
חחחחחחחחחחח אמן.

חחחחחחחחח בלונדינית לנצח XD תודה כפרהההההה 333333333333>

N e r d y

New member
../images/Emo23.gifאורוש DDDD: ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

המון המון המון המונייי מזל טוביםםםם DDD: שיהיה לך את כל הטוב שבעולם ותשיגי כל מה שתרצי :) עד 21438093483209847498 וחמש!! תהיי תמיד תמיד תמיד מאושרת ותפגשי מלא חתיכי חתכים :] ושתזכי לראות הג"ש ולא להיות עצובה כשזה נגמר ותפגשי את בריאן קיני ברחוב
בכל מקרה, את ילדה מדהימה והלוואי וניפגש כבר שוב
אוהבת אותך המוניםםםם ביצ'
אה ובהצלחה מחר במת'מטיקה
:)

just orr

New member
טללללללל D: ../images/Emo23.gif

ס'ברכה חמודה D: אמן, שאני אזכה להרבה חתיכים ^^ וכשאני אראה את בריאן קיני אני אמסור לו ד"ש ממך. תודה רבההההההה 333333333>

Sharon Kez

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif מזל טוב אורקי <: ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! 3> שיהיה לך המון בהצלחה בכל מה שתעשי, חיוך על הפנים, בריאות, והכי חשוב - גבר מסוקס לצידך! DDDD: חהחהחה תזכרי שאני אוהבת אותך המווווווון ואני הכי שמחה בעולם שהכרתי אותך. למרות שאני נוטשת-מזניחה-מפקירה וכל אלו את יודעת שבשבילך אני תמיד אהיה בכל שעה. <: אני מקווה שאת מנצלת את היום הזה כמו שצריך! ~טוחנת ומקבלת המון מתנות~ לאביה ביטצ'.

just orr

New member
תודה שרוני 333333>

יחי רגעי השעמום שגורמים לך להוסיף אנשים ולהכיר אותי DDDDDDDD: את באמת נוטשת-מזניקה-מפקירה. אבל אני מתעלייך.
תודה ^^

ligalosha

New member
יומולדת שמייח !../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל-טוב! עד 120 שנות אהבה למקפליי
שכל משאלותייך ובקשותייך יתגשמו
שיהיו לך הרבה חברים ,חברות ,בלונים ,ומתנות (ועוגות
)
המון אושר ,עושר ,יושר וכושר
שיהיה לך באמת ,יומולדת הכי שמח שבעולם !! אוהבת
ליגל

למעלה