נחשו מה היום קיבלתי!?

taltoli

New member
נחשו מה היום קיבלתי!?

נכון- את הסרט גמר של היבטניקים שלנו שמכבבים בו יהודה לוי ההורס, מורן איזנשטיין וליאון רוזנברג...הסרט עצמו ממש לא משהו אבל היה שווה לראות את יהודה לוי הולך במסדרונות הבי"ס שלי...וכשראיתי את זאת שהתנשקה איתו אני כזה אוףףףף למה לה מגיע?!

מיצי007

New member
חחחחח

אבל הוא לא נמוך בצורה היסטרית?!?! ואיך הגיעו אליכם לסרט שלכם האנשים האלו?

dgrwkl1

New member
אני מכיר את יהודה לוי

ולהגיד שהוא נמוך זו התבטאות אומללה. רואים כמה את מעורה בביצת הסלבריטאים שלנו. תתפטרי

מיצי007

New member
טוה שמישהי פה לא עוינית

לא אמרתי שהוא בנאדם לא טוב,לא אמרתי שהוא שחקן לא טוב. ואין לך טיפת מושג כמה אני יודעת אז שששש.... אמרתי שהוא נמוך בצחוק,להירגע! זה היה בציניות- כנראה שלא קלטת... התבטאות אומללה איך? בכך שטעיתי? הרי הוא כן נמוך,סתם נזכרתי בזה פשוט בלי קשר לאופיו או לאופן המשחק שלו.

נחמד!!!../images/Emo6.gif

ו... איך הם הגיעו אליכם? ולמה יהודה לוי התנש עם מישהי מהבי"ס?... (היה יותר נחמד אם זה היה עם מישהו....)

swirrrly

New member
יווווו ניצן! ../images/Emo118.gif

יש לך בפרטים את הדולי שאני הכנתי לך בזמנו! רק שאז קראו לי license2kill 007!!!

taltoli

New member
ככה

אמא של אחד הבמאים היא מםיקה או משהו אז היא השיגה להם את כל השחקנים והוא הצנשק עם מישהי כי זה היה בתסריט מן הסתם...הוא כזה חמודדדדדד

taltoli

New member
תיקונים

*מפיקה *התנשק ורק רציתי להגיד עוד פעם שהוא פשוט מדהים!!! אני כ"כ אוהבת אותו!! ראיתי את הסרט וכל שנייה אני עוצרת על התמונות שלו, כאילו הסרט עצמו גרוע בטירוף רק השחקנים נורמליים מסכנים פאדיחות להם לא רק שהם השתתפו בסרט של תיכוניסטים, שזה עוד בסדר סבבה להראות נכונות לתרום ושטויות אהל הוא יצא כ"כ גרועעעע הם חשבו שבגלל שיש להם שחקנים הסרט יהיה טוב והם חיפפו..

למעלה