נחשו מה חוזר

nowhere kid

New member
נחשו מה חוזר ../images/Emo2.gif

פעם, מזמן. הייתה לי פינה. אבל אז הפסקתי לעשות אותה. לא זוכרת למה
בכל מקרה, פעם הייתה לי פינה. רגע, אתם יודעים שהיום כ"ט בנובמבר?
הייתה לנו היום הרצאה על זה
פעם ראינו גם "תעביר את זה הלאה" בבצפר. אניוואיי... פעם הייתה לי פינה. זה היה די מזמן. אבל עכשיו אני רוצה להחיות אותה. אני מניחה שהוותיקים פה זוכרים אותה. בעיקר בגלל הרוח בין המשפטים
היה רווח גדול בין המשפטים תמיד. לחצתלי הרקבה על האנטר. זה היה כיף^^ בכל אופן, בחזרה לפינה. לפינה קראו "הכר את הפורום". למי שלא יודע - מה שעשינו בפינה היה לבחור כל שבוע קורבן אחר, וחברי הפורום צריכים לשאול אותו שאלות. והוא צריך לענות עליהן. על כולן. אז הקורבן השבוע הוא בעצם, יונתן הוא הבן היחיד פה. והוא כבר היה. פעמיים. מה שאומר שהמקורבנת השבועית היא [ד"א, כל הזכויות על המילה "מקורבנת" שמורות לאלינה, זאת שרוצים אותה חיה או מתה] אז כמו שאמרתי, המקורבנת השבועית היא archer girl תהנו=]

nowhere kid

New member
שואלת

שם? גיל? מאיפה? מאיפה הרעיון לכינוי? ולחתימה? את אוהבת ששואלים אותך שאלות? למה? מה דעתך על זה שבחרתי אותך למקורבנת השבועית? ומה את חושבת על הפורום? מה את הכי אוהבת בו? מי הדמות האהובה עליך בסדרה? למה? והכי פחות אהובה? למה? זמר אהוב? זמרת? להקה? ספר? סרט? את רוצה שאני אמשיך לשאול אותך? למה? את מנגנת על משהו? מה את מעדיפה: כחול או אדום? שחור או ורוד? שחור או לבן? ורוד או סגול? כלב או חתול? שוקו, תה או קפה? מים או מיץ? מיץ - עם גזים או בלי? את עכשיו: אוכלת? שותה? שומעת? עושה? וסתם עוד שאלות רנדומליות: מאיזו עונה את רואה הרקיע? את מעדיפה את צ'נדלר או את סיד? סם או דיוויד? מה את חושבת על זה שזאת השאלה האחרונה שלי? =]

archer girl

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

שם?לי גיל?14 מאיפה?שהם מאיפה הרעיון לכינוי? אני מזל קשת
ולחתימה? אנשים אומרים לי שאני חולמנית את אוהבת ששואלים אותך שאלות?לפעמים... למה? ככה מה דעתך על זה שבחרתי אותך למקורבנת השבועית?אני אוהבת אותך
ומה את חושבת על הפורום?שזה הבילוי המועדף עליי...ויש פה אנשים מקסימים
מה את הכי אוהבת בו? אתכם! מי הדמות האהובה עליך בסדרה?מאט למה?כי הוא חתיך
והכי פחות אהובה? אין כזאת למה? אין כזאת!!! זמר אהוב?אין לי בראש זמרת? אשלי סימפסון
להקה?ביטלס ספר?שר הטבעות סרט?טיטאניק את רוצה שאני אמשיך לשאול אותך?
למה?כי זה כיף... את מנגנת על משהו?לא מה את מעדיפה: כחול או אדום?כחול שחור או ורוד?ורוד שחור או לבן?לבן ורוד או סגול? סגול כלב או חתול?כלב שוקו, תה או קפה?תה|תה| מים או מיץ?מיץ מיץ - עם גזים או בלי?בלי את עכשיו: אוכלת?
שותה?
שומעת?כלום עושה?אני בפורום! וסתם עוד שאלות רנדומליות: מאיזו עונה את רואה הרקיע?5 את מעדיפה את צ'נדלר או את סיד?סיד סם או דיוויד?דיוויד מה את חושבת על זה שזאת השאלה האחרונה שלי? =]

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני../images/Emo9.gif

למה לובשת הזברה פיגמה ? איזה סדרה מצויירת אתה הכי אוהב? דמות מצויירת אהובה ? נילס או מרקו ? מתי אתה קם בבוקר ? מתי אתה עולה לישון ? די.וי.די או וידאו ? הוט או יס? יש לך חיות מחמד ? אתה אוהב ירקות ? איזה ? סרט אחרון שראית? ספר אחרון שקראת? תוכנית טלויזיה האובה ? פירסומת אהובה ? פירסומת שנואה ? מה התחביבים שלך ? וזהו בנתיים .....

archer girl

New member
אני בת../images/Emo13.gif

למה לובשת הזברה פיגמה ? כי יפה לה איזה סדרה מצויירת אתה הכי אוהב?משפחת סימפסון דמות מצויירת אהובה ? סקובי דו נילס או מרקו ?מרקו מתי אתה קם בבוקר ?7 מתי אתה עולה לישון ?10 די.וי.די או וידאו ?הראשון הוט או יס?הוט יש לך חיות מחמד ?לא אתה אוהב ירקות ? לא איזה ?

archer girl

New member
../images/Emo24.gif סורי הייתי בבית אתמןל 20

דקות בקושי... אז הנה
: סרט אחרון שראית? הסיוט שלפני חג המולד (הורדתי) של טים ברטן
ספר אחרון שקראת? נשים קטנות
תוכנית טלויזיה האובה ?נחשייי
הרקיע! פירסומת אהובה ?שונאת את כל הפרסומות! פירסומת שנואה ? כולם
מה התחביבים שלך ? לרקוד, לקרוא, ללכת לקניון
, להיות בפורום, לראות הרקיע וזהו בנתיים .....

Crazzzzzy Girl

New member
ואגב מאוד התגעגתי

לפינה ןאל תעלמי לנו שוב תודה נישוקים
אני מתה על האנטר

הו! הנה עוד אנטרפריק../images/Emo122.gif

אז תגרמי לכולם להיות אנטרפריקים!! סתםםם... לאב יא:) ואת כל האנטרפריקים
וסתם כי בא לי עוד סמיילים

בון ג'ובייי *עושה תעמולה *

אז ככה... מה את חושבת על בון ג'ובי? איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? ועכשיו לעניינים הרציניים ולפני שאני אעצבן פה את כולם
איך קוראים אותך? אוהבת את השם? למה קוראים אותך ככה? האם שאלת את עצמך למה אני כותבת "אותך"? למה? איזה פרי אהוב עליך? אוהבת לענות על שאלונים? איזה כיתה את? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנויה? איזה סרט ישראלי הכי אוהבת? ולא ישראלי? יש לך סורק? מה האלבום האחרון שקנית? יש לך אחים? כמה? יש איזה ציטוט שאת אוהבת? מה את לא אוהבת? ומה כן? נכון שכתום זה נחמד? מה הספר האחרון שקראת? את אוהבת לקרוא? איזה ירק הכי אהוב עליך? את אוהבת שניצל? בא לך המבורגר?
מה השיר האחרון ששמעת? מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו? מתי כמה מחר בבוקר? לאן את הכי רוצה לטוס? איזה דמות הכי לא אוהבת ברקיע? למה? איזה עוד סדרות את רואה? מה השם הכי ארוך שאת מכירה? נמאס לך מהשאלות חסרות התוכן שלי? טוב אז אני אפסיק
תהניייייייייייייייי
*לוחשת* בון ג'ובי.

archer girl

New member
אלינההההה...

אז ככה... מה את חושבת על בון ג'ובי?
איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? רב השירים באלבום:"these days" ועכשיו לעניינים הרציניים ולפני שאני אעצבן פה את כולם איך קוראים אותך? קוראים אותי לי
אוהבת את השם? כנייי! למה קוראים אותך ככה?כי ההורים שלי אהבו את השם
האם שאלת את עצמך למה אני כותבת "אותך"?כן...למה? למה?לויודעת איזה פרי אהוב עליך?אגס! מתה על אגסים! אוהבת לענות על שאלונים? בהחלט
איזה כיתה את? ח'1 מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנויה?לראות טלויזיה...לא יודעת איזה סרט ישראלי הכי אוהבת? גבעת חלפון ולא ישראלי? טיטאניק ןפאנטום האופרה יש לך סורק? לא
מה האלבום האחרון שקנית? לא זוכרת... זה היה מזמן... יש לך אחים? בת יחידה
כמה? את רוצה שאני אבכה
יש איזה ציטוט שאת אוהבת?מקום קדוש. נא לא להשתין מה את לא אוהבת? חטטנים,שחצנים, מלשנים, וחנפנים
ומה כן?אותך
נכון שכתום זה נחמד?לא
מה הספר האחרון שקראת?נשים קטנות
את אוהבת לקרוא?כן איזה ירק הכי אהוב עליך?לא אוהבת ירקות את אוהבת שניצל?כן בא לך המבורגר?כן מה השיר האחרון ששמעת?השיר נושא של הרקיע מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו?אבא שלי מתי כמה מחר בבוקר?10.. אני לא הולכת מחר לביה"ס
לאן את הכי רוצה לטוס?קליפורניה איזה דמות הכי לא אוהבת ברקיע? מרי למה? כי כל הזמן יש איתה בעיות, והיא מעצבנת
איזה עוד סדרות את רואה?מכושפות, תשוקות, ג'ואן מרקדיה, האוס, שנות ה-70 מלך השכונה...... מה השם הכי ארוך שאת מכירה? לא יודעת... אלכסנדרה? נמאס לך מהשאלות חסרות התוכן שלי? לא, תמשיכי
טוב אז אני אפסיק אמרתי לך להמשיך

לייייי

בעע *קמה* יאא, האלבום של ג'ובי שאני הכי אוהבת זה these days
חחח ואני לא באמת יודעת מה קשור ה"אותך", סתם בא לי

שואלת=]

וואי שתהיי לי בריאה כמה רווחים
*מה משמעות הכינוי שלך? *מה הכי מושך אותך ברקיע? *מי השחקנ/ית האהוב/ה עלייך? *הדמות הנערצת הסדרה? *מה את אוהבת חוץ מלצפות ברקיע? *מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? *מקצוע שנוא בבצפר? *מקצוע אהוב? *קיץ או חורף? *מתי יום ההולדת שלך? *חיה אהובה? *איזה דמות (אם היה ניתן לך) היית רוצה להחליף ברקיע? נהנתי לשאול!

archer girl

New member
כיף להיות המקורבנת../images/Emo3.gif

*מה משמעות הכינוי שלך? ילדת הקשת
*מה הכי מושך אותך ברקיע?המסרים, הלקחים, וגה שזה משולב בצחוק! *מי השחקנ/ית האהוב/ה עלייך?אינלי
*הדמות הנערצת הסדרה?רותי ומאט
*מה את אוהבת חוץ מלצפות ברקיע? להפגש עם חברים... לשמוע מוזיקה... *מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?לקרוא! *מקצוע שנוא בבצפר?מטמתיקה *מקצוע אהוב?ביולוגיה *קיץ או חורף? חורף *מתי יום ההולדת שלך?27.11.91 *חיה אהובה?שרקניםםםם *איזה דמות (אם היה ניתן לך) היית רוצה להחליף ברקיע?בן, למה ממשיכים איתו בכלל?!

למעלה