קחעידחגיעלג../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!! אוי גרימי.
זה היה כזה מצחיק. אלוהים. לא חשבתי שאני אצחק כל כך. אבל. אוי. XDDDDDDDDDDDDDDD גרימי.
עכשיו אפשר לעשות בדיחות ידיים בכיף. XD כשאני מסתכלת על זה עכשיו, באנימה, אני מבינה שבאמת אף אחד אחר לא יכול היה לדובב את אייזן חוץ משו הייאמי. הוא פשוט האבר-סמה של עולם המדובבים (לפחות לצד קוסוגי ג'וורוטה). אני רק לא מבינה איך לא נפל לי האסימון בפעם הראשונה ששמעתי אותו שיש סיבה שנתנו לו את המדובב הספציפי הזה. פשוט, וואו. הוא תפס את הדמות בצורה כל כך מושלמת.
...אני זוכרת את הקטע שגין הופיע במאנגה. אני גם זוכרת את הקולות שעשיתי כשקראתי את זה. וואו. *מנצנצת* אבאאאאאאאאאאאאאא.
אם חשבתי שאני אוהבת את קורוסאקי-אבא. הא הא הא. ריוקן *-* ...ורוקיה ממשיכה לעשות את הדבר הזה שרק היא יכולה לעשות, ופשוט, אוח, תתחתני איתי וזהו. הייתה לי היום שיחה ממש ממש טובה עם בחורה חמודה מרומניה שההורים שלה עובדים פה, על כמה שרוקיה היא פשוט דבר מדהים כזה. הדבר הנפלא הוא שבליץ' ממשיכה לדבר בשמי לגבי רוקיה. אני אפילו לא צריכה להתחיל לפרט את כל הדברים המדהימים שהיא עושה לאיצ'יגו. פשוט. בשביל זה יש את בליץ'.
וכמובן שבמן נונשלנטיות היא 'דוחפת' אותו לעברו של אורהרה. אבל לא, בכלל לא אכפת לה. היא כזאת קשוחה. ...אני כל כך מלאת אהבה כרגע.
מיזוהו\איקאקו OTP. זהו. הכל ברור לי עכשיו. עכיעכישדעכישדעח
ליסה עכגדעכשעדגכעשגי
קנסיי *מתפרקת* שיצא כבר 272, בחיית. :<