נחשו מה? יצא פרק 122

JeeChan

New member
ארג ../images/Emo58.gif

חששתי, שאחרי שהם הוציאו את כל התקציב שלהם בפרק הקודם על האנימציה, אז הציור יירד :/ סוף סוף הגענו לאימונים :) עכשיו יהיה משעשע ומלא אקשן D: הקטע עם קנפאצ'י בסוף עם קון, היה ענק XDD

Goggle Girl

New member
ניו ../images/Emo58.gif

רק אגיד שהפרק הזה גרם לי להתגלגל על הריצפה בכאב. האיצ'ירוקי XD אבל מה לעשות, אומרים שאם הוא דואג לאוריהימה זה רומנטי, אז אומרים שגם לרוקיה זה ככה. למרות כל הטררם. אבל היא קוקי, צורחת עליו ומנפנפת אותו העיקר לא להראות חלשה מון רנג'י~ רוקיה = שדכנית איצ'יהימה
גרימי ;; טוסן מנובל. לא אהבתי אותו, לא אוהבת אותו, ולא אוהב. וגין! קושקושון!
חמודי! >3< עשה לי את הפרק ^_^ תעשה לי שועלים כסופי שיער וגדולי חזה עם ראנגיקו... סליחה, עצומי חזה. גדולי חזה זה הילדים של אוריהימה @_@;;; איצ'יגו... לרגע ניראה כאילו חזר לעצמו. איך שהוא הביא את האונד הקטן והחמוד בשינג'י. שינג'י: נו, אז באת להצטרף אלינו? איצ'יגו: תן לי לחשוב? הם... לא! היורי 3> פרק הבא היצ'י *¬* סוף סוף. על אמת, לא סתם Ichi MIND FUCK

S.Riddle

New member
קחעידחגיעלג../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!! אוי גרימי.
זה היה כזה מצחיק. אלוהים. לא חשבתי שאני אצחק כל כך. אבל. אוי. XDDDDDDDDDDDDDDD גרימי.
עכשיו אפשר לעשות בדיחות ידיים בכיף. XD כשאני מסתכלת על זה עכשיו, באנימה, אני מבינה שבאמת אף אחד אחר לא יכול היה לדובב את אייזן חוץ משו הייאמי. הוא פשוט האבר-סמה של עולם המדובבים (לפחות לצד קוסוגי ג'וורוטה). אני רק לא מבינה איך לא נפל לי האסימון בפעם הראשונה ששמעתי אותו שיש סיבה שנתנו לו את המדובב הספציפי הזה. פשוט, וואו. הוא תפס את הדמות בצורה כל כך מושלמת.
...אני זוכרת את הקטע שגין הופיע במאנגה. אני גם זוכרת את הקולות שעשיתי כשקראתי את זה. וואו. *מנצנצת* אבאאאאאאאאאאאאאא.
אם חשבתי שאני אוהבת את קורוסאקי-אבא. הא הא הא. ריוקן *-* ...ורוקיה ממשיכה לעשות את הדבר הזה שרק היא יכולה לעשות, ופשוט, אוח, תתחתני איתי וזהו. הייתה לי היום שיחה ממש ממש טובה עם בחורה חמודה מרומניה שההורים שלה עובדים פה, על כמה שרוקיה היא פשוט דבר מדהים כזה. הדבר הנפלא הוא שבליץ' ממשיכה לדבר בשמי לגבי רוקיה. אני אפילו לא צריכה להתחיל לפרט את כל הדברים המדהימים שהיא עושה לאיצ'יגו. פשוט. בשביל זה יש את בליץ'.
וכמובן שבמן נונשלנטיות היא 'דוחפת' אותו לעברו של אורהרה. אבל לא, בכלל לא אכפת לה. היא כזאת קשוחה. ...אני כל כך מלאת אהבה כרגע.
מיזוהו\איקאקו OTP. זהו. הכל ברור לי עכשיו. עכיעכישדעכישדעח ליסה עכגדעכשעדגכעשגי קנסיי *מתפרקת* שיצא כבר 272, בחיית. :<

Ihavenonick

New member
אח, איזה פרק ../images/Emo58.gif

אהבתי את האימונים. אהבתי את הקטע של "תהיה המאסטר שלי". כולם החליטו שזה מה שהם עושים בפרק הזה: "למד אותי!" "לא!" "כן!" "לא!" "כן! אני אכריח אותך!" "נראה אם כדאי" "מה קרה פה? איך היא הגיעה כל כך מהר קרוב אליי?" סוף סוף רואים את החבורה המלאה: "אמרתי לך לשים חמש שכבות נוספות!" "לא היה לי מספיק זמן" זאת תקופה טובה

Hinamori

New member
לא ממש אהבתי.../images/Emo58.gif

החלק הראשון היה בסדר כזה. ואז... לא יודעת, כל האווירה בקטע שרוקיה חושבת על מה שקרה הייתה כזאת לא קשורה X__X המוזיקה לא התאימה והיו פרצופי צ'יבים כאלה [טוב לא ממש צ'יבים אבל פרצופים של אווירה קומית >>] בזמן שהדמויות לא אומרות דברים מצחיקים בכלל =_= אבל החלק האחרון היה טוב 33333> היוריייי!!!11 ושאר הוואיזארדים *_*~ 333333333333333> עודמעט פורנו של ליסההההה ^_______^ קנפאצ'י VS האנאטארו? X___X;;; מישהו קצת הגזים שם >> ועוד משו. למה שמו את האפוד מעל התלבושת של היטסוגאיה? זה לא היה ככה במנגה!!!111 והוא גם נראה הרבה יותר חמוד בלי זה כי אז רואים את כל העניבה!!1111 T________T;;;;;

CibiHeart92

New member
../images/Emo58.gif

רציתי שהיצ'י יגיע! לא נורא! בפרק הבא 3; סוף סוף הוויזארדים חזרו! שינג'ייי 333> חששתי שהם יעלמו להרבה זמן ;; וגין חזר! D: ארג! כסוף סוף התחלתי לחבב אותו הוא נעלם >: עכשיו חזר D: וטוזן מעצבן >_> *חוזרת לעבוד על ההיצ'י הורר פיקצ'ר שואו*

למעלה