נחשו מה

מורגי

New member
נחשו מה ../images/Emo20.gif

קיבלנו איזה עיתון נשים מלפני חודשיים (עטוף בניילון, כאילו שהוא חדש...) ובעודי מדפדפת אני נתקלת שם בראיון עם האחת והיחידה - אלישיה קיז. מכיוון שאין לי סורק ואני גם לא יודעת עד כמה אני יכולה לפרסם את כל הכתבה (וגם אין כוח להקליד הכל...
) אני אעתיק לפה כמה קטעים ששבו את ליבי. שימו
: "המוסיקאית המוכשרת הזו, רק בת 24, הספיקה להוציא אלבום בכורה שנמכר בלמעלה מ-14 מליון עותקים, לזכות בתשעה פרסי גראמי, לשיר בסופרבול ולהוציא ספר שירים... וכעת היא מוציאה אלבום חדש, MTV Unplgged ויוצאת למסע הופעות בארה"ב. אלישיה קיז, שהחלה לנגן על פסנתר בגיל 7 היא בת לאם לבנה ולאב שחור. האם, מרי אוג'לו, שחקנית, גידלה אותה לבדה. היא והאב, קרייג קוק, דייל לשעבר ותרפיסט, מעולם לא התחתנו, אבל האב שמר על קשר עם ביתו לאורך השנים. "מוצאי מעולם לא היווה לי בעיה", אומרת אלישיה שאימצה את השם קיז כשם במה. "לחלק מהילדים המעורבים יש בעיה בלהבחין מי הם בדיוק. אבל אני חשבתי שאני מיוחדת כיוון שהבנתי את שני העולמות, השחור והלבן". קיז גדלה בשכונה מפוקפקת והקפידה להצניע את נשיותה כשגדלה, כדי להתחמק מהקריאות שנזרקו לעברה. "לבשתי כל דבר שהיה יכול להסתיר את גזרתי המתעגלת, והייתי רחוקה מלהראות יפה. אם לבשתי מדי פעם שמלה לאירוע מיוחד, התחרטתי מיד. כי בשכונה העירו לי הערות גסות וניסו לגעת בי". כיום היא לא חוששת להבליט את גופה: "אני מרגישה יותר נוח עם עצמי, וכבר לא מפחדת להבליט את הצד הנשי שבי"...." "...קיז פרצה לפני ארבע שנים עם הלהיט fallin' מתוך אלבומה הראשון והמצליח song in a minor, שצעד בראש המצעדים באותו קיץ, והפכה מיד לכוכבת. אלבומה השני, the diary of alicia keys זכה להצלחה דומה. הסגנון שלה יחודי ומשלב קלאסי, היפ הופ, אר-אנד-בי, ג'אז ונשמה. היה לה את האומץ להופיע כשהיא יושבת ליד פסנתר, והיא נראתה מצויין כשעשתה את זה. איך את מתייחסת להצלחה? "אני בן אדם אמיתי. אני לא חיה בפנטזיה ואני לא מתלהבת מעצמי יותר מדי". מיהו החבר הפרטי שלך? "קוראים לו קרי ברדרס, ואני נמצאת איתו כבר הרבה זמן, לפני שהיה לי חוזה תקליטים. הוא מבין אותי ומעודד אותי. יש כל כך הרבה גברים אידיוטים שרוצים לתפוס בעלות עליך אבל לא מאפשרים לך לעוף. אני בת מזל שיש לי אותו"...." עד כאן הרומנטיקה. הערות שלי: קודם כל, נחמד לדעת שהידיעות על אלבום האנפלאגד הגיעו אלינו רק לפני חודש, ולפי העיתון (שיצא לפני חודשיים) האלבום "אוטוטו על המדפים". שנית, אמנם לא הבאתי את כל הכתבה, אבל הם מתעסקים פה הרבה בשאלות כל כך לא מעניינות ולא קשורות (לדוגמה: "איך הכי טוב להוריד את האיפור", "מהו הניחוח האהוב עליך" וכו'). אישית, היה לי חסר קצת מידע יותר רלוונטי לגביה, לגבי הדברים שמשפיעים עליה מוסיקלית (אחרי הכל היא יוצרת, לא רק פנים יפות), וסקירה קצת יותר מעמיקה לגבי המוסיקה שלה. נחמד לדעת שהיא אוהבת את הריחות של "בולגרי", אבל היה יותר נחמד לדעת על שיתופי הפעולה הרבים שהיא עושה, על אלבום האנפלאגד שעתיד לצאת, על הילדות שלה ועל מה שהביא אותה לנקודה הזאת. אה, ואגב, יש לה אוסף כל כובעים. תהנו

NoWords

New member
וואי תודה! ../images/Emo24.gif

תודה שעשית מאמץ וכתבת כאן חלקים מהכתבה
טוב יותר במקרה שלנו שאין לך סורק כי גם ככה אסור להעלות לכאן סריקות של עיתונים, אלא אם כן יש לך אישור ספציפי מהמגזין אבל.. לא נראה לי
בכל מקרה, מגזינים (בייחוד של נשים) די מתעסקים ביופי, טיפוח, בגדים, בלה בלה בלה.. אז אין מה לצפות מהם להרבה בנושא של "להכיר את אלישיה". אבל אם יש לך שאלות לגביה את יכולה לשאול כאן ואולי נדע, או שאת יכולה להציץ באתרים שלה או בפינת המאמרים שלנו, יש שם מאמר עם פרטים עליה שסיכמתי מאחד אתרי המעריצים שלה.
(בין השאר- השפעות מוזיקליות) מאמרים - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/?forumId=1293 וסוף סוף היא מדברת על קרי, כל מה שידעתי עד עכשיו זה השם הפרטי שלו וקצת חבל. במה הוא עוסק, בן כמה הוא.. שום פרטים מעבר לשם וכמה שטוב לה איתו. אבל נוותר לה, אני שמחה שיש לה בן זוג ושטוב להם!
ד"א איזה מגזין זה? "את"? "לאישה"? "GO"? או משהו אחר בכלל?
וד"א האלבום שלה באמת "אוטוטו על המדפים". עוד חודשיים בערך. הוא יוצא בנובמבר. (בארה"ב, כמובן.)
שוב!

NoWords

New member
אופס, לא נובמבר

באוקטובר הוא אמור לצאת חשבתי על נובמבר בגלל משהו אחר, טעות שלי

למעלה