נחשו מה?

נחשו מה?../images/Emo3.gif

אתמול אני אהיתי על הבמה אני אופתי היה מה זה כיףףףףף אבל איתרגשתי והיו לי פשלות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא נורעה

.....

אתמול אני הייתי על הבמה. אני הופעתי היה מזה כיף אבל התרגשתי והיו לי פשלות אוף לא נורא . אחרי שהבהרנו את העניין הלשוני... לא הבנתי.. מה הפואנטה..?

faith2

New member
שששש...!

עד הבת של המנהלת!
והיא מקסימה, היא ילדת הדווקא שלנו

עינת

New member
../images/Emo6.gif

תשמעי רותם עם השגיאים שלה גמלי קשה להשלים

faith2

New member
עינתי...

עד גיל 12-13 לי היו שגיאות בלי הפסקה, היה עיוורון מלקרוא משהו שכתבתי, הפתרון היחידי הוא- הרבה ספרים! הרבה
לכל ילד יש שגיאות....אל תדאגי זה יחלוף עם הרוח- בדיוק כמו החיתולים

קליספרה

New member
ילדה בת כמה?

ולא זה לא רגיל רמת שגיאות כזאת, כתיבה כזאת יכולה להיות מקובלת בבכיתות א' - ב' גג. מעבר לזה - זה דורש התערבות. ילדה בת 12 - 13 בכיתה ו' ז' , זה מראה על בעיה שדורשת טיפול

faith2

New member
עברתי משבר נורא גדול בכיתה ג'

שגרם לי להיות די מאחור ביחס לגילי, פיספסתי שנתייים של לימוד....ככה שנשארתי די מאחור ביחס לשאר הכיתה....למזלי היו לי הורים מאוד תומכים...והצלחתי לשפר את ההישגים (לכל המודאגים) ואפעלו להתקבל לכיתת מצטיינים.

עינת

New member
צפירת הרגעה

על ליקויי למידה שמעתם? כמי שבנה דיסלקט אני כבר לא מתרגשת... עד כיתה ו' הוא כמעט ולא ידע לקרוא עברו כמה שנים מאז והיום הוא תולע רציני
(אגב זה בא מרצון שלו ובספרים הראשונים הייתי בהלם היום כבר רגילה להביא לו ספרים מהסיפריה)

g i l i

New member
הופעת? במה?

מה עשית על הבמה? סתומרת... חוצמזה אם אפחד חוצ ממך לא שם לב ה לא פאשלה ואם שמו לב אז לא נורא...

למעלה