הנה מה שכתוב:
12345678910 יש בכתבה מלא טעויות אז הנה מה שכתוב: "טל טייר מיהוד כתבה לפלוסי שחלומה הוא לכתוב כתבה על התאומות מרי-קייט ואשלי אולסון" (טעות ראשונה זה אולסן) תעודת זהות מרי-קייט שם מלא: מרי-קייט אולסן תאריך לידה: 13 ביוני 1986 2 דקות אחרי אשלי צבע שיער: בלונדיני (זה בלונדיני שטני אבל לא נורא) צבע עיניים: כחול ירוק תווי גוף: שמאלית, נמוכה מאשלי באינץ´, פנים עגולות (טעות בשתי אינ´ץ) תחביב אהוב: לרכב על סוסים משחק קלפים אהוב: ספיד מטלות בית: להאכיל את הכלב, להוציא את הזבל ולנקות את החדר דמי כיס: עשר דולר לשבוע סידרת טלוויזיה אהובה: חברים ושל מי השורה הזאת בכלל? סרט אהוב: טיטניק (זה לא עשר דברים שאני שונאת בך?) ספרים אהובים: הרפתקאות וספרי מסתורין (אוליבר טוויסט) שחקן אהוב: בראד פיט להקה אהובה: אן סינק (לא נראה לי שזו הלהקה האהובה הן פגשו אותם אבל נראה לי שהן אוהבות את יו-2) מקצוע בית ספר אהוב: כתיבה יצירתית ומדעים מקצוע שנוא: מתמתיקה (פעם היא אמרה בראיון של דוני ומארי שהיא שונאת את כל המקצועות אבל שיהיה) מספר מזל: 8 מה יש לה בתיק: ליפ גלוס מסטיקים ארנק ועוד ליפ גלוס (זה נשמע מזה שטחי גם לא נראה לי שזה נכון מילא היה לה ליפ גלוס אחד) ספורט אהוב: כדורגל כדורסל וקיק בוקסינג חיה אהובה: סוס אוסף: נרות משקה אהוב: מיץ ענבים (לא נכון פפסי זה המשקה האהוב עליה) אוכל אהוב: פיצה (היא שכחה אוכל מקסיקני וסושי) ירק אהוב: ברוקולי (טוב זה באמת נכון אבל איכס) גלידה אהובה: מוקה צבע אהוב: חום וכחול (נראה לי שזה אדום ארגמן וכחול חג אהוב: חג המולד (זה לא ליל כל הקדושים?) משאלה: נמר כחיית מחמד (זה נכון?) אוקיי נעבור לאשלי... שם מלא: אשלי פולר אולסן תאריך לידה: 13 ביוני 1986 (2 דקות לפני מרי-קייט) צבע שיער: בלונדיני (אבל בלונדיני דובדבן לא?) צבע עיניים: כחול ירוק תווי גוף: ימנית גבוהה ממרי-קייט באינ´ץ פנים אליפסיות (שוב זה שתי אינ´ץ) תחביב אהוב: לרקוד משחק קלפים אהוב: ספיד מטלות בית: להוציא את הזבל, לנקות את החדר לשאוב אבק דמי כיס: עשר דולר לשבוע סידרת טלוויזיה אהובה: שולחן לחמישה וחברים סרט אהוב: עכשיו ולתמיד (זה לא עשר דברים שאני שונאת בך?) ספרים אהובים: מדע בידיוני (ספר הג´ונגל) שחקן אהוב: בראד פיט וקמרון דיאז (הם אמרו באיזה צ´אט שגם סנדרה בולוק) להקת בנים אהובה: אין (יש יו-2) מקצוע אהוב: אנגלית ומדעים (טעות!!!9 מקצוע שנוא: מתמתיקה (זה המקצוע האהוב שלה) מספר מזל: 8 מה יש לה בתיק: ליפגלוס, מסטיקים וקלינקס (זה נשמע מזה שטחי ושוב לא נראה לי שזה נכון ומזה בכלל קלינקס?) ספורט אהוב: כדורגל וקיק בוקיסנג (נראה לי גם כדורסל) חיה אהובה: הכלבה שלה לקי (לכלבה שלה קוראים לוסי) אוסף: דובים (אבל זה לשעבר כי היא תרמה אותם לצדקה) משקה אהוב: מיץ ענבים (לא נכון זה דוקטור פפר משהו כמו קולה בטעם דובדבן (לא טעים) אוכל אהוב: ספגטי (וגם סושי) ירק אהוב: ברוקולי (איכס) גלידה אהובה: קרם עוגיות (יאמי גם שלי) צבע אהוב: צהוב כחול סגול (וגם ורוד צהוב בכלל לא נראה לי וגם לא סגול) חג אהוב: חג המולד משאלה: שיהיו לה את כל הבגדים שבעולם (כבר יש לה כאילו זו טעות מישהו יודע מה המשאלה שלה?) אוקיי עכשיו עובדות שהיא כתבה 1. כבר בשנת 1987 שהיו השתיים בנות תשע חודשים התחילו להשתתף בסדרה שנקראה צער גידול בנות את הדמות של מישל טאנר. בעונה הראשונה הופיעה כמעט בכל הפרקים מרי-קייט משום שבכל פעם שהיו שמים את אשלי מול המצלמה היא הייתה מתחילה לבכות. 2. בשנת 1996 הן השתתפו בסרט "מותק הילדות התחלפו" כל פעם שמישהו התבלבל בינהן בזמן הסט התאומות דרשו שתי דולר (3 טעויות מותק הילדות התחלפו הייתה בשנת 1995 ככה כתוב לי על האריזה וזה היה מתי שהיה טובות השתיים שהן קיבלו שתי דולר וזה לא התאומות דרשו כי הן לא היו צריכות את זה פשוט המפיק או משהו קבעו ככה) 3. בשנת 1998 הן השתתפו בסדרה טובות השתיים ובסרט אבא משתדך בתחילת הצילומים של אבא משתדך מרי-קייט נקעה את הקרסול ולכן היו צריכים לדחות את הצילומים (זו הייתה אשלי שנקעה את הקרסול) 4. בשנת 1999 הבנות טסו לצרפת וצילמו את הסרט פספורט טו פריז ויצא לאור משחק הגיימבוי הראשון שלהן. 5. האתר הרשמי שלהן WWW.MARYKATEANDASHLEY.COM נפתח בשנת 2000 (לא לפני זה?) כן צילמו התאומות שני סרטים נוספים גול כפול ושפתינו חתומות. 6. בשנת 2001 נפתח קו האופנה של מרי-קייט ואשלי הן צילמו את הסרט לונדון המנצחת הסדרה מזל תאומות וגם הסרט החדש שלהן HOLIDAY IN THE SUN (הוא לא כל כך חדש) 7. השנה צילמו התאומות את הסרט GETTING THERE והחליטו שהן לא רוצות לעשות עוד סרט קולנוע עד שימלאו להן 17. מרי-קייט ואשלי הפכו לשחקניות גדולות בעולם הבידור והיום הן מצליחות ומפורסמות בכל העולם. (אולי לא עוד סרט קולנוע אבל אמור לצאת להן עוד שתי סרטים לטלוויזיה או 3 לפני הסרט הקולנוע לא? ובקשר לזה שהן שחקניות מפורסמות וגדולות בעולם הבידור ושהן מצליחות ומפורסמות בכל העולם אי אפשר להתווכח עם זה) וואי כבר כואב לי היד ורק להזכיר מה שכתוב בסוגריים זה לא היה כתוב בכתבה ואני הוספתי מקווה שאתם מרוצים ואני גם מוסיפה את התמונה שהייתה בכתבה.