נחשו מה???

mta16

New member
נחשו מה???

אוקי אז אני לא זוכרת אם ספרתי לכם שאני נוסעת בעוד שבועיים לבוסטון במשלחת לבית ספר.... אז היום הלכתי למין כזה אירוע של הסוכנות היהודית ובהתחלה היה ממש משעמם כי סתם דברו ושרו הבא נגילה וכאן נולדתי... והיה אוכל בסדר על האש.... ידעתי מראש שהדג נחש אמורים להופיע ובהתחלה אמרתי אוףף חבל שזה לא מוניקהס... אבל ממש הופתעתי וממש נהנתי מההופעה שלהם... ואנשים שאני מכירה לקחו את הבקבוק של שאנן הסולן שלהם .. טוב זה כבר סיפור אחר ואני לא אספר את הכל בקיצור הופתעתי לטובההההההההההה
לילה טוב

MiToOsH

New member
אנ'לא אוהבת ת'דג נחש ../images/Emo104.gif

ושאנן שעיר מדי
בדיוק דיברנו עליו בפורום מוקי די

mta16

New member
הוא הסתפר......

וגם אני לא אוהבת אותם ... ליבי שמור רק למוניקה סקס!!!כמובן
רציתי רק להגיד שהמארגנים שמה באמצע ההופעה אמרו כזה אנחנו מבקשים לא לעשן ולא לשתות אלכוהול באולם... ואז כזה שאנן עשה עם האצבע שלו סימן כזה של נוונונונונו...וזה היה ממש מצחיק... וגם ישר אחר כך הם כזה אמרו לא , לשתות אלכוהול במין כזה מקצב ומוזיקה וזה היהי גןם ממש מצחיק..סורי על הכתיבה הגרועה...אני פשוט ממהרת.. לילה טוב שוב פעם מיה

MiToOsH

New member
מה סקסיי מהההה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

הוא פשוט איכסה.

איזה כיף לככםם ../images/Emo168.gif

גם אני נסעתי מהסוכנות היהודית ליום כיף כזה רק שלנו הופיה איל גולן

MiToOsH

New member
בטיול השנתי של כיתה י' ../images/Emo104.gif

הביאו לנו את רון שובל
וזה לא היה כיף בכלללללל, למרות שניצלתי את הזמן ללכת להתקלח (היינו בלונה גל אז היה לי איפה) אחרי יומיים מגעילים של חום אימים וחוסר מקלחת

INBALAA

New member
גם אני חשבתי שהם לא משהו אבל הם בסד

בעיר שבה אני גרה הייתה הופעה שלהם בחינם כאילו לנוער לסוף החופש וחברות שלי אמרו לי לבוא לראות כי אולי הם באמת שווים משו..... בסוף באתי ודי נהנתי כאילו ההופעה זרמה..... אבל אין מה להגיד ששמוניקה סקסהרבה יותר שוווווווווויייים!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה