נחשו מה?

JudahKim

New member
נחשו מה?

חשבתם שהשאלון הקודם ארוך?
הגיע הזמן למשהו יותר עמוק יאללה תמלאו :) 1. השם שלי: 2. כינויים: 3. ארץ לידה: 4. מוצא: 5. גיל: 6. תאריך יום הולדת: 7. איך היית רוצה להיקרא: 8. שמות שאת\ה אוהב\ת: 9. תבלין מועדף: 10. שתיה מועדפת: 11. דאודורנט בושם: 12. שמפו וקונדישינר: 13. האם שחית בעירום פעם: 14. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 15. צבע מועדף: 16. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע : 17. חבריםות הכי טוביםות: 18. הבנאדם שמכיר אותך הכי טוב: 19. כרית אחת או שתיים: 20. חיות מחמד: 21. סרט מועדף: 22. מוזיקה בכללית: 23. מכונית אידיאלית: 24. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 25. אוכל מועדף: 26. אוכל שנוא: 27. חברה לעתיד: 28. כמה ילדים יהיה לך בעתיד? 29. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 30. היחסים עם ההורים: 31. העיר ארץ שבה היית רוצה לחיות: 32. ממתק מועדף: 33. חטיף מועדף: 34. נעליים מועדפות: 35. סנדלים מועדפים: 36. מתנת יום הולדת מועדפת: 37. שיר מועדף: 38. ספורט מועדף (לצפייה) 39. הספורט המועדף (למשחק): 40. מקצוע אהוב ב"ס: 41. מקצוע שנוא ב"ס: 42. הרגע הכי מביך בחייך: 43. איזה חג אתה הכי אוהב: 44. אם היית הומו/לסבית למי היית עושה טובה: 45. אוספים: 46. מה הפחד הכי גדול שלך: 47. הדבר הכי מסוכן שעשית בחייך: 48. אם היית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: 49. ספר מועדף: 50. סדרת טלוויזיה מועדפת: 51. כמה טיפים מהחיים: 52. חום או קור: 53. עונה בשנה: 54. חודש בשנה: 55. מכתב - דואר אי מייל או איי סי קיו: 56. האי מייל שלך: 57. זמר אהוב: 58. זמרת אהובה: 59. להקות: 60. סרט מצוייר אהוב: 61. תאר את עצמך ב-4 מילים: 62. אתה שונא אנשים ש..: 63. אתה שונא בחברים שלך: 64. אתה שונא בבן\ת הזוג שלך: 65. מה אתה שונא בבן\ת זוג בכללי: 66. אתה שונא מקומות: 67. אני אוהב/ת: 68. מיהוי האהבה האפלטונית שלך: 69. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצלך: 70. מה התכונה שאתה הכי שונא אצלך: 71. מה הכי מגעיל אותך: 72. מה את/ה הכי אוהב: 73. משפטים שלך לסיכום: 74. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה: 75. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה": 76. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך: 77. המתנה הכי יפה שקיבלת ומי מי: 78. הדבר הכי יפה שאמרו לך: 79. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת: 80. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה: 81. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך: 82. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים: 83. מה העיקרון הכי חזק שלך: 84. מה הדבר הכי מזוכיסטי שעשית בחייך? 85. מה הדבר הכי... שאתה מוכן לעשות למען מישהו מי זה ולמה? 86. סמיילי מועדף: 87. אם היית יכול לפגוש מישהו לא משנה מאיזה זמן.. את מי היית פוגש ולמה? 88. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: 89. מי הם האקסים\יות שלך: 90. האם אתה יודע לשמור סוד:

limors2

Active member
ארוך../images/Emo12.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

מאוחר יותר

קטרפי

New member
ייאיי ../images/Emo110.gif

1. השם שלי: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה 2. כינויים: פבריציו, דנדוש, עידניש, תום סוייר, ויש עוד 3. ארץ לידה: סיציליה 4. מוצא: חצי פולני חצי עירקי =/ 5. גיל: 17 ושנתיים 6. תאריך יום הולדת: 19.8 7. איך היית רוצה להיקרא: אלון 8. שמות שאת\ה אוהב\ת: תמי, לילית, שלי, סיד ושחר 9. תבלין מועדף: לוידע 10. שתיה מועדפת: מיץ רימונים (טעם המוות) 11. דאודורנט בושם: קליאו 12. שמפו וקונדישינר: משהו אדום כזה 13. האם שחית בעירום פעם: לא 14. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי מי 15. צבע מועדף: שחור 16. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע : לא 17. חבריםות הכי טוביםות: כולמיני 18. הבנאדם שמכיר אותך הכי טוב: **** 19. כרית אחת או שתיים: אחת 20. חיות מחמד: אין =[ 21. סרט מועדף: סרטים פסיכולוגיים 22. מוזיקה בכללית: רוק וישראלי 23. מכונית אידיאלית: ג`נרל לי 24. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: בלאט 25. אוכל מועדף: עוגיות! 26. אוכל שנוא: בשר וג`לטין 27. חברה לעתיד: בדד =[ 28. כמה ילדים יהיה לך בעתיד? ילדה אחת, אבל זה לא באמת יקרה. (ע"ע תשובה קודמת) 29. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 30. היחסים עם ההורים: בלאט 31. העיר ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו זילנד 32. ממתק מועדף: שוקולד 33. חטיף מועדף: עוגיות קנדיות כאלה 34. נעליים מועדפות: נעלי בית 35. סנדלים מועדפים: שלי 36. מתנת יום הולדת מועדפת: כסף 37. שיר מועדף: הרבה 38. ספורט מועדף (לצפייה) לא מעניין 39. הספורט המועדף (למשחק): שינה 40. מקצוע אהוב ב"ס: אין יותר 41. מקצוע שנוא ב"ס: אין יותר 42. הרגע הכי מביך בחייך: יותר מדיי 43. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 44. אם היית הומו/לסבית למי היית עושה טובה: אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה טובה =\ 45. אוספים: דרקונים 46. מה הפחד הכי גדול שלך: מחלות וזיקנה =[ 47. הדבר הכי מסוכן שעשית בחייך: דיברתי עם אימא שלי 48. אם היית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: איכסה 49. ספר מועדף: הספרים של לארי ניבן 50. סדרת טלוויזיה מועדפת: השבט וחברים 51. כמה טיפים מהחיים: מה שלא הורג מחשל, מה שהורג מחשל את אימא, מה שהורג את אימא נותן לך חופשה מיוחדת =] 52. חום או קור: קור 53. עונה בשנה: סתיו (אבל נורמלי לא כמו בישראל) 54. חודש בשנה: לוידע 55. מכתב - דואר אי מייל או איי סי קיו: דואר 56. האי מייל שלך: [email protected] 57. זמר אהוב: כולמיני 58. זמרת אהובה: שירלי מנסון 59. להקות: כולמיני 60. סרט מצוייר אהוב: החרב הקסומה 61. תאר את עצמך ב-4 מילים: מאוד מאוד מאוד מתוסבך 62. אתה שונא אנשים ש..: אני שונא אנשים. זהו 63. אתה שונא בחברים שלך: כלום, אחרת הם לא היו חברים שלי 64. אתה שונא בבן\ת הזוג שלך: אין =[ 65. מה אתה שונא בבן\ת זוג בכללי: שתלטנות 66. אתה שונא מקומות: הרבה 67. אני אוהב/ת: את מי שיש לו כוח לקרוא את כול השטויות האלה 68. מיהוי האהבה האפלטונית שלך: כולמיני 69. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצלך: כלום 70. מה התכונה שאתה הכי שונא אצלך: הכול 71. מה הכי מגעיל אותך: בשר 72. מה את/ה הכי אוהב: שאוהבים אותי 73. משפטים שלך לסיכום: טוב למות בעד עצמנו 74. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה: לפני כמה ימים בגלל שראיתי פלורנטין 75. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה": בנות נמוכות =] 76. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך: אוון רייצ`ל ווד 77. המתנה הכי יפה שקיבלת ומי מי: דובי מידידה שלי. (זאת הייתה המתנה היחידה שקיבלתי למומולדת השנה, והראשונה אחרי המון שנים שלאפחד לא היה אכפת =[) 78. הדבר הכי יפה שאמרו לך: שיש לי חתימה יפה 79. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת: ההורים והחוסר אהבה 80. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה: לוידע 81. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך: לוידע 82. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים: מת 83. מה העיקרון הכי חזק שלך: צימחונות ופציפיזם 84. מה הדבר הכי מזוכיסטי שעשית בחייך? נקסט 85. מה הדבר הכי... שאתה מוכן לעשות למען מישהו מי זה ולמה? הכי מה¿ 86. סמיילי מועדף:
87. אם היית יכול לפגוש מישהו לא משנה מאיזה זמן.. את מי היית פוגש ולמה? את האדם הראשון, בשביל להרוג אותו ולמנוע את האסון טבע הכי גדול 88. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איזה אינטרס יש לי ללכת לאי בודד¿ 89. מי הם האקסים\יות שלך: 1 90. האם אתה יודע לשמור סוד: יאפ

b u s t e d

New member
אהההההההההההההההההההההה

הגעתי לשאלה מס' 63 ולחצתי על משהו שיצא לי מזה

limors2

Active member
יור איי סקום באג.../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

1. השם שלי: ליאורה 2. כינויים: אין 3. ארץ לידה: פה 4. מוצא: מאמשלי
5. גיל: 19
6. תאריך יום הולדת:2.11 7. איך היית רוצה להיקרא: מנטירוסה 8. שמות שאת\ה אוהב\ת: קוריצה 9. תבלין מועדף: מלח
10. שתיה מועדפת: מים
11. דאודורנט בושם: דאורדורנט נושהההההההם 12. שמפו וקונדישינר: תחת 13. האם שחית בעירום פעם: אולי בילדותי 14. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן
15. צבע מועדף: כתום זוהר
16. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע : לא שידוע לי 17. חבריםות הכי טוביםות: האלה 18. הבנאדם שמכיר אותך הכי טוב: אני 19. כרית אחת או שתיים: 2 20. חיות מחמד: ג'קי
21. סרט מועדף: אוסטין פאוורסים 22. מוזיקה בכללית: גלגלצית
23. מכונית אידיאלית: פורשה 24. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אשששש?
25. אוכל מועדף: בשר
26. אוכל שנוא: חומוס
27. חברה לעתיד: אנג'לינה ג'ולי 28. כמה ילדים יהיה לך בעתיד? 0 29. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: ברור 30. היחסים עם ההורים: הא 31. העיר ארץ שבה היית רוצה לחיות: פה
32. ממתק מועדף: במבה וקרמבו 33. חטיף מועדף: אהה. במבה וקרמבו
34. נעליים מועדפות: כלום 35. סנדלים מועדפים: כלום 36. מתנת יום הולדת מועדפת: הארלי. אני אתן לכם תכתובת, תודה. 37. שיר מועדף: when the sun goes down וwalk away. כבר חודש!! זה מלא זמן בשבילי!!!
38. ספורט מועדף (לצפייה) אקסטרים
39. הספורט המועדף (למשחק): אני עצלנית 40. מקצוע אהוב ב"ס: אנגלית אחרי כיתה י'
41. מקצוע שנוא ב"ס: הכל 42. הרגע הכי מביך בחייך: חחחחחח 43. איזה חג אתה הכי אוהב: יום העצמאות 44. אם היית הומו/לסבית למי היית עושה טובה: לאנג'לינה. וגם אם לא הייתי
45. אוספים: כלום 46. מה הפחד הכי גדול שלך: מחטים?
47. הדבר הכי מסוכן שעשית בחייך: האהא 48. אם היית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: <0> על היד. וכמעט עשיתי. ואני ממש רוצה ואני מנסה לחשוב כמה ההורידם שלי יהרגו אותי
אולי אני יעשה בחלק אחר. אבל אז זה לא שווה
אעשה תלוגו של גלגצ על התחת
49. ספר מועדף: הפירמה 50. סדרת טלוויזיה מועדפת: זובי ורקבי (ז"ל
) 51. כמה טיפים מהחיים: זין 52. חום או קור: חום 53. עונה בשנה: קיץ 54. חודש בשנה: קיץ 55. מכתב - דואר אי מייל או איי סי קיו: אימייל 56. האי מייל שלך: [email protected] 57. זמר אהוב: עברי לידר 58. זמרת אהובה: אין אחת 59. להקות: אוונסנס נייטוויש 60. סרט מצוייר אהוב: אלאדין 61. תאר את עצמך ב-4 מילים: זין זין זין זין זין זאת מילה נחמדה 62. אתה שונא אנשים ש..: זין 63. אתה שונא בחברים שלך: זין 64. אתה שונא בבן\ת הזוג שלך: זין 65. מה אתה שונא בבן\ת זוג בכללי: זין 66. אתה שונא מקומות: זין 67. אני אוהב/ת: לאכולללל ושיהיה לי תחת גדוללללל איכס כוכב נולד 68. מיהוי האהבה האפלטונית שלך: מיהוי? 69. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצלך: ציניות
70. מה התכונה שאתה הכי שונא אצלך: כלמיני 71. מה הכי מגעיל אותך: קיטשיות
72. מה את/ה הכי אוהב: ציניות אכזרית
73. משפטים שלך לסיכום: אבל יש עוד הרבה שאלות 74. מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה: לוזוכרת 75. מה הדבר שהכי "עושה לך את זה": להלהלה 76. מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך: אנג'לינה
77. המתנה הכי יפה שקיבלת ומי מי: לוזוכרת 78. הדבר הכי יפה שאמרו לך: תמותי 79. מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת: בראד פיט 80. מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה: כי אנחנו כאן, בשבילך 81. מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך: יו מייק מי וואנה להלה!! 82. באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים: מתה 83. מה העיקרון הכי חזק שלך: לוידת 84. מה הדבר הכי מזוכיסטי שעשית בחייך? חעחעחע 85. מה הדבר הכי... שאתה מוכן לעשות למען מישהו מי זה ולמה? הכי?... 86. סמיילי מועדף:
ו
87. אם היית יכול לפגוש מישהו לא משנה מאיזה זמן.. את מי היית פוגש ולמה? את הדר מרקס
ותנחשו למה
88. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פותחן טיפקס ומשאבה של עט פרקר 89. מי הם האקסים\יות שלך: כולם 90. האם אתה יודע לשמור סוד: אההא

JudahKim

New member
הספר האהוב עלייך זה הפירמה?

לעזאזל, קראתי אותו באנגלית 500 עמ' בשביל הבוק ריפורט והוא היה על הפנים!

limors2

Active member
לונכון../images/Emo2.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

קראתי אותו 47 פעמים והוא מעולה
ולבוקריפורט קוראים ספרים שיש להם תרגום בעברית

b u s t e d

New member
את מוזרה היום../images/Emo12.gif

היי! אני אמרתי לך תמותי! יאיי לי
תשובה חכמה- הבנאדם שמכיר אותך הכי טוב: אני

limors2

Active member
את אמרת לי למות? מתי?../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

ודווקא חשבתי שאנשים אחרים
והם אלה שמכירים אותי הכי טוב

zahyy

New member
הנה שליייי אני חדש פה ../images/Emo13.gif

1.השם שלי: צחי 2.כינויים: zahyy 3.ארץ לידה: ישראל 4.מוצא: מצרי, צבר-תמני, רוסי, צרפתי- סלטט 5.גיל: 16 6.תאריך יום הולדת: 21.1 7.איך היית רוצה להיקרא: טומי/אישימוטו 8.שמות שאת\ה אוהב\ת: אישימוטו 9.תבלין מועדף: אבקת שום /מלח 10.שתיה מועדפת: קולההההההההה 11.דאודורנט בושם: אקס אפקט 12.שמפו וקונדישינר: הרבלנסס/אד אנד שולדרס 13.האם שחית בעירום פעם: לא-אולי בעתיד אני אחשוב על זה 14.האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:מאודדד 15.צבע מועדף: תכלת אפרפר 16.האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע : גנבתי עיפרון למורה 17.חברים/ות הכי טובים/ות: מיקי נטלי עדי אדיר 18.הבנאדם שמכיר אותך הכי טוב: ידידה שלי 19.כרית אחת או שתיים: 1 גדולה 20.חיות מחמד: 2 כלבים מכוערים-כלב וכלבה שזה בן ואמו 21.סרט מועדף: היום שאחרי מחר 22.מוזיקה בכללית: היפ הופ 23.מכונית אידיאלית: יגואר 24.משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: טיחו ,כונפה 25.אוכל מועדף: גלידה וניל עם פיצפוצי עוגיות 26.אוכל שנוא: קולורבי צנון מלפפון שונא ירקות 27.חברה לעתיד: חברה? hp 28.כמה ילדים יהיה לך בעתיד?2-3 29.האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן מאוד 30.היחסים עם ההורים: טובים 31.העיר ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנטרטיקה 32.ממתק מועדף: גלידה 33.חטיף מועדף: ציטוס גבינה 34.נעליים מועדפות: פומה 35.סנדלים מועדפים: סנדלים??? אמאאא 36.מתנת יום הולדת מועדפת: מטוס נוסעים 200 מקומות ישיבה 37.שיר מועדף: הרבה 38.ספורט מועדף (לצפייה) סקי וסללום 39.הספורט המועדף (למשחק): אהה זה כבר יותר מדי 40.מקצוע אהוב ב"ס: חינוך ומחשבים 41.מקצוע שנוא ב"ס: אנגלית 42.הרגע הכי מביך בחייך: אין ועדיף שלא יהיה טפו טפו טפו 43.איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 44.אם היית הומו/לסבית למי היית עושה טובה: עם עצמי הייתי משכפל את עצמי 45.אוספים: בולים של אבא שלי ואני ממשיך 46.מה הפחד הכי גדול שלך: למות 47.הדבר הכי מסוכן שעשית בחייך: התחצפתי למורה שלי ללשון-כמעט אכלה אותי 48.אם היית עושה קעקוע בגוף אז איזה ואיפה: בגב ופריסינג בגבה ובלמעטה 49.ספר מועדף: מי קורא ספרים אלוהים מה זה פה??? 50.סדרת טלוויזיה מועדפת: השמיניה 51.כמה טיפים מהחיים: לסתום כשצריך 52.חום או קור: קור כאילו דה 53.עונה בשנה: חורף 54.חודש בשנה: ינואר ופברואר 55.מכתב - דואר אי מייל או איי סי קיו: מסנג'ר 56.האי מייל שלך: [email protected] 57.זמר אהוב:לא סובל זמרים 58.זמרת אהובה:מדונה 59.להקות: נאקסט 60.סרט מצוייר אהוב: במבי חח סתם דראגון בול זי חחח 61.תאר את עצמך ב-4 מילים: חמוד בישן נחמד לאחרים בדד 62.אתה שונא אנשים ש..: מרוקאים 63.אתה שונא בחברים שלך: סתימות הבורות אצלהם חוגגת 64.אתה שונא בבן\ת הזוג שלך: אין לי 65.מה אתה שונא בבן\ת זוג בכללי: מה לא מובן??? 66.אתה שונא מקומות: חמים ישנים ועתיקים 67.אני אוהב/ת: אני אוהב... 68.מיהוי האהבה האפלטונית שלך: מה זה ? 69.מה התכונה שאתה הכי אוהב אצלך: חמוד 70.מה התכונה שאתה הכי שונא אצלך: בישן 71.מה הכי מגעיל אותך: שתן וג'וקים -מקקים 72.מה את/ה הכי אוהב: ביד 73.משפטים שלך לסיכום: תאכל ותסתום 74.מתי הפעם האחרונה שבכית ולמה: נאקסט 75.מה הדבר שהכי "עושה לך את זה": אנשים סקסיים 76.מי הבן אדם הכי סקסי בעינייך: בראד פיט וגלית גוטמן 77.המתנה הכי יפה שקיבלת ומי מי: כסף.. מה אכפת לכם 78.הדבר הכי יפה שאמרו לך: שאני חמוד 79.מה הדבר שמונע בעדך להיות מאושרת: בישנות 80.מי הבן אדם שהכי השפיע/משפיע עליך ולמה: כל מי שאומר לי משהו-זה לא טובבב 81.מה המאורע שהכי השפיע עד כה על החיים שלך:ההתחממות הגלובלית 82.באיזה מצב היית רוצה להיות בעוד 10 שנים: באלסקה במצב קפיאה 83.מה העיקרון הכי חזק שלך: שליטה 84.מה הדבר הכי מזוכיסטי שעשית בחייך? עדיף שלא תדעו 85.מה הדבר הכי... שאתה מוכן לעשות למען מישהו מי זה ולמה? ללכת עירום בעזריאלי 86.סמיילי מועדף:
87 אם היית יכול לפגוש מישהו לא משנה מאיזה זמן.. את מי היית פוגש ולמה? את אלוהים ... אפשר?פליזז 88. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מחשב עם אינטרנט וסירה בשביל לחזור כשיתחשק לי 89.מי הם האקסים\יות שלך: קודוליסה רייס 90.האם אתה יודע לשמור סוד: תלוי מה אני אקבל בתמורה

למעלה