נחשו מי התגעגעה אליכם?

נחשו מי התגעגעה אליכם? ../images/Emo12.gif

נעההההל'ה
האמת? גם אני חשבתי שסיימתי איתה, אבל אח"כ החלטתי שאני יעתיק את הטור שלה רק אם הוא יהיה ממש מצחיק ומעניין... אז מהטור של השבוע העתקתי את הקטע הכי משעשע ומשבוע שעבר את כל הטור כי הוא היה ממש מצחיק (יחסית לטורים הקודמים שלה כמובן
)... אז הנה מהשבוע- הקורבן העיקרי היא קאסי... משהו לא בסדר בקאסי, ואני לא מתכוונת למחלה שעומדת להתפרץ, כן, ללא ספק אנחנו עומדים בפני מחלה סופנית שתגרום לשרון לילל יותר מתמיד. ואם מדובר בהשתלה כלשהי, הרי שאנו עומדים בפני חיפוש האב הביולוגי. אבל לפני כן אני רוצה להבין, מה הבעיה של קאסי? למה ילדה קטנה שאמורה להשתולל, לצרוח ולקלל, מתנהגת כמו רובוט שמחייך כל הזמן כאילו היתה לו תקלה בקופסא, וכל היום אומרת "סליחה", "בבקשה", "תודה". אפילו הבובה צ'אקי פחות מפחידה אותי מהפריקית הזאת. אני חושבת שהגיע הזמן לפרק את הרכיבים בראש שלה ולהרכיב אותם מחדש כדי שתהיה כאחת הילדות. אין ספק שלשרון הברבי זה יהיה קשה, ואפילו גומות החן של ניק יימחקו מרוב יאוש. אבל אם הם רוצים שהילדה תצליח בבית הספר החדש, הם צריכים לתמוך בצעדי הייעול שמוצעים לעיל.

הטור משבוע שעבר. צהובון איתך הסליחה

ליאנה לאב חזרה. למי שיש בעיות בזיכרון, אזכיר לכם שה"לאב" מפציעה כל פעם שהיא מריחה פגרים, כלומר סיפורים צהובים לספר החדש/תוכנית/ספיישל או כל הפקה אחרת. הסיבה לקפיצה שלה לשכונה, היא ההריון הביזארי של דיאן. אין ספק שבשביל הצהובה זה חומר עסיסי לזבלונים שהיא מוציאה. נשאלת השאלה, איפה מבלה הצהובה בשאר הימים בשנה כשויקטור ושות' לא מספקים לה חומרים? אני בספק אם ערוץ מסחרי שמכבד את עצמו היה לוקח את הבלונדה, שלפי הלוק המרילין מונרו שלה, כנראה חיה בסרט הוליוודי סוג ז', כזה שאפילו נערת זוהר בעלת האיי קיו החד ספרתי, אנה ניקול סמית, לא היתה משתתפת בו. כקולגה לתחום הבידור, אני מציעה לה לחפש את הסיפורים היותר מעניינים בשכונה, כגון: האם לפול יש איבר מין גברי, בת כמה קתרין והאם יש סיכוי שפניה הולכים להתפרק, וכמובן הסיפור הגדול- מיהו ויקטור ניומן- איש הברזל או מעצמת קש, דון ג'ואן או שפמנון עם מבטא מעצבן והכי חשוב, האם הוא ויאיר לפיד קונים באותה חנות את החולצות השחורות. לבדיקתך, בולדוזרית צהובה. עכשיו תגידו לי, מה לעזעזל הקשר בין מלקולם לפיליס???!! איך הטורפת הזאת הגיעה אליו? עם כל הערכתי לאשה, טורפים צריכים להישאר עם בני מינם ולא לתפוס קורבנות תמימים. נכון שמלקולם רגיל לקריזות של דרוסילה, אבל היא דג רקק לעומת הרוצחת האדמונית. אין ספק שאם הם יממשו את תשוקתם, יעופו ניצוצות, כי אם מלקולם מתפקד במיטה כמו שהוא מתעסק על המצלמה שלו, פיליס תקבל את ההתנעה שהיא צריכה כדי לעמוד מול ויקטור. במחשבה שניה, אחרי אוליביה הדהויה ודרוסילה שהשתינה עליו ממטר, מגיעה לו אשה אמיתית. רק אל תישאר איתה מעבר לדרוש. האחרון שהתחתן איתה נעלם מהסידרה. ומילה אישית למקנזי: תברחי הכי רחוק שאפשר. את תעשי לי (ולג'יל) את השבוע (ממממ...
ממש לא לעניין נועה!!!)
ועוד מילה קטנה ללין: מותק, עכשיו זו ההזדמנות שלך לעגוב על פול ולאבד את הבתולים.... מקווה שנהנתם...

Dawn12

New member
חייב להודות שחל שיפור קל

אהבתי את ההקבלה בין ויקטור ליאיר לפיד בעניין החולצות השחורות. מודה שלא חשבתי על זה, אבל מעבר לזה אין הרבה דברים ששווים התייחסות. עובר בקושי מבחינתי.

אהבתי גם את ההקבלה ליאירי לפיד...

מה רק שויקטור הפתיע את נעה ואותנו בחולצה תכלת שמאוד החמיאה לו בשבוע שעבר. הכי אהבתי את היציאה על לין,
מסכנה.... אבל באמת זו ההזדמנות שלה עכשיו...

anatotel

New member
לא אהבתי אותה מעולם

לא אוהבת אותה כרגע וגם לא נראה לי שאוהב אותה אי פעם בעתיד הרחוק

עכשיו שאני חושבת על זה

באמת לין לא היתה אף פעם עם גבר...... הויי איזה מסכנה... אולי היא מחכה ליום שפול התפנה אליה. לא אהבתי את הכתבה למרות שיש כמה דברים נכונים פיליס ומלקום דיי מתאימים אני חושבת שהוא מדליק והיא סקסית ושניהם זוג הכי לוהט בצעירים. ומה בדיוק היא רוצה ממקנזי??? טוב לא חשוב שיהיה לכולם שבוע טוב

anatotel

New member
שבוע שעבר

בפרק האחרון נדמה לי, לין ישבה עם כריס ופול במשרד וסיפרה להם על דייט שהיה לה... לא לבדה לחלוטין.... ותמיד יש לה את מריסה...

למעלה