נחשו מי חוזר

shalehet

New member
נחשו מי חוזר../images/Emo58.gif

ביום רביעי הקרוב פנטסיה תתארח באמריקן איידל 4... (חבל שלא דיאנה...
) פרטים באתר הרשמי

shalehet

New member
כן. בתוכנית תוצאות. במקום שיר כנראה

כי היו כבר שלושה

כולם פו אהבו את דיאנה?../images/Emo42.gif

אני ממש לא הבנתי איך היא הגיעה לפיינל

R o t e m O p

New member
../images/Emo45.gifגם אני לא

הוא לה כמה יציאות טובות... אבל רוב הזמן היא פשוט נשמע לי כאילו יש לה צינון קשה

Juliann

New member
הרשי לי לחלוק על דעתך

דיאנה ולה טויה [ואולי גם ג'ניפר] היו הווקאליסטיות הכי טובות בתחרות. בטח ובטח היא זמרת יותר טובה מפנטזיה [שיש לה קול של מיקי-מאוס-על-הליום] ולדיאנה היו כמה מההופעות הטובות של כל העונות: dont cry out loud ו- no more tears היו הופעות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת אין מילים לתאר אפילו כמה מדהימות הן היו. עוד הופעות מעולות שלה- i believe, think, one voice, this is it, turn the beat around, broken wing בכלל רוב ההופעות שלה היו מעולות אחת אחת. ואל תשכחי שזאת ילדה בת 16 עם מינימום ניסיון, אבל הכי הרבה כישרון מכולם. [לה טויה גדולה ממנה ב 9 שנים סביר להניח שהניסיון עזר לה].

אני מרשה:)../images/Emo42.gif

המ. לה טויה וג'ניפר דווקא כן היו טובות לדעתי... דיאנה.. לא יודעת.. מה שהכי הפריע לי בה הוא שזה היה נראה כאילו היא ממש מנסה להיות מבוגרת...והיא איבדה מהיחודיות שלה לדעתי בזה.. המ. לאדעת. לא אהבתי אותה ובכלל, שנה שעברה לא היו המון מועמדים שאהבתי..

shalehet

New member
איך בכיתי שג'ניפר עזבה

דיאנה והיא היו ללא ספק מעולות, גם לה-טויה.. את פנטסיה לא ממש אהבתי, היא אמנם היתה פרופורמנית מצויינת, אבל לא יותר מזה, אין לה קול משהו בכלל.

SHTRUDIDI

New member
הרשי לי לחלוק על דעתך

כל מה שאמרת הוא עניין של טעם.פנטזיה לטעמי הייתה ווקאליסטית טובה יותר מדיאנה,וכן פרפורמרית יותר טובה.אני חושבת שדיאנה צריכה לגדול קצת ואז היא תהיה מגובשת יותר בעניין ההופעות.זה שהיא הגיעה לגמר הפתיע אותי האמת כי ציפיתי לגמר לה טויה פנטזיה,אז לא ממש היה משנה לי מי תיקח כי שתיהן מצויינות,אבל האמת שמהרגע שראיתי את פנטזיה באודישן סימנתי לי בראש שיש מצב שזאת האיידול שלנו,ויש סיכוי גדול שזה יקרה. אני מאוד מכבדת את העובדה שאת מאוד אוהבת את דיאנה אבל על כשרון ועל קול לא ניתן להתווכח,כי ממש כמו שאת מוצאת עוד כמה מועמדים כשרוניים בטירוף,חלק פה לא מוצאים. ורק שיהיה ברור,שלא ישתמע לרגע מדבריי שאני מנסה לפתוח ויכוח,להיפך-מנסה למנוע זאת על ידי כך שלא נצא בהצהרות מי הכי טובים כשזאת בסה"כ דעתנו האישית.

בואו נגיד שהמועמדים מהעונה הקודמת

ממש נראים לא משהו לאור העונה הנוכחית שהיא ממש מעולה, אבל אני זוכרת שהכי אהבתי את ג'ניפר הדסון, לא סבלתי את לה טויה ופנטייז'ה והייתי בעד דיאנה מחוסר ברירה. BTW דיאנה מכרה רק 141,000 עותקים מהאלבום שלה, ככה שנראה לי שאני לא היחידה שתמכה בה מחוסר ברירה ולא כי היא היתה מעולה

Juliann

New member
זה בגלל שהיא קיבלה זירו פרומושיין

כל העסק של איידול היה מאחורי פנטזיה. הם לא קידמו את דיאנה בכלל לא עשו איתה כלום כמעט. אף אחד כמעט לא ידע שיצא לה דיסק.

MoGanC

New member
אני אוהב את פנטזיה.

אבל מבחינת דיסקים,אהבתי יותר את של דיאנה (בדיסק של דיאנה מצאתי איזה 3-4 שירים שאהבתי,בעוד בדיסק של פנטזיה - שיר אחד! (לא כולל השירים שדחפו לנו לגרון כמו i believe)).שמעתי על דיאנה שהיא עושה הופעות חינם ואף אחד לא בא.זה הצחיק אותי =]

Kryptonite

New member
I Belive הרבה יותר יפה../images/Emo168.gif

בגירסה של דיאנה... של פנטזיה דוחה
אני דווקא ממש אהבתי את דיאנה, היא מקסימה.

MoGanC

New member
אני אהבתי את שתיהן

זה אפשרי ^_^ אבל הייתי בעד פנטזיה לאורך כל העונה.האמת לא היה אכפת לי,הייתי מעריץ כל מה שהיה נגד ג'סמין הלא קשורה.

למעלה