נחשו מי חזרה...

dorkiflitz

New member
נחשו מי חזרה... ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

חזרתי ממסע בפולין בן 8 ימים.. איך אומרים? היה טוב וטוב שהיה.
את האמת שציפיתי שיהיה לי יותר קשה כמו שחשבתי, אבל אני יכולה להגיד שהיה לי יותר כיף מקשה. וזה חבל.. התגעגתי כל כך!! אתם לא מתארים לעצמכם..
שמעתי את השיר החדש.. והוא פשוט מצמרר מרוב שהוא כזה מדהים! כל הטיול שמעתי טוקיו.. כל הניסעות שלנו היו מינימום 4 שעות ומקסימום 7. אז תארו לכם איך האמפי שלי נטחן..
לא היו דברים של טוקיו במקומות שאנחנו היינו.. למרות שהיינו במקום די גדול ומרכזי אבל בכל זאת לא היו. אבל היו כל מיני ילדות אימואיות ופריקיות והרגשתי ממש מגניב. מה שכן, כשהיינו במחנה באושוויץ, בצריך ההתפשטות של היהודים בדרך לתאי הגז, נערות פולניות שהן מעריצות של טוקיו חרטו על כל הצריף מבפנים טוקיו הוטל וחרטו גם את השם של טום. זה כבר חולני. באותו הרגע פשוט התביישתי.. צילמתי את זה אני אעלה יותר מאוחר. ראיתי כובעי טום חמודים..
טוב יש לי מלא לספר, ואני בספק אם מישהו קרא בכלל מה שכתבתי פה אז אני א]סיק כאן..המחשב לשי כרגע נמצא בתיקון הדיסק הקשיח שלו נדפק אז אני בנתיים אצל אחי הקטן.. אוהבת אתכם המון פורום יקר! התגעגעתי כל כך!!

SpongBobit

New member
קראתי ! והתגעגעתי מלאא !3>>

זה באמת מזעזע מה שחרטו שם, יש גבול ><''

X Slider

New member
ברוכה השבה דורקיפליץץץ!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מזלך שלא נסעתם בחורף לפולין...

dorkiflitz

New member
אתה לא מאמין כמה קר היה..

כשנחתנו אז הודיעו את המזג אויר והיה 2 מעלות! המטוס פשוט התחרפן... אם זה לא החורף שלהם אני לא רוצה לדעת מה החורף האמיתי.. זה מטורף!!

באמת שמתי לב שנעלמת..../images/Emo168.gif

ברוכה השבה!!!
אני טסה בסוף שנה [בערך בפסח]. נקווה שלא יהיה שם קר..למרות שאני אוהבת חורף..
ספרי קצת חוויות, איך היה? בכית? זה שינה בך משהו? איך היה בחדרים [הרבה משתוללים בבית מלון XDD]? וזה ממש מוגזם לעשות את מה שעשו עם טוקיו. ואם נסתכל על זה יותר לעומק זה כאילו שמוציאים את טוקיו אנטישמים..
שמחה שחזרת!
ואם עוד לא שמת לב אז הייתי Fall Out Liel ושיניתי כינוי

dorkiflitz

New member
../images/Emo23.gif

נשברתי במחנה במיידנק.. לא הבנתי איך אני לא יכולה לבכות אבל אז בכיתי בטקס בשיר שמישהי שרה. אם ממש מקשיבים למילים.. אין. זה כל כך התאים. בחדרים? את לא מאמינה מה היה XDDD איזה שומר פולני אחד הביא לשתי בנות כאפה כי הן הסתובבו במלון..ואז הביאו משטרה שישנה שם 3 ימים רק כדי להשגיח עלינו.. XD והשומר הוא ממש מלחיץ.. וכן.. זה ממש חולני. ותודה

וואי ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

השומר הביא להן מכות?! איך לא עצרו אותו?!
דפוק
וואי כל מי שהיה שם סיפר לי שהוא בכה, וחברה שלי שהיא יחסית קשוחה אמרה שהיא בכתה, ואני ממש ריגשי אני בוכה מסרטים מצוירים ופרסומות [אלה שיש באמטיוי על החיות האלה שמתעללים בהן
] אז אני בטח הולכת לעשות שם נהר
.

LiHiLuSh

New member
יו אני לא מאמינההההההההההה

אני היתי צריכה גם לטוס בפס יו ואז היינו יכולות ליהות ביחד האא אוף עם האמא הזאותיי היא רוצה מקום אחר לא לא לא פיירררררררררר

מה באמת?!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

איזה באסה
אבל עד פסח יש זמן, אולי תצליחי לשכנע אותה?? יאאא אם תצליחי נוכל להסתובב ביחד! איזה מגניב זה יהיה!

LiHiLuSh

New member
חח נכון יא אינ יודעת מה אני יגיד לה ../images/Emo9.gif אני..

יגיד לה שחברה לשי הולכת גם לשם ואז ואז אולי היא תסכים!!|היפר|שלהלה אלווייי שלהלה אני יחפור לה חח

LiHiLuSh

New member
חח לא לידעוג XD

כן כן זה חלק מהחתימה שלי פשוט אינ שמה ככה כי אין מקום XDDD ---------------------------------- 1000 seas Nobody and nothing nehm we with and sometime schaun we on now back 1000 seas far 1000 years without zeit 1000 seas far 1000 stars ziehn past past let to me float I can be done to you

LiHiLuSh

New member
../images/Emo99.gifיאיא חזרתת XDDDDDDDDD

התגעגעתי שלהלהלה D: וברור שקרהנו ומחכים לעוד שלהלה ^^ וזה באמ לא בסדר שהם החרטו שם זה לא יפה וממש ממש לא במקום!!><"שיתבישו..

florgirl20

New member
אהעהעהעהעהעהעה

דוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
סופסוף חזרת!!!!!!!!!! תתחברי כבר למסן, אני רוצה לשמוע חפירות על פולין!!!!!!!!! התגעגעתי

tsofa

New member
חחחחזרתתת , איייזה כיףףף :) ../images/Emo85.gif

הייתת חסרררה :|

Rukia nik

New member
התגעגענו! ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה!
וזה באמת חולני כמה שהם מעריצות אותם מקום כזה צריך לכבד, ע"פ שקרו שם דברים איומים, זה אחד הדברים שימחישו את מה שקרה ומה שהמעריצות עשו מראה זלזול! בכ"ז שמחה שנהנת והפקת משהו מהטיול!

למעלה