נחשו מי חזרה

נחשו מי חזרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

חזרתי
אחרי שבוע של העדרות מוחלטת מהפורום חזרתי
הטיול היה כזה שוסני
כל כך התגבשתי עם השכב"ג שלי
יום חמישי לא יכלתי לרשום בפורום כי לא היה לי זמן כי הלכתי עם אמא שלי לקנות נעליים (לא קניתי בסוף) והכנתי כל מיני מאכלים ואז חברות שלי שלא יצאו לטיול רצו להיפגש איתי... והיום גם לא יכלתי לכתוב רב היום כי הייתי ב"קטנטנות" וחברים של ההורים שלי באו אלינו לארוחת ערב... וזה המקום להתנצל בפני כל מיני אנשים כגון: אסף, מוטי, נעמה, הדס, יוני ושאר האנשים שרצו לדבר איתי היום באיי סי קיו אבל ענתה להם איזו ילדה משוגעת... שמה הוא שירה... בכל אופן... קראתי את כל ההודעות ואני שמחה שנהנתם במפגש
לאב יו אול
אריאלה

f o x g i r l

New member
היי אריאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אני לא הייתי מ-ל-א זמן
, ולא ידעתי שלא היית פה שבוע, אבל בכל מקרה
ברוכה הבאה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאריאלוש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

גאש ווי מיסט יו
טוף כבר דיברנו באיי סי אז אין לי כ"כ מה לכתוב
אז לא רציתי שתיעלבי
אז..... וולקאם הום
(הום
WTF
)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifתיקון טעות...

אז לא רציתי שתיעלבי=ולא רציתי שתיעלבי

motib4

New member
אריאלה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

ברוכה השבה! טחחח... חסמי אותך במסנג´ר בגלל השירה הזאת. היא חצי מטורללת.
אני אבטל את החסימה עכשיו.

אראילוש../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo85.gif

העיקר שנהנת בובה
:) ואני לא יודעת על מה את מדברת כי אף אחד לא התנג עליי מגעיל ב-ICQ מותק, אני שמחה שאת נהנת בובה השבוע ואניי נורררא שמחה שחזרת
מואוואהה יש תמונות של המפגש בגלריה לכי ליראות
יווווו

ניצול שרשור!!!!!!!!................

לכולם!!!!!!!!!!!!!חזרתי מאילתתתתתתתת היה כיף מאוד עשיתי חיים ANYWAY ברוכה הבאה אריאלוש
וזהו רק רציתי להגיד שחזרתי ראיתי את המ]גש פורום כולם נראים ילדים מאוד חביבים סליחה בסנלאנג שלנו נחמדים מאוד ובכל אופן אני מקווה שיהיו עוד מפגשי פורום כדי שגם אני יוכל לבוא........ טוב זהו מוווווווואווווווווווווווו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifמויתק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וולקאם הום
איך היה
היה אחלה
אחלה בחלה
אל תתייחסי אלי
סתם יש לי מצב רוח טוף בגלל הצ(ז)יונים שילי
וולקאם אלינורוששששששש
התגעגענווווו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifיאאאאאאא../images/Emo12.gif

מרוב שאני עייפה
- הסמיילי המחבק (
) נראה לי כאילו האישונים שלו (השחורים בעיניים שלו) כל הזמן זזים
צ´י....

למעלה