נחשו מי חזרה

נחשו מי חזרה../images/Emo35.gif

היי לכולם
כל כך התגעגעתי אליכם
חזרתי אתמול מהטיול השנתי שלי וכולי תפוסה
ואיזה באסה- כל כך רציתי להיות צרודה ולא הצלחתי
חחחחחחחח אז מה ככה, מה היה בפורום בזמן שלא הייתי

אריאלה!!!

איך היה
ספרי ה-כ-ל
לא היה משהו מיוחד בזמן שלא היית...היה משחק שמוטי ובולי אירגנו והוא היה ממש כייפי, אממ..היו כמה שרשורים, וזהו! התגעגענו אלייך גם! טוב שחזרת אלינו... למה רצית להיות צרודה? באסה, גם אני לפעמים חוזרת מטיולים תפוסה, אז
: תעשי אמבטיית קצף חמה ארוכה-ארוכה, תאכלי גלידה, תראי סדרה\סרט טוב, ותלכי לישון! תמיד עובד אצלי! ל
ב יו!

היי שרון../images/Emo70.gif

אוףףף, באסה שהפסדתי את המשחק.... סה"כ הטיול היה דיי מגעיל... *הזכרתי כבר שאני שונאת את השכבה שלי
* הרסתי לעצמי את הרגליים מהמסלולים ... ביום הראשון הלכנו באיזה מסלול שהיו בו מים עם אבנים ולא היה במה להחזיק (היו רק שיחי פטל)... אז המדריך אמר לנו- "אל תחזיקו בשיחים כי יש בהם קוצים
"... שנייה אחרי שהוא אמר את זה- אני הרגשתי שאני עומדת ליפול ובמה החזקתי כדי לייצב את עצמי
בשיחי הפטל
אז נכון, לא נפלתי, אבל עכשיו היד שלי מלאה בחורים כאלה... חחחח וביום האחרון היה לנו מסע אופניים ואני לא הייתי רגילה לאופניים אז החזקתי בהם כל כך חזק מרב שפחדתי ליפול (לא נסעתי על אופניים כבר 4-5 שנים
)ונהיה לי שטף דם ביד או משהו כזה והיא ממש כואבת... נו טוב... העיקר שזה נגמר

RinRan

New member
א-רי-א-לוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גוד איי מיסט יו
איך היה
נשמע שהיה ממש חרא... טוב נו, גמאני שונאת את השכבה שלי..
ו- כן, גם אני תמיד מנסה להיות צרודה בטיולים כי זה פשוט... כיף
זה חלק בלתי נפרד מהטיול
אם איי רייט אור ווט
טוב אז אממממ... מה חדש
כמו ששרונוש אמרה- היה את המשחק... אבל תתנחמי- גם אני הפסדתי אותו אבל לא נורא... יהיו עוד
טוב אז אממממ... ברוכה הבאה (
) קבלי
וגם

חחח קארין../images/Emo70.gif

היי חמודה
ממש מעצבן אותי שני כל הזמן מוציאה את הגרון שלי ועושה מוראל ושטויות כאלה (*במיוחד בצופים*) ואף פעם אני לא נהיית צרודה
זה כל כך מעצבן אלוהים

RinRan

New member
אריאלוש..

הפעם היחידה שנהייתי צרודה, אבל ממש, היתה במחנה קיץ של הצופים בכיתה ה´- טיפסנו על צוקים או משו ורק אני והמדריכה שרנו מורל (אבל רק אני עד הסוף..)- שרנו את "פעם היתה ארנבת והיא רצה רצה רצה...) (עם כל ה-א´-ב´
)

motib4

New member
אריאלה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה. ושאלה- למה לעזאזל את רוצה להיות צרודה?

shelly cool

New member
../images/Emo23.gif|../images/Emo24.gifאריאלה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

omer wild

New member
היי אריאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני קצת באיחור../images/Emo13.gif

מרי kate

New member
היי אריאלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!

התגעגעתי
טוף, הטיול באמת היה חרא, אבל זה לא נורא כי יהיו לך עוד הרבה טיולים שנתיים... בכל אופן גם לי ב-22 לחודש יש טיול של 3 ימים לכרמל, גלבוע, גן הנדיב קיצר באיזור זכרון יעקב. נישן באוהלים צבאיים עם חשמל (כנראה) והיו מקלחות צמודות לכל אוהל וחדר אוכל. תהייה לנו גם שם מסיבה פיצוץ
! ואיך אני יודעת שהיא תהייה פיצוץ? כי כל המסיבות שלנו מטעם הביה"ס הם פיצוץ במובן של המילה + גם שהמסיבה תהייה בטיול... ד"א גם אני שונאת את השכבה שלי!!!!!!!! תחזרי מהר מאוד לעיניינים ותהני בחיים!

RinRan

New member
גם לי יש טיול שנתי עוד מעט......

הוא יהיה ב-12.11 עד ה-13.11 (רביעי-חמישי)- כל השכבה יוצאת וכבר חילקו לנו דפים שכתוב מה יהיה בטיול וזה נשמע ממש חבל"זי
- הטיול יהיה בהר הנגב (אני חושבת) ואנחנו נישן לילה אחד בבית מלון... צריכים להיות 4 בחדר אבל בינתיים אני וחברות שלי רק 3
לא נורא.. כתבו שהשכבה תתחלק ל-3 קבוצות ולכל קבוצה תהיה פעילות אחרת שגם שאר הקבוצות יעברו- אז יש רכיבה על גמלים, חולות צבעוניים ועוד משו שאני לא זוכרת... היה כתוב גם שיהיה במלון (בערב) דיסקו וקריוקי
נשמע ממש ממש כיף ואני דווקא אחת ששונאת טיולים שנתיים

היי לכולם../images/Emo70.gif

אליסה וקארין תהנו בטיולים שלכן
ומוטי- אני רוצה להיות צרודה בגלל שזה כיף
הכי כיף זה להיות בצופים צרודה כי אז זה נראה כאילו אתה משקיע מאוד במוראל וכל השטויות האלה... חחחחחחחח

doosie

New member
גם לי יש, גם לי יש!!!

יש לי בתאריכים: 22-24/10 (שלישי, רביעי וחמישי) יש
אני מתה כבר לצאת!!!

למעלה