נחשו מי חזר...

Maladict

New member
נחשו מי חזר... ../images/Emo16.gif

שלמלום לכוווווווווווווולם! אכן חזרתי ממסעותי הרבים ברחבי העולם. מה שרציתי להגיד לכם שהאוניברסיטה הנעלמת היא בהחלט הדוגמא המצוינת ביותר לכל אוניברסיטה רגילה, מרצים שלא מבינים על מה הם מדברים, מחקרים שאיש לא צריך ופרופסורים שמפחדים מהתלמידים (ראו soul music) בכל מקרה יש לי עוד כמה דברים חביבים לתרום לפורום שקשורים לכריכות של הספרים. אז עידכונים בקרוב טא טא

ויימס

New member
איפה היית?

ואם אמרת לנו... אז סורי, שכחתי. אוי, ואני הייתי כל כך קרובה להכניס אותך לרשימה השחורה... ובאשר לאוניברסיטה- הרבה דברים בעולם הדיסק דומים מאוד לדברים שקיימים. למשל אנק מורפורק... כל פעם שאני עוברת בתל אביב אני מתפעלת מכמה שהיא דומה לא.מ, עם יפו כמורפורק, תל אביב כאנק, והזיהום כזיהום. רמות פשיעה מרקיעות שחקים, התושבים אף פעם לא ממש הולכים לישון אלא רק מחליפים משמרות...

ויימס

New member
אכן כן!

ואיך אפשר לשכוח את המשחק המלבב שאני ואחיותיי המצאנו כשהיינו בפארק הירקון? מה יקרה לאבן שתיזרק לתוך המים? האם היא: א. תתפורר? ב. תיזרק בחזרה אליך? כל כך אנק...

Maladict

New member
איפה היתי?

אכן שאלה חשובה ביותר, אז בואו נתחיל איפה לא היתי, לא היתי בניו יורק אמסטרדם ותאילנד ועוד כמה מקומות שהם בערך 99.99 אחוז מכל שטח העולם. ואיפה כן היתי? אז היתי בבקום והשתחררתי (זה היה לפני חודש) ואז היתי צריך למצוא לעצמי דירה בחיפה כי התחלתי ללמוד במכינה באוניברסיטה. ובכל מקרה נורא התגעגעתי

ויימס

New member
ראיתי את הכותרת וזה גרם לי לחשוב

"יש האומרים שבורא העולם לקח חופן של..."

ויימס

New member
מה זאת אומרת מה חשבתי?

זה הקטע באור מופלא שכל פעם שמישהו אומר משהו כמו: "איפה אנחנו?" או "למה אנחנו כאן?" אומרים לו: "יש האומרים שבורא העולם לקח חופן של..."

Maladict

New member
סיפורו של תפו"א

www.stage.co.il/authors/lihalif תכנסו לסיפורו של תפו"א ותראו איך באמת נברא העולם. אגב את הפתיחון לעמוד שלי "השאלתי" מאיש הקציר.

למעלה