נחשו מי חזר
... ברוך השם

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
נחשו מי חזר ../images/Emo24.gif... ברוך השם ../images/Emo70.gif

אוייייי כמה שהתגעגעתי !!!!!!!!! זוכרים אותי עדיין
חלקכם בכלל לא מכירים אותי...
אני המנהל הקבוע שלכם שיצא לחופשה ( פחחחחחח), ללמוד מתמטיקה כדי לא להיכשל במתכונת ובבגרות של ה- 5 יח"ל. רק אלוהים יודע איזה סבל זה היה... חברים, נסו ב- 12 שיעורים לקלוט אלגברה, גיאומטריה וטריגונומטריה של כול השנה. אחרי כול שיעור הראש שקל 20 קילו !!!!!!!! חלמתי סיוטים מתמטיים... רציתי לבכות והתגעגעתי אליכם המון ! המורה למתמטיקה גר בכפר סבא, לכן נסעתי לגור אצל סבתי לכול פסח ! עכשיו זה הזמן להודות ל- skopy חברי הנאמן ששמר על התינוק שלי בזמן היעדרותי !!!! הוא עשה עבודה מצויינת ובואו נודה לו על כך ! ממחר כבר בית ספר, לכן חזרתי כבר לביתי בנתניה. עם זאת, ההשלמות שלי ממשיכות ואפגש עם המורה הזה כול שישי- שבת ( איזה הון תועפות זה). דרך אגב מחר יש לי מתכונת באנגלית ל- 5 יח"ל...
לי. עכשיו לגביכם... ראשית כול ברוכים הבאים כול החדשדשים !!!!!!! נורא שמחתי לראות חידוש מלאי ניכר, עם אנשים מעניינים שיש להם מה לאמר
ועוד יותר שמחתי לראות את הוותיקים, " זקני העם" שמחזיקים את הפורום על כנו. שעתיים+ לקח לי לעבור על כול מה שכתבת בזמן שנעדרתי. נורא נהניתי לקרוא ! וואי אני כול כך אוהב אתכם... חחחחח איזה מנהל רגשן יש לכם. ניהלתם דיונים מרתקים ומאוד מעניינים ובנוסף גם כמה בלאגנים עשיתם. מאוד אהבתי את השירשורים על הסרט הרוסי האהוב ביותר, סטיגמה הרוסיה הכוסית, אהבת המולדת שלנו, בדיחות וכו'... אהבתי גם מאוד את שירשור הפאדיחות שקרו לכם כשלא ידעתם טוב את השפה העברית ואליו אגיב כאן, כחלק ממכתבי כדי שכולם ייראו את הסיפורים המצחיקים שקרו לי ( פריווילגיית המנהל
):
כשעלינו ארצה סבתי לא הבינה למה בשוק צועקים לה ברוסית: " תעבדו, תעבדו" ( " תעבדו" ברוסית זה rabotay, אבל מי שאמר זאת התכוון ל- " רבותיי").
אני בא להתארח אצל סבתי והיא שואלת אותי: " קיריל, בא לך על " חויאבה" ? ומתפקעת... רק אחרי שהשוק שלי עבר הבנתי שהיא מציעה לי את הפרי גויאבה.
מישהו מחברי המשפחה בא לבית המרקחת ואמר: " אני סובל משילשול בלתי נפסק ומאוד כואב לי הגרון" ( יש צורך לפרש ?).
עוד מישהי מחברי המשפחה שלנו סיפרה שהגיעה לחנות תפירה וביקשה תחת עם חור גדול. המוכר ענה לה שאין לו והוא היה בשמחה נותן לה. והיא עונה שהיא חייבת תחת עם חור גדול. הוא המום עונה שאין לו והוא מאוד מצטער. היא עצבנית צועקת עליו והוא קורה למתורגמנית. המתורגמנית שואלת את האישה מה היא צריכה ( ברוסית) וזאתי מרוב העצבים עונה לה: " ZADNITZU !!!" ( הכוונה הייתה למחט).
שוב פעם חנות תפירה, אבל חברת משפחה שונה ( הדו שיח בחנות): אני צריכה צ'יק צ'ק ומהר ! גברת, גם אני מאוד רוצה אבל אין לי, אני לא יכול. אבל אני צריכה צ'יק צ'ק עכשיווווו. גברת גם אני מאוד צריך, אבל אני באמצע העבודה העכשיו, אני באמת לא יכול. יוצאת בטריקת דלת ( הכוונה הייתה לריץ' רץ'). היו בטח עוד דברים מצחיקים, אבל עכשיו לא עולה לי יותר כלום
. ממשיכים הלאה... בין ההודעות שקראתי כאן בפורום נדהמתי לגלות שיש אנשים שלא יודעים את מהותו, על מה ולמה התאספנו כאן היום ( ובכול יום אחר) ומה מגמת הקהילה שלנו !!!!!! אלה שבאמת עדיין לא מבינים על מה ולמה בבקשה שיגיבו להודעה זו
זה חשוב ביותר. ובנוסף לכך, לפני שנסעתי אמרתי לכם שכתבתי נוהלים לפורומנו הקט, כי כמו שידוע לכם, אפילו הקהילה הכי קטנה לא תשרוד ללא נוהלים וכללים בסיסיים. אותם אפרסם מחר בערב ( אחרי כמה תיקונים) וכולכם תתבקשו לעיין בהם ולהתייחס אליהם בכובד ראש, כדי שנהיה יותר מגובשים וגם לא פחות מסודרים ! ומחר גם אפרסם סוגייה חשובה מאוד לדיון על המנטליות הרוסית והיחס שלה כלפי החינוך והמשפחה ( נולדה לי בעקבות מה שעברתי ב- " חופשת" פסח). אז תתכוננו... עד כאן להיום, אני עם כאב ראש נוראי אחרי קריאת כול מה שהפסדתי והמתמטיקה אותה למדתי וחרשתי וקרעתי ת'תחת ( וזה עוד לא נגמר), שלכם, חברכם ומנהלכם, vk3.

v o d k a

New member
ברוך הבא! איזו הודעה מושקעת!../images/Emo2.gif

אוי... מקווה שיעבור לך מהר הכאב ראש
הפורום כנראה באמת לא נראה אותו הדבר בלעדיך...
ברוך הבא!
מקווה שנהנית בכ"ס, למרות ההשקעה שהיית צריך להשקיע במתמטיקה...
בהצלחה|עם אנגלית! ואל תשבר עם מתמטיקה,
בהצלחה גם עם זה!
קבל
על כל הסיפורים של העולים
... ישבתי וצחקתי עם עצמי ואימא שלי לא הבינה מה נסגר איתי
ובקשר מה שאמרת לגבי המטרה שכולנו התכנסו כאן
... נראה לי, ממה שקראתי מתחילת הפורום- שהמטרה היא לגבש את הקהילות השונות וליצור חברה סובלנית יותר...
יכול להיות שהבנתי לא נכון
אם כן- אנא עדכן אותי...
אוי...
שכחתי להציג את עצמי
- אם אתה לא בדיוק מה מה אני עושה פה...
אני בת 17 (בעוד פחות מחודש)
, מהצפון (עכו , אם אתה מכיר
) ועליתי ממוסקבה,אני נמצאת 14 שנים בארץ
... אהההמממ -מה עוד?... מה עוד?...
אם יש לך איזושהי שאלה שלא חשבתי לענות עלייה מראש- שאל נא
ושוב ברוך הבא!

vk3

New member
מושקעת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ממש לא...

איך מושקעת ? בקושי הוספתי סמיילים ותראי איזו קצרה... אני צריך להתבייש
הכאב ראש הנוראי הזה לא איפשר לי להשקיע את ההשקעה המירבית כמו שאני יודע להשקיע... את צודקת בהחלט. מטרת הפורום לגבש, לאחד, לפתור בעיות ולענות על שאלות, לתמוך ועוד הרבה, הרבה דברים. הכי חשוב זה להיות לבית חם ואוזן קשבת ! בו כולם נהנים ומרגישים שייכים
כן, כן. עלייך קראתי ואני כבר יודע מי את, על כך שיש לך הרבה מה לתרום
. בעכו יש למשפחתי חברים מאוד קרובים
... אז נשתמע ועכשיו לילה טוב
, אני מתתת...

vk3

New member
WOW... ../images/Emo9.gif

על סמך מה קיבלתי מחמאה כה מלבבת

skopy

New member
חזרת יפי היי!!!

טוב אז ככה דיווח מהשמרטף: הם מסתדרים יפה,כותבים מעניין מידי פעם עושים רעש בהודעות אבל זה בסדר. צריך ללמד אותם את אומנות השרשור בתפוז,זה מאוד חשוב למנהלים קשים כמוני. ואף על פי כן הם בסדר. אני בטוח שהראש שלך לא שוקל 20 קילו גם באופן מטאפורי אבל נקווה לטוב. תודה על התודה והייתי רוצה לאמר תודה לחברי הפורום שלא עשו לי עבודה קשה,ואלה שכן לא נזכיר את שמם. בהצלחה בבגרות שלך באנגלית,השפה שאני אוהב. הייתי מוסיף אומר שהקהילה שלך מאוד גדולה ובהצלחה לך. מאחל, ידידך סהר

AcesHigh

New member
ברוך השב...

בעת זו, כאשר סוף סוף נגמר החג, התנקנו משאריות מצה ו"מטעמי" פסח אחרים כולנו חייבים להסיק את המסקנה הבאה.. אם עוד פעם יהודי הולך לאיבוד במדבר 40 שנה אנחנו מזיינים אותו!! (כל הזכויות שמורות ל"הטחור")

Zot ani 1

New member
שלום שלום וברוך שובך!!!

איך נוכל לשכוח אותך
אנחנו שמחים שחזרתה ושהכל מאחוריך כבר.... ושכל הסבל שלך עם חשבון נגמר(לפחות לחופש הזה....) ואני בטוחה שתסתדר עכשיו עם הבגרות.... מהיר אתה! חשבתי יקח לך נצח לקרא את הכל אבל הפתעתה אותנו וקראתה הכל בשעתיים.....
וואי איך נקרעתי מהסיפורים שלך על הפדיחות........
ישר כוח על ההשקעה......
בקיצר בהצלחה לך מחר במתכונת אני בטוחה שתצליח! ואנחנו גם
אותך......... לילה טוב....

vk3

New member
יאאא איזו חמודה ../images/Emo9.gif

רבה
לצערי הסבל לא נגמר... והוא ממשיך כול שישי- שבת... ועם הבגרות במתמטיקה נדע איך זה הסתדר, רק לאחר שאעשה אותה ואקבל את הציון
. לילה טובבבבבבבבב

m a n k o

New member
ברוכה השבה :>

מקווה שהלך לך טוב עם מתמטיקה אני מתארת לעצמי שלא היה קל אני במקומך כבר מזמן הייתי מתפוצצת עם מנה כזו מרוכזת של מתמטיקה לי גם היה היום מבחן במתמטיקה שלמדתי אליו פה ושם במשך פסח אבל הלך לי די גרוע האמת \= אני מקווה שהמורה תתחשב שיהיה לכולנו בהצלחה בבגרויות :>

למעלה