נחשו מי עשו עכשיו מרתון אליאס?

נחשו מי עשו עכשיו מרתון אליאס?

חחחח, שיכנעתי את ידידה שלי לבוא אליי אתמול ב-12 ונעשה מרתון "אליאס". (שתבינו, זאתי בחיים לא ראתה אליאס! מעריצת 24, יימח שמה..
) ב-12 היא באה אליי ועשינו מרתון עונה 2, פרקים 1-10 (רצוףף!), הצטיידנו בטונה פופקורן ופיאות (לאות הזדהות עם סידני
), והיא פשוט כל הזמן ישבה עם פה פעור!! דיי היה כזה כיףףף.. חחח, שנינו ישבנו כל הזמן ודיקלמנו יחד את ה"CIA פרופייל.. אייג'נט סידני בריסטו", ואז כזה שנינו עושים תנועה עם השעון ואומרים: "איים אין!", וזה היה כזה מצחיקק.. היא כמעט הרגה אותי כשאמרתי לה שאת פרק 11 נראה מחר.
ועוד מעריצת אליאס נכנסה לססטטיסטיקה

Alias4Ever

New member
הממממממ

מרתון אליאס..אחחח נוסטלגיה.. אני עשיתי בדיוק אותו דבר עם ידיד שלי למרות שאני התחלתי מהעונה הראשונה (הוא שונא ספויילרים אז היה עדיף להתחיל איתו מההתחלה) וגם אנחנו דיקלמנו את המונולוג פתיחה (של העונה הראשונה...מיי ניי איז סידני בריסטו...אני אישית מאוד אוהבת אותו) וזהו עכשיו בפסח אנחנו מתחילים את העונה השנייה... אבל..איך הצחלתם 10 פרקים ברצף
ועד איזה שעה היא הייתה אצלך

אורוש47

New member
פליז אל תגיד לייק דה../images/Emo7.gif

אתה יכול להגיד כאילו דה. אבל לא לייק דא.
(לול כאילו שאתה באמת שואל אותי
)

שואל אותך? לייק דה!

חיחי, סתם.. ישנתי רק איזה שעתיים, ואני קרוע מעיפוותת.. מה שאליאס עושה לצופים. מחזיקה אותם ערים גם ב-12 בלילה. (אני מדבר לא רק על המרתון, אלא גם על טלעד
)

A n g e l u s

New member
חחחחחחח... ../images/Emo44.gif

כל הכבוד
! אני פעם מיכרתי ידידה למכושפות, זה נחשב?

חחחחחחחח.. אבל זה קל מדי ../images/Emo3.gif

זה כמו לנסות למכר מישהו ל"אנג'ל".. בלי מאמץ

Alias4Ever

New member
דווקא אליאס זה

גם לא כזה מאמץ..ידיד שלי התמכר עוד לפני שהוא ראה איתי את הפרק הראשון ישבתי וסיפרתי לו על זה...(פיי זה היה ארוך) ועוד רק על הפרק הראשון והוא ישר נדלק.... לאליאס קל להתמכר..כי זו סדרה פשוט מעולה

LemonLimeLilach

New member
היי גם אני מיכרתי חברה לאליאס

אצלי זה הלך יותר בקלות... היא קיטשית כזאת, אז הראיתי לה קטעים של ווהן וסידני ביחד והיא נהייתה כמו ג'לי. היא התחילה לראות מהשידורים החוזרים של העונה ה 1

limors2

Active member
אוווו בא לי..../images/Emo54.gif

עוד מעט אני יוכל לעשות!!!!! רק אחרי שאבשלי יקנה תדיוידי.... אבל זה עודמעט....

ShiRooSh4

New member
איך לא נרדמת?../images/Emo1.gif

ברור שאליאס מעניינת ביחוד העונה השנייה אבל שאני עייפה אני לא מסוגלת להתרכז ואני סתם בוהה במסך. ואז אני נרדמת. ועוד נשארת ער עד 9!מיכאל,קבל צל"ש
ד"א שאני ניסיתי למכר את חברה שלי היא אמרה שאליאס זו סדרה דפוקה

ShiRooSh4

New member
אה,כן..איזה יומיים לא דברתי איתה

(צצ צצ צצ)ואז היא רצתה שנשלים אז הסכמתי

limors2

Active member
אני מקווה שהרבצת לה!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

המרתון הכי כיף שעשיתי היה מרתון סרטים ברבחן דיזינגוף בסוף הקיץ.... 3 סרטים בטרום בכורה מ12 בלילה עד 6 בבוקר...

ShiRooSh4

New member
רק הרבצתי?

47 בתי הקברות מלאים באנשים שאמרו שאליאס גרועה

למעלה