נחשו מי? ../images/Emo12.gif סיבוב 3!
אוקיי אז מה עושים? בכל סיבוב אני ארשום משפט, ואתם תצטרכו להגיד איך זה קשור לריטה. לא הבנתי! : אוקיי אז לדוגמה, המשפט הבא: יש לי כנפיים ואיש לא מכיר אותי, מי אני? התשובה היא ציפור זרה (כנפיים - ציפור, לא מכיר - זר). **החלטתי להפסיק עם החידות הגיון משתי סיבות: 1. קשה לחשוב על חידות טובות. 2. זה קל מידי
** -החידות יכולות להיות גם על שיר עצמו ולא רק על הכותרת שלו. במקרה כזה פשוט תכתבו את שם השיר. -המשפט יכול להיות קשור לכל מה שקשור בריטה וביצירות שלה. -בכל סיבוב מספר הרמזים המקסימלי יהיה 3. -מי שמנחש נכון, זוכה בנקודה מקווה שהבנתם פחות או יותר, ושתהנו בסיבוב הקודם התשובה הנכונה הייתה כובע קסמים והזוכה היא... ליבי! מצב הנקודות: עינב - נקודה. ליבי - נקודה. אז נתחיל? המשפט: בסופו של דבר, בעקבות זה שרצחתי בן אדם ששיקר לי, החלום שלי התגשם. מי אני?
אוקיי אז מה עושים? בכל סיבוב אני ארשום משפט, ואתם תצטרכו להגיד איך זה קשור לריטה. לא הבנתי! : אוקיי אז לדוגמה, המשפט הבא: יש לי כנפיים ואיש לא מכיר אותי, מי אני? התשובה היא ציפור זרה (כנפיים - ציפור, לא מכיר - זר). **החלטתי להפסיק עם החידות הגיון משתי סיבות: 1. קשה לחשוב על חידות טובות. 2. זה קל מידי