נחשף שמו של תת אלוף..שחשוד במקרי אונס

הדסהש1

New member
נחשף שמו של תת אלוף..שחשוד במקרי אונס

גם כאן החיילת מתלוננת לאחר 4 שנים. מתי זה יגמר..

מינהר

New member
התענינתי במועדון קריאה. נפגשים פעם

בחודש, כל פעם בבית אחר. המשתתפות מגבעתיים, רמת חן ,נווה סביון וחולון. כל פגישה עולה כ-40 שח. יש מורה לספרות שנותנת הרצאה ופותחת את הדיון. בימי שני בבוקר.
מה דעתכן, כדאי?
ההתלבטות שלי היא, שבימי שני כל שבוע יש הרצאות נהדרות במסגרת קתדרה כאן בנווה סביון, מרחק הליכה.

ניומה

New member
אני גם משתתפת במועדון קריאה כזה אבל הרבה יותר

חפשי כלומר המפגשים יותר מרווחים לא כל חודש. אנחנו לא משלמות כסף בכל פעם שחברה מארחת היא גם מכינה את הכיבוד. בדרך כלל קודם אוכלים. ותמיד יש הפתעות ואחר כך משוחחים על הספר.
לגבי מועד הפגישות, את צריכה להחליט מה יותר שווה לך.

מינהר

New member
ניומה, מי מנחה אצלכם את הפגישות?

בכל פעם מישהי אחרת או יש מורה מקצועית לספרות?
אני מנסה כאן ליזום מועדון קריאה. לפחות לא אצטרך לנסוע למרחקים.

ניומה

New member
מי שמנחה היא לא מורה לספרות אבל היא הספרנית

שלנו ויש לה תואר בספרות. חלק גדול מהחברות בקבוצה הן מורות וכמובן מתענינות בספרות אחרת לא היו באות לפגישה. הדיונים הם על רמה מאד גבוהה עולים רעיונות מאד מענינים. אני נהנית. זה מחדד את המחשבה מפנה זמן לחשיבה על ענינים ברומו של עולם וכמובן שגם החברה מאד טובה וידידותית אז הכל ביחד תמהיל טוב ומענג.

החלמה מהירה יוליקה.

מינהר

New member
ניומה, תודה על ההסבר בעניין קבוצת הקריאה.

עושה רושם מצוין, שאתם עוסקים בענינים ברומו של עולם.
אני בוגרת מגמה ספרותית בתיכון, ותמיד אהבתי ספרות ואומנות.
לצוררך פרנסה פניתי לצד השני שלי- כלכלה, בנקאות, שוק ההון, והתואר שלי באוניברסיטה היא בכלכלה ומזהת. אבל אף פעם לא נטשתי את אהבת הספרות והאומנות.
לפעמים גם את מנחה את הפגישות של מועדון הספרות שלכם? אני משערת שהפגישות הן באזור המגורים שלך, כן?

אני חברה בשני מועדוני קריאה.

אחד בספריה הציבורית בעיר מגורי, השני בקהילת קריאה ספרים מומלצים באתר מוטקה, קהילה אותה אני מנהלת.

שתי הקבוצות נפגשות אחת לחודש בערך ההנחיה ע"י משתתפת מתנדבת. בשני המועדונים השיחה ערה, ניתוח הספרים מעמיק וגולש גם לאקטואליה.

השיחה מלווה בנשנוש קל כמקובל...

למעלה