נחשפה הסיבה האמיתית לרציחות המוניות

כולנו יודעים כבר שרציחות המוניות קורות שאדם מאוד מתוסכל.

אבל למה לרצוח אנשים שלא קשורים?

אז מסתבר שיש לזה תקדים עם איזה מנהיג סיני מהעבר,

שכאשר גילה שאין לו סיכוי להגשים את התוכניות שלו/לחיים טובים

החליט להרוג אחרים - "שגם הם יסבלו".

evglev1

Well-known member
מנהל

עוד בילדותי כשהזהירו אותי לא לקבל סוכריות או אוכל בכלל מזרים הזכירו את אחת האפשרויות לסיכון שבכך הזכירו אפשרות של חולים סופניים רוצים להרוג כמה שיותר אנשים לפני שהם מתים.

עוד בילדותי כשהזהירו אותי לא לקבל סוכריות או אוכל בכלל מזרים הזכירו את אחת האפשרויות לסיכון שבכך הזכירו אפשרות של חולים סופניים רוצים להרוג כמה שיותר אנשים לפני שהם מתים.
נכון,אבל התקשורת מסתירה את זה כי הם רוצים שנאמין שזה בגלל נשק חם.

The Real Big Joe

Well-known member

לא ייאמן על איזה שטויות אתה מבזבז את חייך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מפתח אובססיה. עוקב אחרי פוסטים שלי לאחרים ותוקע את האף. תשתחרר ממני!
חחח, למדת מחבר(י)ך את שיטת שגעון הגדלות :)? יש פה אחד שפותח עשרות שרשורים ביום וכותב מאות תגובות, ואז כשמגיבים לו הוא מתפלא וטוען שמחפשים דווקא אותו כדי להגיב לו :). יש עוד אחד כזה, אבל הוא מתרכז בדרך כלל בפורום המקביל ולא כאן. חביב לגלות את השפעתם עליך.

אז צר לי יקירי... אם נבחן מי מגיב יותר לדברי השני (כאשר אלו לא היו מכוונים אליו), מחקר אמפירי פשוט יגלה שאתה האובססיבי מבינינו (ככל שזה המונח הנכון לעניין).

בכל מקרה, תודה על האתנחתא הקומית שסיפקת לי עם תגובתך זו :). מניח שזה לא יבוא לך כהלם אם אסיים בציון העובדה שאני עומד לחלוטין מאחורי האמור בתגובתי הקודמת. אולי יבוא היום ותדע להתמודד עם הדברים ותספק התייחסות עניינית. ברשותך, עם או בלי אובססיות, לא אחזיק את נשימתי :).

מיצינו יקירי, עבור הלאה.

The Real Big Joe

Well-known member
חחח, למדת מחבר(י)ך את שיטת שגעון הגדלות :)? יש פה אחד שפותח עשרות שרשורים ביום וכותב מאות תגובות, ואז כשמגיבים לו הוא מתפלא וטוען שמחפשים דווקא אותו כדי להגיב לו :). יש עוד אחד כזה, אבל הוא מתרכז בדרך כלל בפורום המקביל ולא כאן. חביב לגלות את השפעתם עליך.

אז צר לי יקירי... אם נבחן מי מגיב יותר לדברי השני (כאשר אלו לא היו מכוונים אליו), מחקר אמפירי פשוט יגלה שאתה האובססיבי מבינינו (ככל שזה המונח הנכון לעניין).

בכל מקרה, תודה על האתנחתא הקומית שסיפקת לי עם תגובתך זו :). מניח שזה לא יבוא לך כהלם אם אסיים בציון העובדה שאני עומד לחלוטין מאחורי האמור בתגובתי הקודמת. אולי יבוא היום ותדע להתמודד עם הדברים ותספק התייחסות עניינית. ברשותך, עם או בלי אובססיות, לא אחזיק את נשימתי :).

מיצינו יקירי, עבור הלאה.
אתה דביל. אני לא מדבר על תגובות ישירות. אני מדבר על התערבות שלך בדיאלוגשל אחרים.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואתה מכוער. אבל אני יכול לצאת מזה מחר.
אני לא מדבר על תגובות ישירות. אני מדבר על התערבות שלך בדיאלוגשל אחרים.
יעני כמו שעשית אתמול פעמיים אצלי? talk about דבילים... לא עדיף לשמור טענות כאלה למצב בו לא עשית זאת, בוא נאמר, כשבוע, בעצמך יותר מפעם אחת :)?

כך או אחרת יקירי, כאמור מעלה, מיצינו. אז אמנם שוב תפסת אותי מול המחשב עם צורך להעביר כמה רגעים ונהניתי מהאתנחתא הקומית החוזרת (אני במלוא הרצינות יושב עם חיוך מאוזן לאוזן בזמן כתיבת הדברים :)). אבל אתה יודע, אילו אדם אמת, ישר, כן ואמיתי היית, הרי שלאחר שהצהרתי שמיצינו וזאת לאחר שביקשת שאפסיק 'לרדוף אחריך' כביכול (שגעון גדלות כבר אמרנו?), הרי שהיית שמח על כך שאני מסיים את תת-השרשור וממשיך הלאה בחיים.

אלא... שבחרת (כמובן וכצפוי ;-)) שלא לעשות זאת. אז יקירי... כל טענות הרדיפה שלך, נפלו ברגע שהחלטת להגיב בכל זאת פעם נוספת. אף על פי כן ולא בגלל בקשתך אלא פשוט מתוך ידיעה שעוד סיבוב אחד תת-השרשור הזה פשוט יהפוך למשעמם להחריד כשתתחיל לחזור על עצמך, אציע בכל זאת פעם נוספת: עבור הלאה.

הרבה בריאות והצלחה.

למעלה