נחש אוכל תוכי דררה! תראו אים הנחש אוכל תוכי ותראו טוב בבטן יש לו כבר משהו הוא ביצים הוא גוזלים!
נ נועם007היחיד New member 22/12/06 #1 נחש אוכל תוכי דררה! תראו אים הנחש אוכל תוכי ותראו טוב בבטן יש לו כבר משהו הוא ביצים הוא גוזלים!
B blckMonkey New member 22/12/06 #2 מישהו יודע? אם כבר פועלים לצמצום אוכלוסיית הדררות בארץ? והאם זה אפקטיבי? אגב, כל שנה באביב מגיעות הדררות לעצים ליד הבית שלי (ר"ג) ובשנתיים האחרונות, אם אני לא טועה, באות פחות ופחות...
מישהו יודע? אם כבר פועלים לצמצום אוכלוסיית הדררות בארץ? והאם זה אפקטיבי? אגב, כל שנה באביב מגיעות הדררות לעצים ליד הבית שלי (ר"ג) ובשנתיים האחרונות, אם אני לא טועה, באות פחות ופחות...
N naja New member 22/12/06 #3 זה די ישן. התפרסם בעיתון די מזמן. גם אז ההסברים לא היו נכונים. התוכי שמעופף מסביב לפתח הקן זו הנקבה והתוכי שנטרף זה גוזל( גדול יחסית).
זה די ישן. התפרסם בעיתון די מזמן. גם אז ההסברים לא היו נכונים. התוכי שמעופף מסביב לפתח הקן זו הנקבה והתוכי שנטרף זה גוזל( גדול יחסית).
G gambino New member 26/12/06 #5 גםלי קרה מקרה דומה .... נחש נכנס לחדר גידול כנרים שלי נכנס לכלוב בלע כנר איכותי ויקר ערך ...