נחש בהפתעה - זקוקים לטיפים בדחיפות

bracham

New member
נחש בהפתעה - זקוקים לטיפים בדחיפות

לפני כארבעה ימים נתגלה בביתינו (בית קרקע) נחש דק באורך 50-60 ס"מ בצבע חום בהיר. מאז הוא נראה שוב פעם אחת. לוכד נחשים שהזמנו לא הצליח למצוא אותו ומאז חיינו הפכו להיות גיהינום. האם יש דרך כלשהי ללכוד אותו? (אין לי בעלי חיים בבית).

מעבר להזמנת לוכד

אין המון מה לעשות ניתן להשאיר מלכודות דבק (כאלו המשמשות ללכידת עכברים) במקומות פוטנציאלים. מהיכן אתם בארץ?

מלכודת דבק?

אולי שידביקו אותך במלכודת דבק אני מוכן בכיף לפגוש אותך ולהדביק אותך לאחת כזו עוד אחד שבכאילו אוהב חיות!

קודם כל תרגע

עכשיו תתיחס לעובדות: 1. לאנשים יש נחש בבית. 2. לוכד נחשים לא הצליח לאתר את הנחש. 3. הם ממש לא "נהנים" מהנוכחות שלו בבית. במקום להציע להם פיתרון אתה פוסל את הפיתרון שכן הוצא להם ולא נותן להם שום אופציה אחרת ללכת איתה. מלכודת דבק זה לא כל כך נורא כל עוד שבודקים אותה לפחות פעם ביום שלא נדבק עליה כלום וברגע שמוצאים משהו דבוק עליה משחררים אותו בהקדם, או במקרה שלהם מעבירים ללוכד נחשים לשיחרור. בעזרת שמן בישול רגיל ממיסים את הדבק ומשחררים את הנחש. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע. עד שמישהו לא הפך פעם מלכודת וקרא את ההוראות שרשומות שם הרבה סיפורי זוועה נוצרו והרבה נחשים קיפחו את חייהם.

אז בוא נגיד ככה

הוא אמר להם מלכודת דבק למה הוא לא אמר להם גם את מה שאתה אומר למרות שאני עדין לא חושב שזה מצדיק את המלכודת בתור פתרון לבעיה לפי דעתי כמו שהם נשמעו כאלו שלא כול כך אוהבים נחשים לא נראה לי ביכלל שהם יעשו את מה שרשום נראה לי שהנחש והמלכודת בדיוק תוך כמה שניות יזרקו לפח ולמי שאוהב זוחלים אני חושב שבאמת זה יעצבן אותו לדעת איך (לוכדי )נחשים לוכדים אותם ולחשוב טוב לפני שהם מזמינים אחד שעובד ככה ! ואני עדין בשלי מלכודת דבק זה לא שיטה לאוהבי חיות !!

מלכודות דבק זה רק כלי עזר

לוכד נחשים מגיע ומחפש את הנחש, אבל למי שיש קצת ניסיון בתחום יש גם את הידע שנחש נעלם בקלות ובהרבה מקרים עד שמגיעים למקום הנחש כבר נמצא באיזה חור מאחורי איזה מטבח שאי אפשר להגיע אליו. לכן מלכודת דבק בחלק מהמקרים היא פיתרון מתאים. אני מניח שהוא לא אמר להם את מה שאני אמרתי כי הוא לא חשב על זה באותו הרגע, ולא מסיבות אחרות. אתה מוזמן להישאר בשלך, לי זה בטח לא מפריע.

bracham

New member
נחש ערמומי

תודה על הצעתך. ננסה זאת. גרים בזכרון יעקב האם אתה יודע, עפ"י תיאור הנחש, אם הוא ארסי?

bracham

New member
לטבע נולד

מבטיחים להעביר את הנחש חזרה לטבע. רק שייתפס !!!! (מקווה שהוא רואה את ההודעה).

אל פי מה שאתם אומרים!

דק חום זה יכול להיות זעמן זיתני מקווה מאוד כי הטבע זה המקום שלו ואני לא חושב שיש חיה שאיתה רוצה להיות דבוקה לאיזה מלכודת גם לעכברים יש מלכודות יותר טובות !

לא ניתן לומר בודאות

אך ככל הנראה מדובר באחד ממיני הזעמנים (בעונה זאת ישנו מספר רב של פרטים צעירים שמסתובבים בכל מקום). במידה וראית את הנחש טוב תוכל ולנסות להגדירו על פי תמונות שנימצאותבמגדיר שכתבתי והעלתי לאינטרנט של כל הזוחלים בארצנו (נמצא בקישורים של הפורום). יום טוב ובהצלחה

כשאנחנו מדברים על מלכודת דבק

אנחנו מדברים על מלכודות דבק שנמכרות לצורך לכידה של מכרסמים. לא נייר דבק שמישהו הדביק לרצפה. ואני די בטוח שעל זה רוב האנשים חושבים ולא על מה שאתה מצאת.

bracham

New member
המלכודת

האם ניתן לשים משהו על המלכודת על מנת למשוך את הנחש אליה?

למעלה