נחש בירית

aviadbarel

New member
נחש בירית

שלום לכולם! אני כרגע בישראל ואני שוקל לקנות זוג נחשי בירית ולהעבירם עמי לקנדה, יש לי מספר שאלות בתחום: 1. אם תוכלו לספק מידע כללי על הנחש - נוח לגידול, איך מתרבה וכו'. 2. איך ניתן להוציא תעודת בריאות לנחש? אני יודע שכדי להעביר כלב לחו"ל צריך אישור וטרינר שהכלב מחוסן, אבל הרי נחשים לא מחסנים, אז מישהו יודע כיצד ניתן לעשות זאת? 3. מישהו מכיר מקום טוב וזול לקנות בו? אני רוצה לקנות שני זוגות - האחד לבן דוד שלי שחי כאן והשני בעבורי. במידה ולא אצליח לייצא אותם לקנדה פשוט אשאיר לבן דודי את שני הזוגות. תודה לכולם!!!

יש מספיק מגדלי

נחשים טובים בקנדה. אז למה לבוא לארץ ולקנות בירית שיובאה הנה מארה"ב? תקנה זוג לבן דוד שלך וכשתחזור לקנדה תקנה זוג לעצמך.

aviadbarel

New member
נכון, זה באמת נכון...

כנראה שאת שלי ארכוש בקנדה (מישהו במקרה מכיר מגדל באיזור טורונטו?) ועבור בן דודי ארכוש כאן בארץ. אשמח בכל זאת לקבל תשובה לשאלותי - איך הנחש? ידידותי? נוח וקל לגידול? כמה מתרבה? איפה ניתן לראות ולרכוש בארץ וכו'. תודה רבה!!

הנחש כמו שכתבתי

בהרבה מקרים בעבר אינו חיית מחמד מוצלחת במיוחד. הוא ניזון מדגים וקצת חילוף החומרים שלו כנראה מהיר מזה של נחשים אחרים ולכן הוא צורך לא מעט דגים, דבר שעושה את ההאכלה שלו ליקרה באופן יחסי לכרכן תירס או נחש מלך קליפורניה. הוא קטן יחסית וגם לא ממש רגוע על היד ואם הוא ממש פחדן אז הוא גם ישתין עליך. תגדל כרכן תירס או נחש מלך קליפורניה וכך גם הייתי ממליץ לבן דודך. תעשה חיפוש בלוחות השונים ושם תמצא מגדלים שמפרסמים נחשים למכירה, זו דרך טובה.

למעלה