נחש חדש

• פותח הנושא tlne
  • פורסם בתאריך

tlne

New member
נחש חדש

אתמול קניתי נחש חדש ממגדל באיזור עפולה. אני לא יודע את סוגו הבנתי שהוא עירבוב של כמה. הוא נמצא בתוך קופסאת פלסטיק בינונית (נאמר לי שזה יספיר לו לפחות לעוד שנה ושהנחש בגיל של מעט מעל לשנה ( בגודל של כ30 ש"מ) איך אפשר לדעת מהו גילו של הנחש? היום הוא הקיא את 1 מ-2 הוולדות שהוא אכל אתמול.(יכול להיות בגלל נסיעה ארוכה של כמעט שעה?)

tlne

New member
תיקון קל+ תמונה

התכוונתי 30 ס"מ והנה עוד תמונה

Itamar Levy12

New member
עירבוב של קינגים/מילקים?

בגלל זה אני נגד הכלאות... לך תדע מה יש לך שם... בהצלחה בכל מקרה,אם היית מחכה עוד חודשיים שאמורים לבקוע הנחשים כבר של השנה הנ"ל.

naja

New member
יש כמה מאמרים ב"שאלות הנפוצות".

זה יתן לך מושג איך מגדלים נחש בצורה טובה. לא היית צריך להאכיל אותו אתמול ובטח שלא בשתי ולדות לנחש כ"כ קטן, אבל אם כבר עשית את זה והוא הקיא, אני מאוד ממליץ לך לא להאכיל אותו לפחות שבועיים כדי שהקיבה שלו תרגע. כמו כן, רצוי מאוד שתיידע את המוכר שהנחש הקיא, כדי שאם התופעה תמשך הוא ידע שזה התחיל מהיום שקנית אותו ולא יתנער מאחריות.

Eltar H

New member
אני כמעט בטוח שיש בו קינג פלורידה

ואולי גם קליפורניה. בכל מקרה,נראה שהוא קטן לגילו. אם הוא באמת בקע בשנה שעברה יכול להיות שהוא קטן בגלל שלא האכילו אותו כמו שצריך, אתה יודע משהו על זה?

tlne

New member
תשובות

לפי מה שאמרו לי יש בו שילוב של כרכן,ג'נגל וסילנואה (אפ כתבתי את זה נכון). אמרו לי שהוא בן שנה, שאלתי בקשר לגודל שלו כיוון שהוא נראה היה לי קטן לגילו, ואמרו לי שהוא בסדר גמור. המגדל הניח לו שני ולדות והוא מיד אכל אותן אחת אחרי השניה, ורבש שעה אחרי שסיים נסענו הביתה עם הנחש החדש.

רן333

New member
יש כאן שני רעיונות לא טובים:

1. עצם ההכלאה בין מינים שונים (בהנחה שאכן מדובר בעניין כזה). כתבתי על זה כמה מלים **כאן**. 2. ההאכלה לפני מסירת הנחש. את זה מאוד לא מומלץ לעשות. כשאני מוכר למישהו נחש, לא רק שאני לא מאכיל אותו לפני המסירה; אני גם ממליץ שלא להאכיל את הנחש במשך כשבוע בבית החדש שלו, כדי לתת לו זמן להתרגל לסביבה החדשה.

tlne

New member
נחש חדש

לאחר בירור מעמיק של המגדל ואישתו. נאמר לי שגילו של הנחש הוא 8 חודשים. איזה מיכל רצוי לשים את הנחש? האם זה טרריום גדול או הפלסטיק הקטן יחסית שגדול מהנחש גם כשהוא מתוח לגמרי וגובה הפלסטיק כ 10 ס"מ. איזו תאורה צריך הנחש? מפני שהוא נמצא במקום עם מכסה מפלסטיק שלא חודר דרכו אור? האם כדי לשים אותו במקום מואר או חשוך? החדר שלי תמיד בטמפ' של כ-30 מעלות ( ישנו אקווריום עם דגים טרופיים שדי מחממים את החדר) תודה על כל התגובות

למעלה