נחש לזיהוי (אזור הכפר הירוק)

יש סיבה לניחוש?

נראה לי שזה עוד קצת מוקדם לביוצים, בנוגע לראשון אני מסכים שמדובר בנחש צעיר יחסית, לפי זה שהראש לא שחור לגמרי.

gaichuk

New member
כמה סיבות.

להערכתי (גודל הראש,המופע,התנוחה ומספר הפיתולים) מדובר על פרט באורך של 1.10-1.20 בערך. ממה שיצא לי לראות בגדלים כאלו,לזכרים יש עדיין נימור כבד אבל הנקבות כבר משחירות כמו זו שבתמונה שלא רק הראש שלה לא שחור אלא כל הגוף. יותר מזה. לדעתי הנחש גם בנשל בשלב שאחרי הניתוק ולא הרבה נשלים אחר כך הוא כבר ישחיר לגמרי. קצת מוקדם לביוצים? גם אני חשבתי ככה. היום יש לי שני ילדים...

על הטיעון האחרון אין לי דרך לחלוק ../images/Emo13.gif

לגבי האחרים אני מודה שלא עשיתי בדיקת מין לכל זעמן שחור שעבר אצלי אבל אני א שתדל לקחת את הפרובים מחר לעבודה ולבדוק שניים שיש לי.

naja

New member
ניחוש מעניין.

אין לי יותר מידי מידע בנושא, אבל לפני כמה שנים לכדתי נקבה באורך 130-140 ס"מ, בצבע דומה לצבע של הנחש הזה, וכעבור כמה ימים היא הטילה(אני חושב 11 או 14 ביצים). לא העלתי אז על הדעת שהיא עשויה בכלל להיות בהריון.

aviadbarel

New member
נחש ממש יפה!

אני מגדל כרכני תירס, וממש אהבתי את הנחש הזה. שאלתי היא - האם ישנם נחשים מבוייתים כאלו? לא הייתי רוצה ללכוד נחש, כי אני רוצה שהוא יהיה ידידותי. שאלתי השניה - אני מתגורר בניכר (קנדה) יש למישהו מכם מושג איך קוראים לנחש באנגלית? אני אנסה לחפש אותו בחנויות. שאלה שלישית - (מקווה שאני לא מגזים...) כרכני תירס הם גם ממשפחת הזעמנים, יש סיכוי שאני אצליח להרבות כרכן תירס עם הנחש הזה? המון תודה!

HyperViper

New member
לא נראה לי...

השם המדעי : Coluber jugularis שם נפוץ: Large Whip Snake לפי דעתי אין נחשים מבויתים כאלו למכירה בארה"ב אולי יש איזשהו סיכוי לזיווג בכוח, הייתי עד להכלאות מוזרות יותר אבל אני לא רואה את הסיבה וגם מאיפה תביא זעמן שחור בקנדה.

הנה נחש שאולי תוכל למצוא

בחנויות. Southern Black Racer בכל מקרה אני לא ממליץ לך לזווג בין נחשים ממינים או תתי מינים שונים.

aviadbarel

New member
Thank you guys!

Sorry for writing in English, I'm not at home and don't have Hebrew fonts on this system...

למעלה