נחש מי הילדה ישנו ויכול בקשר לזהות של הילדה הזאת הנה אם הנך מכיר אותה עזור לנו לגלות מיהי
ע עומריקוז New member 17/12/02 #1 נחש מי הילדה ישנו ויכול בקשר לזהות של הילדה הזאת הנה אם הנך מכיר אותה עזור לנו לגלות מיהי
A anava1 New member 17/12/02 #4 לא הגיוני!!! עומר אומר לי שזאת לא גל (כן כן, הבת של דפנה הספורטאית המפורסמת) אבל....הן דומות 2 מים!!!!!! לדעתי זאת גל, אולי ההיא עבדה עלייך ושלחה תמונה של גל כי היא אולי מכוערת... אבל...אין דבר כזה כפילות ככה! ההבדל היחיד הוא שלגל יש שיער חלק...
לא הגיוני!!! עומר אומר לי שזאת לא גל (כן כן, הבת של דפנה הספורטאית המפורסמת) אבל....הן דומות 2 מים!!!!!! לדעתי זאת גל, אולי ההיא עבדה עלייך ושלחה תמונה של גל כי היא אולי מכוערת... אבל...אין דבר כזה כפילות ככה! ההבדל היחיד הוא שלגל יש שיער חלק...
A anava1 New member 17/12/02 #6 מה קרה לך.... גל אביסרור...הבת של דפנה... מה את לא רואה את הדימיון????? עומר היה בטוח שזאת היא עד שגנית אמרה לו שלא... (עזבי לרגע את השיער...סתכלי על הפנים!)
מה קרה לך.... גל אביסרור...הבת של דפנה... מה את לא רואה את הדימיון????? עומר היה בטוח שזאת היא עד שגנית אמרה לו שלא... (עזבי לרגע את השיער...סתכלי על הפנים!)
F faith2 New member 17/12/02 #7 שניה שניה אני יבא לך תמונה שלה! אני רק צריכה לעוף לאכול צהריים אז עוד שעה נראה מי צודקת!!
D D S L New member 18/12/02 #8 מה פתאום גל! אין לי מושג מאיפה הבאת את הקשר לגל אבל היא בכלל לא דומה לה......